Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


KOALİSYON TAKVİMİ

KOALİSYON TAKVİMİ


Seçimler olalı dolu dolu bir ayı geçti.
Türkiye´yi, Türk Milleti tarafından ?tek başına iktidar olması reddedilmiş? ve güvenoyu almamış bir acayip hükümet yönetiyor. Milli Savunma Bakanı, TBMM Başkanlığına 258 oyla seçiliyor. Yerine AKP´nin 258 Milletvekilinden Bakanlık yapacak adam kalmadığından, emekli Vecdi Gönül, ayağında şortlarla apar topar getirtilip koltuğa zorla oturtuluyor. Vecdi Bey yakınlarına, ?Yahu bunlar fukara sümüğü gibiler, bir yapıştılar mı hiç çıkmıyorlar! Tam bacaklarımı denize sokacaktım, bırak denizi gel yine Askere Bakan sen ol dediler!
İçtima Subayı mıyım ben yahu, artık ayakta duracak halim yok, içinizde adam mı kalmadı ? diye dert yandı?

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali; ?Arkadaşlar, bizim motorumuz bozulmuş, kim bozdu bizim motoru yahu! Egzozumuzdan acayip sesler geliyor, duymuyor musunuz? Etrafa yaydığımız pis kokular da cabası! Herkes kendisini rektifiye ettirsin, yoksa yolda kalacağımız kesindir!

Bu Acayip hükümet, Danıştay Kararını yok sayarak, siyasi terbiyeye sığmayacak işler de yapıyor. Son bir ayda tam 633 üst düzey memur ataması yaptı!
Pes be arkadaş, vallahi pes, utanmazlığın bu kadarı Şam´da bile görülmedi?

Bazı kendini bilmezler, Ortadoğu-Balkanlar-Kafkaslar-Afrika-Hong Kong aslanı Delikanlımıza, bir Milletvekiline hükümeti kurma görevini vermemekte direndiğini ve çok geç kalındığını söylüyorlar!
Yok efendim Demirel, seçim sonuçları açıklandıktan 6 gün sonra vermiş,
Sezer 7, Gül 7 gün sonra vermişlerde, miş de miş miş?

Bakın, Sarayın Koalisyon Takvimini size vereyim de, sesinizi kesin!
-İlk bir ay, seçim sonuçlarını hazmetmekle, ?Yahu hani biz dürüst seçim yapmıyorduk, ne oldu bu Seçsis´e, Haşhaşinler mi oy aktarılmasını engelledi, nasıl olur da biz tek başımıza iktidar olamadık? diye araştırmakla geçti.
-İkinci ay, Mübarek Ramazandan çıkılacak, Muhtar ve İhtiyar Heyetleri ile bayramlaşılacak, çocuklara Örtülü Ödenekten bolca oyuncak dağıtılacak.
Aha Temmuz ayı geçti, geldik mi Ağustosa!
? Üçüncü ay tarihin en yüksek sıcak havası ülkemize gelecekmiş. O sıcaklarda, yaşlı başlı adamları koşuşturmak olur mu? Ya tansiyonları fırlar, küüt diye düşerlerse! Saray böyle pamuk helva gibi muhalefet liderlerini bir daha nasıl bulacak. Hele bir havalar serinlesin, bakarız.
-Eylül ayında bizim Urla´ daki villaların havası öyle güzel olur ki, dünyalara değişmem. Bizim kız inşaat sırasında bayağı emek çekmiş sağolsun, her tuvaletin bir bide´si bile var. Koskoca koy-deniz bizim. Dinlenmek bizim de hakkımız değil mi?
-Ekim ayında Sümüğümüye´ nin dişleri komple pırlanta kakmalı olacak.
Operasyon tam da Ekim´in 29´unda yapılacak. O gün zaten Huber Apo´ nun yaşgünü mü, kuru günü mü neydi! Yavrum acı çekerken ben yanında olmayayım da, hükümet kurulması için mi koşturayım. Edep yahu, edep?
-Kasım´da, oğlanın ameliyatı var. Ok atarken kolu elbow olmuş. İnanın bir gecede milyar-milyar avroları sıfırlayan levent oğlum, şimdi bir demet avroyu bile taşıyamıyor, koçum benim. Kasım ayının 10´ unu zaten sevmem. Oğlanın ameliyatını tam da o güne denk getirdik. Yani Kasım Ayında da beni kimse ellemesin!
-Aralık ayı boyunca, El-Beşir-İlham Aliyev-Katar Şeyhi-Suudi Kralı-Barzani dostlarımla seri toplantılarım var. Konu, Gelişmiş Ülkelerde Demokrasi eksikliği ve Basına yapılan Baskılar! Tüm dünyaya ışık tutacak yeni önerilerimiz olacak?

Eee göz açıp kapayıncaya kadar 2015 gitti, 2016 geldi işte.
Hem niçin sıkıştırıyorsunuz anlamadım. Başınızda taş gibi hükümet var. Onların başında da ben varım. İşte Başkanlık dediğim bu!
Daha ne istiyorsunuz, Allahtan belanızı mı?
Seçimi niye yaptık diye soruyorsunuz!
Kim dedi size zırt-pırt seçim yapın diye. Bak, parti liderlerinden biri bile seçim istiyor mu? İstemiyorlar! Seçim dediğin ciddi bir iştir. Bir defa yaptın mı, on yıllarca kullanacaksın. İnanmayan El-Beşir kardeşime sorsun. Adam canı sıkıldığı zaman seçim yapıyor, daha sandıklar açılıp oylar sayılmadan %96 oy alıyor yahu! Zaten seçime ne gerek var. Her şeye karar veren ben değil miyim? Benim!

Seçim yapılacaksa, biz zamanını ve şeklini size söyleriz. En iyisini araştırıyoruz.
Şimdilik öne çıkan formül şu; Oylar açık-açık, göstere-göstere sandığa atılacak, sayımı biz ailecek Saray´da yapacağız!
Gördünüz kapı gibi sağlam seçimi, gülersiniz değil mi? Hadi yine iyisiniz, iyi?

Sağlık ve başarı dileklerimle 08 Temmuz 2015
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9539,08%0,09
  • DOLAR

    32,49% 0,14
  • EURO

    34,74% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2488,08% 1,06
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu

Balıkesir

18.04.2024

  • İMSAK 04:49
  • GÜNEŞ 06:20
  • ÖĞLE 13:13
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:20