Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


LAFA DEĞİL YAŞANAN OLAYLARA BAKARIM

LAFA DEĞİL YAŞANAN OLAYLARA BAKARIM


Türküm, doğruyum, çalışkanım.

İlkem, küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir.

Ülküm, yükselmek, ileri gitmektir. Ey büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim.

Varlığım Türk varlığına armağan olsun.

Lafa değil her gün andımızı neden yazdığıma bakarım. Çocuklarımıza milli şuur aşısı yapan andımızın kaldırmasının nedenin, birilerinin isteğinin yerine getirdiğine bakarım.

Ya müzakere, ya savaş diyenlere neden ses çıkarılmıyor. Ona bakarım! Seçimlerden sonra özerklik ilan edeceğiz diyenler. Bu cesareti nereden alıyorlar. Ben lafa değil buna bakarım.

Bize terör örgütü ile görüşüyorlar diyorlar. Bunu ispat etmezlerse şerefsizdirler deyip de. Biz terör örgütü ile görüşecek şerefsizlerden değiliz diyenlerin. Lafa değil, Oslo’daki görüşmelerine bakarım!

Milli varlıklarımızın satılmasında parayı veren düdüğü çalar deyip de. Milletle nasıl alay etiklerine bakarım. Ben ülkeyi pazarlıyorum diyenlerin.  Milli varlıklarımızın yakınlara nasıl peşkeş çekildiğine bakarım.

Rüşvet ve yolsuzluk ayyuka çıkmış olmasına rağmen. Rüşvet ve yolsuzluğun nasıl üzerinin kapatılmaya çalışıldığına. Bu rüşvet ve yolsuzluğa adı karışanların koruma altına alınması için. Alelacele kanunların nasıl çıkarıldığına bakarım. Batıdaki mitinglerde biz ne dedik? Tek dil, tek bayrak, tek vatan, tek millet deyip de. Doğuda Kürdistan halkına selam gönderilmesine, Barzani ile kol kola miting yapılmasına ve dağdakilerin evlerine döndüğü yeni Türkiye de bunları göreceğiz. Denilmesine bakarım.

Ülkeyi 220 milyar dolar borçla alıp da. Borcun 600 milyar dolara nasıl çıkarıldığına bakarım. Komşularımızla sıfır sorun değip de. Komşularımızla nasıl bu konuma geldik. Ona bakarım! Milletin anasına küfreden zatı muhtereme Seydişehir alüminyum tesislerinin bütün mal varlıkları ile nasıl satıldığına. Ve bu satışı iptal edip, ayni zamanda tesislerin iadesine karar veren mahkemenin kararının neden uygulanmadığına bakarım. Yine Balıkesir SEKA kâğıt fabrikasının dünürüne öldüm pahasına nasıl satıldığına. Ve satışın iptal edilerek, SEKA’nın geri iade edilme kararı veren mahkeme kararının neden uygulanmadığına bakarım.

Habur da kandil ve mahmur kampından gelen teröristlerin davul zurna ve halaylarla karşılanmasına güzel olaylar oluyor diyenler. 15 yaşında bir çocuğu terörist ilan edip, cenazesine katılanlara ölü seviciler denilmesine bakarım.

İktidarın milleti birleştirmek görevi iken, milletin nasıl ayrıştırıldığı.  Milleti bizden, onlardan diye nasıl ayrıştırıldığına bakarım. Gizli tanık kanununu çıkararak, PKK’nın itirafçılarının neden gizli tanık yapıldığına, bunların ifadeleri ile yüzlerce kişinin nasıl mahkûmiyet aldığına bakarım. Milletin gezi parkçılar, Ergenekoncular, örgüt yandaşı diye nasıl düşman kamplara ayrıştırıldığına bakarım. Şimdiye kadar hiçbir iktidarın yapmadığı ırkçılık yapılmasına, mezhepleri ile nasıl fişlendiğine bakarım.

50 milyon Türkün bir etnik guruba nasıl feda edilmek istendiği. Türk ırkı diye bir ırk yok diyenlerin. Hangi etnik guruba hizmet etmek istediklerine bakarım. Türk ırkından olanların neden kabineye alınmadığına bakarım. 9 milyon 600 bin nüfusa sahip olanlardan 7-8 tane bakan oluyor. Yine 1 milyon 800 bin nüfusa sahip olanlardan 4-5 tane bakan oluyor. Bu ayrımcılığın ne yapıldığına bakarım

Türk milleti ile uğraşanların AKP sayesinde Türk olmaktan kurtulduk diyen. İstanbul AKP il başkanının söylemi ile. Olmayan Türklüğü üretmeye çalışıyorlar diyen Ömer Dinçerin söylemlerine bakarım. Türkiye cumhuriyeti ibaresinin resmi kurumlardan neden kaldırılmak, istendiğine bakarım. Dağların eteklerinden ve tepelerden ne mutlu Türküm diyene yazılarının neden kaldırıldığına bakarım. (Andımız ve ne mutlu türküm diyene ibareleri örgütün isteği üzerine kaldırılmıştır)

Milli bayram törenleri şimdilik belli bir yerde yapılıyor. Bunun anlamının milli bayramların kaldırılacağıdır. Cumhuriyetin bütün değerlerinin neden kaldırılmak istendiğine bakarım. 2023 iktidarın hedeflediği bir tarihtir. O zamana kadar cumhuriyetin bütün kazanımları yok edilecek. Cumhuriyet kelimesi başlı başına bir şey ifade etmiyor diyerek. Cumhuriyeti kaldırıp! Türkiye eskimişte yeni Türkiye yatacaklarmış gibi şimdiden yeni Türkiye demeye başladılar. Amaçları İslam cumhuriyetini kurmaktır. Ben lafa değil yaşanan olaylara bakarım. Atatürk neden itibarsızlaştırılmaya çalışılıyor. Ülkenin kurtarıcısı cumhuriyetin kurucusu olan ulu önder Atatürk’ün itibarsızlaştırılması için hakaretler dahi ediliyor. İki ayyaştan birisi Atatürk değil mi? Ben lafa değil ülkede olan daha birçok olaylara bakarım. En önemlileri ülkenin bölünme sürecine girmesi. Rüşvet ve yolsuzluğun üzerinin örtülmeye çalışılması. Cumhuriyetin kazanımlarının yok edilmesi. Atatürk ismi ve Türk isminin anayasadan ve tarihten silinmesidir. Saygılarımla.

Ülkenin ve çocuklarınızın geleceğini düşünerek oyunuzu kullanın.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

26- 03 – 2014 Mustafa KOÇAL  

 

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,29% 0,52
  • EURO

    35,13% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2242,99% 0,73
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,42
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44