Hedef (GÜNDEM)


Kızıl elma

Kızıl elma


Bunlar Kızıl elma`nın ne olduğunu bilirler mi ki?, Amasya elması sanmasınlar

Aleviye hitap ederken 4+4 `lük alevi, başka yerde En büyük Atatürk`çü

Milliyetçilere karşı en büyük Ülkücü

Osmanlıcılık bitti Selçukluculuk başladı galiba,

Selçuklu imparatorluğu  Avşar`ya, Yörük`ya...

Yarın Tekirdağ`da da Çeribaşı olurlar...

Herkesimin nabzına göre şerbet, iyi politika

 

Muğla Fethiye’de Boğalar Köyü Yörük Şenliğine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nden Kızıl Elma çıkışı

 

BAKANDAN KIZIL ELMA HEDEFİ

Muğla Fethiye’de Boğalar Köyü Yörük Şenliğine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu`ndan Kızıl Elma çıkışı

Muğla Fethiye’de Boğalar Köyü Yörük Şenliğine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Yörük ve Türkmenlerin Anadolu’nun temel harcı olduğunu ifade ederek, geleneklerimize sahip çıkan Yörüklere teşekkür etti. Şenlikte 10.000 civarında yörüğe hitap eden Eroğlu bizim büyük hedeflerimiz var bizim Kızıl Elma idealimiz var dedi.

Ev sahipliğini Ak Parti Muğla milletvekili Ali Boğa’nın yaptığı şenliğe bölge milletvekilleri, belediye başkanları, Muğla ve Burdur valileri, Ak Parti Muğla İl Başkanı, ilçe başkanları, bürokratlar ve 10.000 i aşkın vatandaş katıldı.

Yaptığı konuşmada Türkiye olarak büyük hedefleri olduğunu söyleyen Eroğlu, büyük hedefleri olmayan ülkelerin tarih sahnesinden silineceklerini ifade etti. Bölgemizde bir çok devletin gözü olduğunu ifade eden Bakan Eroğlu, elbette ülkemizde gözü olanın gözünü oyarız. Ama bunun için daha güçlü olmamız gerektiğini ifade ederek, bizim kızıl elmamız var, bizim büyük ideallerimiz var dedi.

2013, 2053 ve 2071 hedeflerinden bahseden Veysel Eroğlu, 2023 e kadar Türkiye’yi en büyük 10 ekonomi arasına sokacağız dedi.

2053’ün İstanbul’un fethedilişinin 1000. Yılı olduğunu ve 21 yaşında bu büyük fethi gerçekleştiren Fatih’in evlatları gençlerin hedefinin 2053 e kadar ülkemizi ilk beşe sokmak olması gerektiğini söyleyen Eroğlu, hedeflerimiz bununla bitmiyor yeni doğan çocuklarımıza da hedeflerimiz var dedi.

ALPARSLAN’IN TORUNLARI

Anadolu’nun Alparslan tarafından fethedilişinin 1000. Yılı olan 2071 de Türkiye’nin dünyanın süper gücü olması hedefini ise çocuklara yükleyen Eroğlu, yeni doğan çocuklarınızın kulaklarına ezanla birlikte bu hedefi üflemelisiniz dedi.

Çocuklarınızın kulaklarına sen Alparslan’ın torunusun ve ondan bin yıl sonra ülkeni sen süper güç yapacaksın diyecek misiniz diye yörüklere seslenen Eroğlu kalabalıktan bunun için söz aldı. Büyük olabilmek için büyük hedeflere sahip olunması gerektiğini ifade eden Orman ve Su İşleri Bakanı biz büyük bir milletiz, biz mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz. Biz zalimlerin ve firavunların da karşısında olmaya devam edeceğiz. Rabialar ve şehitlerin yanındayız.  Bugünden çocuklarımızın kulağına süper güç olma hedefini üflemeliyiz dedi.

Yörük kıyafetleri giyen Eroğlu, yörük göçünü temsilen develeri çekti. Ev sahibi Ak Pari Muğla Milletvekili Ali Boğa, ata binerken, Bakan Eroğlu’nun develeri çekmesi renkli görüntülere sebep oldu.

Yörük Şenliği sırasında 19 tesisin temel atma açılış törenlerini de gerçekleştiren Bakan Eroğlu’na Türkmen Yörük Beylerince hediyeler verildi. Yörük Türkmen Federasyonu Burdur beyi Mustafa Küçükyaman hediyesini verirken ‘biz bu ülkeyi kuran, kurtaran, koruyan ve hizmet edenin elini öperiz dedi.

Cemal Akkuş

Muğla Milletvekili

 

 

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,17
  • EURO

    35,17% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2246,71% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44