Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


MİLLETİ İNANDIRMAYA ÇALIŞIYORLAR

MİLLETİ İNANDIRMAYA ÇALIŞIYORLAR


Cumhur ittifakı muhalefetin terör örgütleri ile birlikte olduğuna milleti inandırmaya çalışıyor. Şimdiye kadar muhalefete illet gurubu ve zeliller diyorlardı. Bu şer gurubunda olanlar terör örgütleri ile iş birliği içerisindeler diyorlardı. Günlerdir hep ayni şeyleri söylediler. AKP genel başkanı ?bu şer guruplarının terör örgütleri ile birlikte olduklarına dair elimizde belgeler var? diyor.

Arkasından içişleri bakanı da aynisini söylüyor. ?Elimizde ses kayıtlar var? diyor. Terör örgütleri ile işbirliği yapana ne denir? Ayni zamanda düşman demek değimlidir? Düşmanla birlik olana ne denir? Hain denilmez mi? Bu durumda iktidarın ne yapması gerekir? Ses kaydı ve belgeler olduğuna göre haklarında soruşturma açması gerekmez mi? Neden bunlar var diyorlar da gereğini yapmıyorlar? Verin mahkemeye kapattırın muhalefet partilerini olsun bitsin! Ülkeyi cumhur ittifakı olarak yönetin. Amma bir sorun var. Bunu yaparlarsa işin ucu iktidara da dokunur. FETÖ ile senelerce birlikte değiller miydi?

17 Aralık olayından sonra. Feytullah Gülene sitem ederek. Ne istediniz de vermedik diyen iktidar değil miydi? Bu söylem onlarla birlikte olduklarının bir göstergesi değil midir? Son zamanlarda HDP eşittir PKK demediler mi? Muhalefeti FETÖ´cü olmakla suçlamak bu durum göz önünde dururken yerinde bir suçlamamıdır? Elbette değildir. Çamur at izi kalsın hesabından başka bir şey değildir. Gelelim PKK terör örgütü ile olan ilişkilere. Bunları defalarca yazdım. HDP eşittir PPK denildiğine göre. Muhalefetin bunlarla iş birliği yaptığı söyleniyor ise? HDP ile yapılan işbirliklerinin de bilinmesinde fayda vardır.

Milletin gerçekleri bilmesi ona göre fikirlerini belirlemesi gerekir. Olayları kısa kısa bir gözden geçirelim. Habur olayını biliyorsunuz. Kandil ve mahmur kampında gelen PKK militanlarını barış elçisi diyerek sınırlarımızdan içeri alan iktidar değil miydi? İşlem sınıra seyyar mahkeme kurularak gerçekleştirilmiştir. HDP milletvekillerini Öcalan ile görüşmeye gönderen iktidar değil miydi? Öcalan´ın mektuplarını kandile götürenler HDP milletvekilleri değil miydi? PKK´nın üst düzey yöneticileri ile Oslo da görüşen iktidarın adamları değil miydi?

Diyarbakır da yapılan şovda kuzey Irak da Kürdistan da ki Kürt kardeşlerime selam gönderiyorum diyen iktidar değil miydi? Teröristlerin ağa babası Barzani´yi kongreye davet edip. Türkiye seninle gurur duyuyor sloganı attıran iktidar değil miydi? Barzani´yi devlet Başkanı gibi görüp hava limanlarına Kürdistan bayrağı astıran iktidar değil miydi? O zaman bu olaya şiddetle karşı çıkan bahçeli değil miydi? Amma şimdi kimin kiminle ittifak olduğuna bir bakın. HDP´li bir gurup ekseriyeti bayan olan bu gurup Hakkâri´ye giderken.

Yolda PKK militanları ile buluşup sarmaş dolaş basına poz verenler hakkında işlem yapılacak denildi mi? Yapılabilindi mi?   Dolmabahçe sarayında HDP ile mutabakat görüşmesi yapıldı. Ve basın önünde mutabakat imzalanmadı mı? Barış süreci başlatıldığı zaman ordunun elinden operasyon yapma yetkisi alınmadı mı? Valilere PKK´ya operasyon yaptırmayın diye emir verilmedi mi? Bu süreçten önce bir anlaşma yapılıp. PKK militanları sınır dışına çıkacaktı çıkmadılar. Barış süreci boyunca güney doğuyu silah deposu haline getirdiler. Yol kesip kimlik kontrolü yaptılar. Öz güvenlik birimi kurdular.

Ses çıkarılmadı mı? Hem PKK hem de FEFÖ bizi kandırdı. Allah ve milletimiz bizi af etsin diyen iktidar değil miydi? Bu yapılanların hepsi iktidarın bunlarla iş birliği yaptığının göstergesi değil de nedir? Şimdi şer guruplar diye nitelendirilen muhalefete bunlarla işbirliği yapıyorlar demek doğrumudur? İktidarın görevi milletini birlik içerisinde tutmaktır ve ayrıştırmamaktır.  Milleti ayrıştıran birisi olursa iktidarın engellemesi gerekirken, iktidar ayrıştırıyor. Bu yüce Türk milletini ayrıştırmanın kimseye faydası yoktur. Bu yüce Türk milleti el ele birlik ve beraberlik içerisinde Türkiye cumhuriyeti devletini kurmuştur. O zaman birlik beraberliği sağlayanlar örnek alınmalıdır. Saygılarımla.

Türkiye laiktir laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere! Ne mutlu varlığım Türk varlığına armağan olsun diyenlere! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!  25-02-2019 Mustafa KOÇAL   

  • BIST 100

    9094,29%0,16
  • DOLAR

    32,35% 0,12
  • EURO

    34,95% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2324,56% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3916,73% 1,91
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli

Balıkesir

29.03.2024

  • İMSAK 05:26
  • GÜNEŞ 06:50
  • ÖĞLE 13:18
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 20:55