Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


KIBRIS İSLAM DEVLETİ

KIBRIS İSLAM DEVLETİ


Siz hiç Tayyip Erdoğan’ın birine, karşılıksız yardım yaptığını gördünüz mü?
Siz hiç Kıbrıs Türk Devletinin kuruluşunu gerçekleştiren Fazıl Küçük ve Rauf Denktaş gibi kahramanların isimlerinin Erdoğan tarafından hayırla anıldığını duydunuz mu?
Kıbrıs Barış Harekatının mimarı Ecevit’i andığını hatırlıyor musunuz?
Kıbrıs Barış Harekatının Başbakan Yardımcısı Erbakan’a attığı kazıkları ve Erbakan’ın Erdoğan için neler söylediğini anımsıyor musunuz?
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucuları Atatürk ve silah arkadaşları için iyi, güzel şeyler söylediğini işittiniz mi?

Erdoğan’ın, Mehmet Ali Talat ile birlikte “Yes Be Annem” diyerek, Kıbrıs’ı Rum’a verecek Annan Planını nasıl desteklediklerini unuttunuz mu?
O zaman durduk yerde, Kıbrıs Türklerinin de talebi olmadan, Kıbrıs’ta Külliye inşa ettirmek sevdasının esası, gerçek sebebi nedir?

Erdoğan önce kendisini ve Yeşili (Amerikan Yeşili) sever. Başka kimse onun için vazgeçilmez değildir. Kendi güvenliği için, şeytanla bile anlaşma yapar.

Burada bir nokta koyalım ve başka bir konuya geçelim!
Erdoğan, adeta Türk Milletinin demografik yapısını bozmak amacıyla, dünya tarihinde görülmemiş bir göç politikası izlemektedir.
Şu an şehirlerimizde 5 milyon civarında, sınırımızda ise 4 milyon olmak üzere
9 milyon Suriyeli kaçkın bulunmaktadır.

Afgan göçü ise aylardır planlı olarak zaten yapılıyordu. Türk kamuoyunun dikkatine yeni gelmeye başladı. Afganistan’dan gelenler içinde Taliban militanları da var. 20-22 yaş aralığında gelen Afganlılar, yıllarca Taliban Rejimi altında yaşadılar, demokrasiyi ve özgürlükleri tamamen unuttular.
Bunlar için, karınlarının doyacağı bir “Ilımlı İslam Devleti” cennet yerine geçer.

Şu ana kadar Türk Milleti tarafından beslenen, Suriyeli- Afganistanlı- Sudanlı vs sayısı, yaklaşık 11 milyon kişi civarındadır. Bunların sağlık kontrolleri- Emniyet Bilgileri-Terör örgütleriyle ilişkileri, nasıl geçinecekleri hakkında ciddi hiçbir araştırma-rapor hükümette yoktur. Bu eşkıya takımı, başka bir işte kullanılmak üzere hazır beklemektedir.
Yunanistan’ın nüfusunun 10 milyon 720 bin olduğu düşünülürse, nasıl korkunç bir durumla karşı karşıya olduğumuz, Türk Milletinin nasıl bilerek ve planlanarak yoksullaştırıldığı net olarak görülür.

Burada bir nokta daha koyalım ve başka bir konuya geçelim!
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, şaibeli ilişkileri olan bir siyasetçidir.
Erdoğan ile çok yakındır. Şu an ABD tarafından arandığı için tutuklu bulunan SBK ile dosttur. Uyuşturucu ticaretinden büyük servet edinen ve tüm dünyada görüldüğü yerde tutuklanacak olan, bu yüzden Kıbrıs’tan dışarı burnunu bile çıkaramayan Falyalı ve Derin Mehmet-Erkam Yıldırım’ın çok yakınıdır!
Tatar, Erdoğan’ın da ısrarıyla Kıbrıs’ta “Türk Tipi Başkanlık” sistemine geçmek üzere hazırlık yapmaktadır. Yakında, Kıbrıs’ta da “TEK ADAM” denen faşist bir rejim görürsek şaşırmayalım!

Gelelim yazının sonuna;
Size bir soru;
Türkiye’de, her türlü hileye, kumpasa, baskıya, kışkırtmaya rağmen seçimi kaybetmiş bir Erdoğan’ın, dünyada sığınacağı ve güven içinde olacağı bir ülke var mı?
ABD’deki, mal varlığı araştırmaları, Reza Zarrab-SBK denen dolandırıcıların mahkemedeki beyanları, petrol-silah-uyuşturucu kaçakçılığı ile ilgili Uluslararası Ceza Mahkemesinde şimdilik kaydıyla bekletilen dosyalar sebebiyle, Erdoğan’ın gidebileceği bir ülke yoktur.

Eee Erdoğan’ın elinde ne kaldı?
Milyonlarca aç, yeni bir başlangıç umuduyla Türkiye’ye sığınmış, adam öldürmekten çekinmeyecek yaşı genç olan, Erdoğan’a tapan katiller sürüsü!
Sadat denen, emekli askerler tarafından eğitilmiş bir milis ordusu!
Ülkede barınmakta olan El-Kaide, El-Nusra, İhvancıdan oluşan kafa kesiciler!
Yeni bir ülke kuracak bollukta nakit döviz ve silah!

Bir an için düşünün, toplam nüfusu 360 bin olan KKTC’ye yönlendirilecek
500 bin ile 1 milyon arasındaki katil sığınmacı Kıbrıs’ta neler yapmaz?
Kaç tanesi KKTC vatandaşı yapılırsa, seçimi almak garanti olur?

Sizce;
Tatar’ın da destek vermek zorunda olduğu bu projeye göre, ABD ve İsrail ile çok yakın ilişki içinde olacak, ABD’ye Kıbrıs’ta, Ortadoğu ve Akdeniz’in en büyük üssünü kurma iznini verecek, Suriye’de mevcut Kürt Devletini tanıyacak, para aklamaya-kaçakçılığa-kumara açık, “Kıbrıs İslam Devleti” kurulabilir mi?
Neden olmasın? Alt tarafı vatan toprağımız Kıbrıs’a yapılacak organize bir saldırı ile, kendi toprağını tekrar fetheden, 2. Kıbrıs Fatihi unvanı da asrın liderine eklenmiş olur!
Devlet Başkanı kim mi olacak?
Ayıp ediyorsunuz ama, Şehzade ne güne duruyor? Külliyesi bile hazırlanıyor, hem de çelik oda-kasalı!

Sağlık ve başarı dileklerimle 21 Temmuz 2021
Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Genel Başkanı

  • BIST 100

    9727,84%0,86
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli

Balıkesir

24.04.2024

  • İMSAK 04:39
  • GÜNEŞ 06:11
  • ÖĞLE 13:12
  • İKİNDİ 16:58
  • AKŞAM 20:02
  • YATSI 21:29