Zeyyat SAYGIN -ARADA BİR


Malatya maçında ?Çıldır! Çıldır!? sesleri?

Malatya maçında ?Çıldır! Çıldır!? sesleri?


      17 Eylül Stadyumu inliyor? Yeni Malatya maçında? ?Çıldır!.. Çıldır!..? Gerçekten sevinçten çıldırıyoruz? Seyirci tek yürek olmuş? Sahayı inletiyor? ?N´apardım bilmem/Yüzünü görmesem../Sesini duymasam../N´apardım bilmem?? İşte gerçek Bandırmaspor ve Ban Ban taraftarları?

                   Bordo beyaz renklere boyanmışız?

       Özlemişim böyle futbolu? Özlemişim böyle taraftarı? İçim içime sığmıyor.. Tribünlerin keyfi bir başka? Yanımda dersten yırtmış bir ortaokul öğrencisi aylardır tanışıyormuşuz gibi ellerime sarılıyor? Diğer yanımda yetenekli genç amatör futbolcular? Bordo beyazlı renklere boyanmışız? Sevinç çığlıklarımız birbirine karışıyor  Y. Malatya maçında?.

                   Y. Malatya maçında goller geldikçe  çok sevdiğim spor yazarlığını bile rafa kaldırmak istiyorum.. Ne de olsa serde Bandırmalı olmak var? Bandırmasporlu olmak var?

                 İşte Gökhan Karadeniz bu?.

                  Gökhan Karadeniz Malatya maçında tek başına sırtlayıp götürüyor? Biliyorum takım oyununu seven Mustafa Hoca bireyse l övgüleri fazla sevmez ama bu sözlerimin B. Gökhan Karadeniz´in ayaklarını yerden kesmeyeceğine inanıyorum? Gollerin çoğunda hep o var? Asist krallığı böyle olur, dedirtiyor insana.. Bir de gol hediye ediyor bizlere.. Malatya kulübesi de seyrediyor bu klas futbolcuyu?

              ? Hangi golü anlatsam ki??

              Atabey ilk gol aşısını yapıyor Y. Malatya kalesine?Gökhan Karadeniz, defansif soylu Ömer´e bile gol attırıyor.. Marino´nun enfes kafa şutunu Kaleci Ertaç ta bizler gibi filelerde görüyor? Eren. Ban Ban fırtınasını yaşattığı sıkıntı içerisinde penaltıyı gökyüzüne nişanlıyor? Doğan  attığı gol ile Malatya defansına sanki ?Daha bitmedi!..? demek istiyor?

                Mustafa Hoca´nın sert bakışları?

            Çok sevinçliyim.. Bu maçın kalitesine sözcüklerimle yetişemiyorum? Futbolcuları satırlarımda alkışlarken Mustafa Hoca´nın sert bakışlarını görür gibi oluyorum.. ?Henüz lig bitmedi.. Sadece önemli bir galibiyet aldık!..? dediğini hissediyorum.. Gerçek sevincimi Samsun maçının sonuna bırakmak istiyorum.. Erken gelecek mutluluklara da kapım sonuna kadar açık?

               Sivas´ta ne yaparız?..

         Biz böyle oynayalım? Sivas deplasmanı da çok zevkli geçer? Bunu biliyorum? Burhan ve Emre´ye gidecek pas yollarını kestiğimizde Sivas´ta da puan şenliği olabilir? Hem Sivas maçı ligin sonu da değil?

        Y. Malatya´nın antrenman maçında bile bu kadar çok gol yediğine inanmıyorum? Bandırmaspor´un rakibi son 3 maçta diğer takımlar değil.. Yeter ki zafer sarhoşluğuna düşmeyelim.. Mustafa Hoca ve ekibi Sivas maçı öncesi  sanırım en çok bu konuda yoğunlaşacaktır!?

      Malatya´da Sadık, Azubulaç ve Dialiba futbol adına kıpırdanmaya çalışıyor ama bu gayretleri İrfan Hoca´nın buz kesilmesine engel olamıyor?.Başarıların Sivas ve son 2 maça taşınması dileği ile Samsun, Urfa, Mersin hatta Gaziantep BŞB maçlarından gelen sonuçlar 14 puanlık bir sevinci yaşatıyor bana?.

        Sevincimi tüm Bandırmasporlular gibi son 3 haftaya taşımak istiyorum?

         Sivas deplasmanından puan mı? Neden olmasın. Çünkü futbolcularımızda bu kapasite var.. Sanırım futbolcularımız da bu  meziyetlerinin farkındadır

                                ARADA BİR/Zeyyat SAYGIN

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,60% 0,27
  • EURO

    34,77% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2410,39% -0,91
  • Ç. ALTIN

    3997,01% -1,87
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli

Balıkesir

23.04.2024

  • İMSAK 04:40
  • GÜNEŞ 06:13
  • ÖĞLE 13:12
  • İKİNDİ 16:58
  • AKŞAM 20:01
  • YATSI 21:27