Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


KİMİ KÖTÜLEMEYE ÇALIŞIYORSUN?

KİMİ KÖTÜLEMEYE ÇALIŞIYORSUN?


Bir TV kanalında oturmuşlar. Kinlerini kusuyorlar. Önce şunu hatırlatayım. İslamiyet´te ölen kimsenin arkasından konuşulmaz bu bir. Kendisini savunma imkânı olmayan kişiye iftira atılmaz. Kötülemeye çalıştığınız kişi. Bu ülkeyi düşman istilasında kurtaran ve Türkiye cumhuriyeti devletinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk dür.

Ey kendini bilmez Sözde tarihçi Mustafa Armağan. Atatürk bu dünyadan öteki âleme intikal edeli 79 sene olmuş. Şimdiye kadar çok iftira atıldı. Amma böylesi bir iftira ilk defa ortaya atıldı. Dünyanın teveccühüne mahzar olmuş bir devlet adamını böyle kötüleyerek millete unutturacağınızı mı zannediyorsunuz? Gelelim şu iftira meselesine Atatürk manevi kızı ile ilişkiye giriyormuş.

Pes doğrusu siz Atatürk´ü kendiniz gibi karaktersiz mi zannediyorsunuz? Hiçbir Müslüman manevi kızı ile böyle bir olayın içerisinde olmaz. Bizde kızım denilen birisine kötü gözle bakılmaz. Bu zatın Türk olduğunu zannetmiyorum. Atatürk´e son senelerde söylenmedik laf kalmadı. Ayyaştı denildi. Diktatördü denildi. Dinsizdi denildi. Bir kadını öldürttü denildi. Kurduğu cumhuriyeti yanlış kurdu denildi. Eskiden Atatürk´ü koruma kanunu vardır.

Bu kanunu mekânı cennet olsun Adnan Menderes çıkarmıştı. O zamanlar Atatürk büstlerine saldırılar olmaya başlayınca Menderes Atatürk´ü koruma kanununu çıkararak saldırıların önüne geçilmişti. Ne oldu? Bu iktidar bu kanunu kaldırmakla Atatürk´ü millete unutturacağın mı zannetti? Bir defa Atatürk bu ülkenin cumhurbaşkanıdır.

Cumhurbaşkanları hakkında böyle şeyler söylemek ayıptır. Kim olursa olsun bu ülkeye hizmet edenlerin hiç birisine böyle hakaret edilemez. Ne yakıştırmalar yapıldı. Beton Mustafa diyenler dahi oldu. Anıtkabiri hayvan ahırı yapacağız diyen kendini bilmezler oldu. Anıtkabiri de yıkacağız diyenler oldu.

Bunların hepsi sözde Müslümanlardır. Ve dinci geçinenlerdir. Çünkü bu tip insanlar Atatürk´ü dinsiz olarak öğrenmişlerdir. Yani dinsiz olarak öğretilmiştir. Benim başımdan şöyle bir olay geçti. Memleketim Çal´a gittim. Bir gün ikindi namazından çıktık. Caminin yanında çay bahçesi var. Bir arkadaşla çay bahçesine oturduk. 4-5 hacı da geldi. Bizim masaya oturdular. Sohbet ediliyorduk. Olay döndü dolaştı Atatürk´e. Böyle yerlerde çokbilmiş kişiler vardır. Hacılardan biriside bu tiplerden birisi idi aldı sazı eline. Başladı Atatürk´ü anlatmaya. Atatürk dinsizin birisidir dedi.

İşte o dinsiz yüzünde ülke bu duruma geldi dedi. Sözünü kesmedim dinledim. Nihayet sustu. Hacı Atatürk dinsiz öylemi dedim? Evet, cevabını aldım. Dinsiz birisi hutbe yapar mı? Yapamaz dedi. Balıkesir´e gideceksin. Şehrin merkezinde paşa camisi vardır. Atatürk´ün yaptığı hutbe orada aslıdır. Onu okuyacaksın dedim. İkincisi hacca gittin değil mi? Evet gittim dedi.

Peygamber efendimizin kabrini ziyaret ettin mi? Ettim tabi dedi. İşte peygamber efendimizin kabrini Atatürk sayesinde ziyaret ettin dedim. Ne alakası var dedi. Suudi Arabistan kralı şehirde düzenleme yaparken mezarları dozerle düzlemeye başlamış. Oradan birisi telgraf çekmiş Atatürk´e kral mezarlığı dozerle düzeltiyor. Peygamber efendimizin kabri de kaybolacak demiş. Atatürk krala telgraf çekmiş. Peygamber efendimizin kabrine dokunursan orduyu oraya gönderirim demiş. Kral onun için peygamber efendimizin kabrine dokunmamıştır. Fakat peygamber efendimizin yakınlarının kabirleri kaybolmuştur. Diye anlattım. Tek kelime söylemeden masadan kalktı gitti.

Bizim ülkemizde böyle yetişmiş çok yobaz var. İstedikleri kadar Atatürk aleyhine konuşsunlar. Fakat Atatürk´ü bize unutturamayacaklardır.  Yanlış hatırlamıyorsam Burhan Kuzu idi. ?Peygamber efendimizi koruma kanunu var mı? Birisini zorla sevdiremezsiniz? demişti. Biz kimseye Atatürk´ü sevin demiyoruz. Gölge etmeyin sizden başka ihsan istemiyoruz diyoruz. Dünyada ülkesini düşman istilasında kurtarıp, Yeni bir devlet kuran bir kişiyi bizim gibi aşağılamaya çalışan. Millete unutturmaya çalışan. Kötülemek için elinden geleni yapan başka bir ülke yoktur. Atatürk´ü ülkelerinde ki okullarında ders olarak okutan ülkeler var. Ülkelerine Atatürk´ün büstünü yapan ülkeler var.

Dünya Atatürk´ü dünya liderleri arasına koyuyor. Saygıdan kusur etmiyor. Bizdeki tarihçi geçinen zatın sözlerine bakın. Bu zata sormak gerekir. Utanmadan, sıkılmadan, pervasızca bu iftirayı atarken vicdanı sızlamadı mı? Bela okumayacağım Allah sizi bildiği gibi yapsın. Bu beyi kınıyorum. Allahın bütün laneti bunu üzerine olur inşallah. Buna söyleyecek çok sözüm varda. Bu kadarı ile yetinmeyi uygun buldum. Saygılarımla.

Türkiye laiktir, laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 10-05 -2017 Mustafa KOÇAL         

 

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,17
  • EURO

    35,17% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2246,71% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44