Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


MİL´İ ÇIKMIŞ MİLLİ

MİL´İ ÇIKMIŞ MİLLİ


Teknoloji bu kadar ileri seviyede değilken, Türkiye´de üretilen kamyonlardan bazılarını yolda yan-yan giderken görürdük. Kamyonun başı bir tarafa, kıçı bir tarafa gider gibi görünürdü.
Oto tamircisi arkadaşıma sordum, neden diye!
Bana; ?Kamyonun şasisini düz tutmak için bir ?Mil? vardır, o kırıldığından böyle yan-yan gider. Biz bu duruma, göbek saplaması kırılmış deriz.
Derhal tamir edilmesi gerek, kazaya yol açabilir? dedi?

Cumhur´un Başı, ne zaman konuşsa ve kendisinde bulunmayan hasletler hakkında söz söylese, aklıma hep bir türlü doğru gidemeyen kamyonlar gelir.

Halkın içine girmekten, stadyumlara gitmekten, binlerce koruma olmadan babasının mezarına bile gitmekten çekinen Cumhur´un Başı, sarayına muhtarları toplayıp onlara kim Milli´dir, kim Milli değildir diye ders verdi!

İsterseniz beraberce kim Milli, kim Milli değil diye ders verebilmek için, kişide bulunması gereken bazı özel nitelikleri sıralayalım.
Sonra bakalım Cumhur´un Başı ders vermeye yetkin mi, değil mi?
-Ülkesini böleceğini, parçalayacağını Mısır´daki sağır sultanın bile duyduğu BOP adlı bir emperyalist projeye ?Gönüllü Eşbaşkan? olan kişi, Mil ´li midir,
Mil´ siz midir?
-Üzerine yemin ettiği Anayasa´yı göz göre-göre ve bilerek çiğneyen kişi,
Mil´ li midir, Mil´ siz midir?
-Türkiye´yi ?Federe İslam Devletine? dönüştürmek isteyen illegal cemaat ve tarikatları, devletin en hassas birimlerine sokan kişi sizce Mil´ li midir,
Mil´ siz midir?
-Partisi ?Lâiklik karşıtı eylemlerin odağı? olduğu için mahkûm edilmiş Genel Başkan sizce, Mil´ li midir, Mil´ siz midir?
-Ülkesinin kurucularına ?İki Ayyaş? diyen kişi sizce Mil´ li midir, Mil´ siz midir?
-Ben Türk değilim, ben Gürcü´yüm eşim ise Arap´tır diye övünen kişi
Mil´ li midir, Mil´ siz midir?
-Türk Milletinin 54 BİN evladının yaşamını, gençlerimizin geleceği olan kaynaklarını çalan terör örgütünü koruyan, besleyen kişi ile beraber şarkılı-türkülü eğlence yapmak ve onun için ?Türkiye seninle gurur duyuyor? diye bağırmak, o kişi yi Mil´ li mi yapar, Mil´ siz mi yapar?
-4 Bakanı, hırsızlık-yolsuzluk-rüşvet sebebiyle görevden alınan bir Başbakan, hiçbir şey olmamış gibi pişkince yerinde oturuyorsa o kişi, Mil´ li midir,
Mil´ siz midir?
-Kendisinin, çocuklarının, damadının servetlerinin hesabını açık ve net olarak veremeyen dünün Harun´u, bugünün Karun´u sizce Mil´ li midir, Mil´ siz midir?
-Evladını Türkiye´nin bütünlüğü ve Türk Milletinin huzuru için şehit veren Şehit Babalarına ?Karakteri Bozuk Şehit Babaları? diye en ağır hakareti yapan kişi,
her şeyden önce insan mıdır?

Değerli Türk Milleti;
Bu yazılanlar yaşanmış gerçeklerdir. İspat edilmiş, yalanlanmamış, belgelenmiş konulardır.
Bu nitelikteki kişiler ne Demokrat olabilirler, ne Mil´ li olabilirler, ne de Yerli olabilirler?

Bunlar, yazının başında anlattığımız ?Göbek Saplaması Kırık? kamyon gibidirler.
Ağızları Avrupa ve Çağdaşlık derken, arkaları Ortaçağ, Şeriat, Çadır Demokrasi´si der! Gidebildikleri yere kadar yalpalaya-yalpalaya giderler, sonunda uçurumdan aşağı yuvarlanıp, giderler?

Kamyonun önüne ilk dönemeç 1 Kasım´da gelecek. Türk Milleti inanıyorum ki, Mil´ i kırık bu yamuklara ilk dersi 1 Kasım´da verecektir?

Not; Dün gece yarısı, Erdoğan-Davutoğlu Hükümetinin ?Basın Özgürlüğü?
anlayışını, tekme-tokat-dayak-saldırı olarak sergiledikleri bir çirkin olay yaşandı.
Ahmet Hakan´ a geçmiş olsun derken, saldırıyı teşvik eden-organize eden-kışkırtan sorumlu siyasetçilere ?Yuh olsun? diyorum!

Sağlık ve başarı dileklerimle 01 Ekim 2015
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false

Balıkesir

20.04.2024

  • İMSAK 04:46
  • GÜNEŞ 06:17
  • ÖĞLE 13:12
  • İKİNDİ 16:57
  • AKŞAM 19:58
  • YATSI 21:23