Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


KİM O EMİR ERİ?

KİM O EMİR ERİ?


T.C Devletine yıllarca hizmet etmiş, Türk Denizciliğine büyük katkılar sağlamış emekli Amiraller, Anayasamızın herkese tanıdığı bir hakkı kullandıkları için haksız bir şekilde gözaltına alındılar.
Gözaltına alınmaları, günlerce nezarette sağlıksız şartlarda tutulmaları, ileri yaşta ve hasta komutanlara yapılan bu insanlık dışı muamelenin nedeni, AKP iktidarının, Türk Ordusu’na düşmanlığının en açık göstergesidir.

AKP denen organize suç örgütü gibi çalışan parti, zaten ne Anayasa ne hukuk ne gelenek ne de insanlık tanır. Ne Allah’tan korkar ne de kul hakkı yemekten utanır! Kokainci elemanlarını anında tahliye ettirirler, Amiralleri tutuklatırlar.
AKP, muhalefet partilerini “Gavurun Kılıcını” kullanmakla suçlar ama Türk Siyasi Tarihinde ilk kez AKP, emperyalist devletlerin eşbaşkanlığını kabul ederek, onların kılıcını kullanmıştır. Hem de ne kullanma!

AKP’nin eşbaşkan olarak kullandığı emperyal kılıcı sayesinde, Ortadoğu tarihinin en fazla ölümleri, tecavüzleri, hırsızlıkları ve göçleri yaşanmıştır, halen de yaşanmaktadır.
AKP’nin Irak-Suriye-Libya’da uyguladığı dış politikasını oluşturan dönemin Başbakanı, dönemin Dışişleri Bakanı ve Ekonomiden sorumlu Bakanları yarın “İnsanlık Suçu” işlemiş kişiler olarak yargılanacaktır.
Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

AKP’nin gerçek niyeti, Türk Ordusuna bakışı, Türk Milleti tarafından çok açık olarak anlaşılmıştır. Bu yüzden AKP, tıynetinin gereğini yapacak, yalan söyleyecek ve Emekli Amirallere eziyet edecektir!
Bunu biliyoruz ve kayıt altına alıyoruz.

Bugün işimiz başka!
Yazının başlığındaki o emir erinin kim olduğunu öğrenmek, bugün için benim en önemli işimdir.
Kim o Deniz Kuvvetlerinde görevli “Emir Eri”?
Kim o Emekli Komutanların lojmanlarından atılma emrini veren “Emir Eri?”
Kim o vicdansız?

Emekli Amiraller hakkında kesinleşmiş bir yargı kararı var mı?
Emekli Amirallere lojmanları ve haklarındaki koruma kararlarını, AKP mi verdi?
Emekli Amirallerin içinde, terör örgütleriyle mücadele ettikleri için verilmiş koruma kararları var.

O lojmanlar AKP’nin mi, yoksa Türk Milletinin mi?

Değerli Emekli Amiraller;
İnanıyorum ki AKP’nin tutumundan fazla, ailenize uygulanan bu terbiyesizlik sizleri üzmüştür. Haklısınız ama sabırlı olacaksınız!
Bu devletin kurucusu Atatürk’e küfreden, onun annesine hakaret eden şerefsizleri ziyaret eden Genelkurmay Başkanının olduğu bir komuta heyetinden başka ne beklenir ki?

Bu anlayışın kökünü kazımak, bizim yani Türk Milletinin işidir.
Biz bunu mutlaka yapacağız, tüm Türk Milletini tekrar bütünleştireceğiz.
Sizlerin göreviniz başka!
Sizler haksız yere gözaltındayken, evlerinize “Lojmanı boşalt” emrini vereni tanıyor ve biliyorsunuz.
Özgürlüğünüze kavuştuktan sonra, bu kişi ile karşılaştığınızda, benim adıma bu emir erinin yüzüne ibret olsun diye yağmur yağdıracaksınız.
Sizlerden tek ricam budur.

Değerli Okurlar;
Önümüzdeki zaman diliminde tıpkı yüz yıl önceki gibi bir hesaplaşma yaşanacak. Bu hesaplaşma yaşanmalı zaten! Yüz yıl öncesinin emperyal kalıntıları ve İngiliz Ajanları İskilipli Atıf, Mustafa Suphi gibilerin çocukları ile 2021 yılının Kuva-yı Milliye’cileri bu son hesaplaşmayı yapacağız.
Bizler, Demokratlar-Laik Cumhuriyetçiler-Hukuk Devleti Savunucuları- Atatürkçüler-Vatanseverler- Sosyal Devlet ve Ulus Devlete inananlar, Özgürlükçüler, inancını sadece Allah rızası için yaşayan mütedeyyin insanlarımız, biraraya geleceğiz ve demokratik kurallar içinde, diplomaları ve servetleri şaibeli İhvancıları, Muaviye kafalıları, seçimle sandığa kilitleyeceğiz.
Ne Mutlu Türküm Diyene ve Sözünden Dönmeyene…

Sağlık ve başarı dileklerimle 12 Nisan 2021
Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Genel Başkanı

  • BIST 100

    8794,79%0,88
  • DOLAR

    32,34% 0,18
  • EURO

    35,08% -0,25
  • GRAM ALTIN

    2237,19% -0,27
  • Ç. ALTIN

    3955,10% 0,13
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44