Hedef (GÜNDEM)


KRİPTO SEBATAY YAHUDİLER,

SAMUEL'İN KIZI SUZIN AKSU


KRİPTO SEBATAY YAHUDİLER,
SAMUEL ADINI SAMİ YAPARAK GİZLENİRLER...
SAMUEL'İN KIZI SUZIN AKSU :
Babası FETÖ okullarının kurucu başkanı (YAMAN DEDE) LAKAPLI SABETAYİST YAHUDİ SAMİ YILDIRIM Kızı Sezen Aksu; ''Meskenim dağlardır benim" diye şarkı söyleyerek Gençlerin dağa çıkmasını teşvik etti. Ama ne var ki kendisi dağa çıkmadı.
FETÖ terör örgütü ile PKK terörü aynıydı.
Biri dağda, Diğeri şehirde ve sahnelerde ki teröristler..
Bu Memlekette insan öldürenleri
övmek için şarkı söyleyenlere ''SANATÇI''dediler...
Osmanlıyı içinden sinsice yıkan topluluk SABETAYCILAR
Fetullah Gülen'in meşhur olduğu İzmir Kestanepazırı'ndaki yerlerin hemen karşısında HAVRASOKAĞI bulunmaktaydı.
İzmirliler bilir ki Kemeraltı'ndaki esnafın büyük bölümü bu işe gönüllü destek olmuşlardı. Fakat Kestanepazarı'nın etrafında asıl Sabetaistlerden KAPANİLER'in varlıkları vardır.
Meşhur Yamanlar Kolejinin kurucusu ve müdürü olan zat, (YAMAN DEDE) lakaplı Sami Yıldırım da yine Sabetaistlerden "minik serçe" lakaplı şarkıcımız Sezen Aksu'nun babasıydı...
Sezen Aksu’nun babası kim?
ÖLENİN arkasından konuşmak hoş karşılanmaz...
Ama o kişi Türkiye Cumhuriyeti'nin karşılaştığı en büyük ihanet hareketi olan FETÖ'nün sembol ismi, örgüt liderinin 'aziz dostu' ve Sezen Aksu'nun babasıysa iki kelam etmeden geçmek olmaz...
Türkiye'de hiçbir şeyin tesadüfi olmadığını, FETÖ'nün algı operasyonlarını 'sanki kendisinden değilmiş' gibi gösterdiği isimler üzerinden nasıl yürüttüğünü anlatan en güzel örneklerden biridir Sami Yıldırım'ın hikayesi.
Tarih 15 Kasım 1982... FETÖ'nün sonradan dünyanın hemen her noktasına yayılan okullarının ilki İzmir'de açılıyor! Düşünün, 12 Eylül darbesinin üzerinden henüz 2 yıl geçmiş, sözde Atatürkçü darbeciler hakkında yakalama kararı çıkardıkları FETÖ elebaşına okul açtırıyor!
Okulun kurucu müdürlüğüne FETÖ'cü hainlerin sonradan 'Yaman Dede' lakabını taktıkları Sami Yıldırım getiriliyor. Bu kesinlikle bilinçli bir tercih.
Çünkü İzmir eski Milli Eğitim Müdürü olan Yıldırım, kentte sevilen bir isim.
Üstelik sanatçı kızı da Türkiye çapında tanınan bir şöhret.
FETÖ elebaşı böylece hem bedava reklam yapıyor, hem de okullarına o yılların moda tabiriyle 'irticacı' damgası vurulmasını engelliyor. FETÖ'de oyun bitmez... Şimdi sıkı durun... Okulun açıldığı ilk yıl sadece 28 öğrencisi var. Ve okula kayıt yaptıran ilk öğrencinin adı Mustafa Kemal!
FETÖ'ye asıl sıçramayı yaptıran, küçük bir cemaatten büyük bir suç örgütüne evrilmesini sağlayan bu okul olur... Kısa sürede önce Türkiye geneline, 1986'da özel sektöre yurtdışında okul açma izni verilmesiyle dünyaya açılırlar.
Niyeyse yurtiçi ve yurtdışında düzenlenen tüm okullar arası yarışmalarda birincilikleri hep FETÖ'nün okullarına giden öğrenciler kazanır... Yıllarca üniversite sınavlarında birinci olanlar da buralardan çıkar!
Örgütün soruları çalarak kendi okullarında yetiştirdiği militanlarına verdiği ve bu yolu kullanarak devleti zehirli bir sarmaşık gibi sardığı yıllar sonra anlaşılır. Bütün bunlar olurken Sami Yıldırım hep örgütün maaşlı adamı olarak kalır...
17 Aralık 2007 tarihinde örgütün Aksiyon Dergisine verdiği röportaj ibretliktir.
"Veliler biliyor ki çocuk burada ahlak sahibi, dürüst ve namuslu olacak. Bayrağını, vatanını sevecek.
Atatürk'e saygılı olacak! Bana bazen "Hocam orada nasıl çalışıyorsun" dediklerinde çok kızıyorum. Onlar bu okulları görmeden konuşuyor.
Hadi iddia ettikleri şeyleri benden 2 sene, 3 sene sakladılar. Bu şey her ne ise 25 sene de saklanmaz ki kardeşim!" Yıldırım'ın 25 yılda göremediği FETÖ gerçeğini Türkiye 15 Temmuz 2016 akşamı görür. FETÖ'nün okullarında yetişen sözde vatanına ve bayrağına bağlı hainler milletin üzerine bomba yağdırır.
Darbeden sonra polisin baskın yaptığı ilk yerlerden biri Sezen Aksu'nun babasının müdürlük yaptığı Yamanlar Koleji olur.
Binanın 5.katında FETÖ elebaşına tahsis edilmiş bir makam odası vardır.
Ona ait tespihler, hırkası, özel eşyaları camekanlar içinde sergilenmektedir.
Okulda eğitim gördükten sonra askeriyeye giren öğrenciler burada FETÖ'ye bağlılık yeminleri etmekte, kılıçları okulda sergilenmektedir!
Okulun 2014 yerel seçimleri öncesinde binlerce kişinin katıldığı örgüt toplantılarına ev sahipliği yapmasından, depolarından çıkan oy pusulalarından ve sandıklardan hiç bahsetmeyelim.
FETÖ elebaşının 'Aziz dost' diye hitap ettiği Sami Yıldırım, yanı başında olup biten bunca şeyi nasıl görmedi acaba? Yaşlılıktan olabilir mi?
Gazeteci -Yazar Zafer Şahin
NOT: Sabetaycılar, sadece kendileri gibi Sabetay-Sevi'ye inanan ve iman edenlerle, KRİPTO veya açık Kimliğe sahip Musevilerle evleniyor. Bugün Siyaset, Medya, Spor, Sanat, İş dünyası, Bürokrasi de gördüğünüz birçok ismin aile bağları ve kökenleri "BÜLBÜLDERESİ MEZARLI" na çıkıyor.
                               Teşekkürler TC Semra Sevüktekin Karabulut

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2306,14% 1,27
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli

Balıkesir

29.03.2024

  • İMSAK 05:26
  • GÜNEŞ 06:50
  • ÖĞLE 13:18
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 20:55