Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


KONUŞTUKÇA BATIYORSUNUZ

KONUŞTUKÇA BATIYORSUNUZ


Günü kurtarmak ya çalıştıkça batıyorsunuz. Bir kilo et alacağınıza yarım kilo alın. Bir kilo domates yerine iki adet domates, bir kilo birer yerin 4 tane alın diye millete telkinde mi bulunuyorsunuz? Yoksa milletin aklı ile dalgamı geçiyorsunuz. Sayın AKP milletvekili. Bu ülkede Kurban Bayramından bayramına evine et gire çok aileler var. Bunu dahi bilmiyorsan? Milletten iyice kopmuş olduğunuzun bir itirafıdır.

Sayın milletvekili şimdi size bir soru. Dinine imanına sen evine iki domates dört biber alıp gittin mi? Millete iki domates dört birer alın diyebiliyorsun? El aleme verirsiniz talkımı kendiniz yutarsınız salkımı. Her şeye maydanoz oluyorsunuz. Milletin yemesine içmesine demi karışmaya başladınız.

Bir gün bu şatafatlı hayatta bitecek. O zaman bu milletin içerisinde yaşamaya ayak uydura bilecek misiniz? Çarşıya, pazara çıktığınızda. İnsanların yüzüne nasıl bakacaksınız?  Pazarda alışveriş yaparken iki kilo domates ver dediğinizde? Size iki adet domates verirse ne diyeceksiniz? Millete öyle diyordunuz dediğinde ne diyeceksiniz? Bu şatafatlı hayat bittiğinde Millet size ayni sözleri söylediğinde ne diyeceksiniz?

Bu şatafatlı hayatın hiç bitmeyeceğini mi düşünüyorsun? Her şeyin bir sonu vardır. Sizin de yaşadığınız bu şatafatlı hayat bir gün mutlaka bitecektir. Siz şimdi nasıl milletin aklı ile dalga geçiyorsanız? Bu şatafatlı hayat bitiğinde de millet de sizin aklınızla dalga geçecektir. Bu dünyada buğday eken buğday biçer. Hiç buğday ekipte arpa biçen olmamıştır. Sizde şaşalı yaşamda ne ekti iseniz? Bu şaşalı hayat bittiğinde sizde onu biçeceksiniz. Sözüm ona günü kurtarmaya çalışıyorsunuz.

Fakat günü kurtarma yerine karamsarlık yaratıyorsunuz. Ve batmaya doğru adım adım yaklaşıyorsunuz. Bu çırpınışlar batmaya doğru giden yolda yürümektir. Artık iktidarın söylemlerine inanmıyorlar. İktidar milletin derdi ile uğraşacağına? Muhalefet ile uğraşıyor. Muhalefete söylenmeyecek sözleri söylüyorlar. Muhalefet kim? Millet ittifakı millet ittifakının ne illeti ne zilleti kalıyor. Nede teröristlerle birliktelikleri kalıyor.

Oslo da terör örgütünün üst düzey yöneticileri ile görüşen muhalefet değildi. AKP’nin ta kendisiydi. Hatta kandilden katılan terörist yöneticisini Irak’ın kuzeyin den sizin gönderdiğiniz uçak alıp Oslo ya götürdü. Öcalan ile iş birliği yapan muhalefet miydi? HDP’lileri kandil ile İmralı arasında mekik dokutan iktidar değil miydi? Habur sınır kapısına seyyar mahkeme kurduran iktidar değil miydi? Bu seyyar mahkeme ne için kuruldu?

Çünkü teröristler sınırdan girdiğinde emniyetin onları tutuklaması gerekiyordu. İşte bunu önlemek için sınıra seyyar mahkeme kuruldu. O teröristle sınırdan içeri girerken. Dönemin başbakanı sınırda güzel şeyler oluyor diye övgü ile bahsediyordu. Millet ittifakına teröristlerle iş birliği yapıyor diyenler önce aynaya baksınlar. Saygılarımla.

Türküm, doğruyum, çalışkanım, ilkem, küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir. Ülküm, yükselmek ileri gitmektir. Ey büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğim hedefe, durmadan yürüyeceğime ant içerim. Varlığım Türk varlığına armağan olsun.

Türkiye laiktir, laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere! Ne mutlu varlığım Türk varlığına armağan olsun diyenlere! Ne mutlu demokratım diyenlere! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 30 – 11 – 2021 Mustafa KOÇAL

  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,55% 0,01
  • EURO

    34,86% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2430,53% 0,03
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli

Balıkesir

25.04.2024

  • İMSAK 04:37
  • GÜNEŞ 06:10
  • ÖĞLE 13:11
  • İKİNDİ 16:58
  • AKŞAM 20:03
  • YATSI 21:30