Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


NE BEKLİYORUZ Kİ?

NE BEKLİYORUZ Kİ?


Daha dün yazdık!
Bir kabın içinde ne varsa dışarı o sızar, diye.
Kişiye eğitimi sırasında, ?Hırs-ülkesine düşmanlık-dindar ve kindar nesil yetiştirmek-fesat-kötülük-bölücülük- kul hakkı yemek-Türkiye Dar-ül Harptir ve burada soygun günah değildir? öğretilir ve o kişi ülkesinin yönetimine getirilirse, o ülkede ne bereket kalır ne de huzur?

AKP Genel Başkanı 24 yaşında iken ?Akıncılar? derneklerini kurmaya başladı.
Türkiye´de Siyasal İslam´a militan yetiştirme işi bu dernekler kanalıyla yapılmaya o zamanlarda başlandı.
Akıncılar Derneği Genel Kurulu 8 Nisan 1978 günü yapıldı.
Erbakan kürsüye ?Tekbir, Allahuekber ve Mücahit Erbakan? nidalarıyla çıktı.
Erbakan´dan sonra kürsüye Yılmaz Yalçıner çıktı. Bu kişi ?Humeyni Ruhullah´ın Türkiye İmamı Ali Ekber Mehdipur´un? yardımcısı idi.

Yalçıner, Erbakan´ın yüzüne karşı aynen şunları söyledi; ?Bugün Türkiye´de Müslümanlar esarettedir. Vazifemiz bu esaret zincirini kırmaktır.
Biz sanayicilikle değil, cihad ile görevliyiz.?
Salondaki asılı afişlerden biri şöyle idi; ?Kahrolsun küfrün zilleti/ Kurulsun İslam Devleti/Putları yıkalım/Kör Kemal´in (Atatürk´ün) putunu yıkalım??

İran´daki ?İslam Fedailerini? örnek alan Akıncılar, Bolu-Demirciler Köyü yakınlarında kamp kurdular. Jandarma kampı bastı çok sayıda gözaltı yapıldı. Yakalananlardan biri, AKP Genel Başkanının kırk yıllık arkadaşı AKP Milletvekili Metin Külünk idi. Külünk´ün üstünde bir tabanca ile 43 dinamit lokumu çıktı.
Daha sonra Külünk, Akıncı Liseliler Başkanı, Erdoğan ise MSP İl Gençlik Kolu Başkanı oldu.

AKP Genel Başkanını daha sonra El-Kaide terör örgütü liderlerinden Gülbettin Hikmetyar´ın dizini dibine çöktüğünü gördük. ?Dindar ve Kindar Nesil? hayali o zamanlardan kalmadır.

Geçtiğimiz 17 yılda, bu anlayışın yönetiminde neler görmedik ki!
Bir kafa hem dünya Müslümanlarının Halifesi olmaya çalışır hem ABD´nin eşbaşkanı olup 1,5 milyon Müslümanın ölümüne neden olursa, ondan
ne bekliyoruz ki?

Suriye Devlet Başkanına 6 ay arayla hem ?Kardeş Esad? hem ?Kalleş Esed? diyen kafadan daha ne bekliyoruz ki?

FETÖ ile 11 yıl koyun koyuna yaşayıp devletin en gizli sırlarını paylaşıp onu aziz mertebesine koyan ve aynı kişiye katil-darbeci-Ajan diyenden ne bekliyoruz ki?

Türk Devletinin itibarını yerlere düşüren, haram havuzlarına-yolsuzluğa-hırsızlığa engel olmayan kafadan daha ne bekliyoruz ki?

Uluslararası bir toplantıda, ?I speech kürsü?, Putin´i her gördüğünde ?Nice to meet you-Tanıştığımıza çok memnun oldum? diyen ve her işi kendisi yapmaya çalışan kafadan daha ne bekliyoruz ki?

Her işini eksik-yanlış-yamuk yapan bir anlayıştan, depremle ilgili tedbirleri almasını beklemek kimin aklından geçer ki?

Allah esirgesin ama İstanbul´da beklenen büyük deprem felaketini yaşarsak, AKP Yönetiminden, depreme karşı bilime ve uzmanlığa dayalı bir hazırlık bekliyor musunuz?
Çok beklersiniz! Türk Milletinden toplanan deprem vergilerini başka yerlere harcamaktan utanmayan, deprem anında hayatımızı kurtaracak toplanma bölgelerini imara açıp, bunlardan rant sağlayan, İstanbulluların seçtiği Belediye Başkanını tanımayan kafadan ne bekliyoruz ki?

Türkcell ve Türk Telekom yönetimlerini, telefon kullanmasını bilmeyen cahil AKP´li eski milletvekilleri ile dolduran bir kafadan, deprem anında sevdiklerimizle iletişim kurmayı niye bekliyoruz ki?
17 yıldır AKP´nin bilerek ve planlayarak yaptığı tahribatlardan birini bile engellemeyen muhalefet partilerinden ne bekliyoruz ki?

Türk Milletinin öncelikli yapacağı iş, AKP´den demokratik yolla kurtulmaktır.
Bunu da Türk Milletini karşılıksız seven, birikimli, deneyimli, genç kadrolarıyla ancak ve ancak Çoban Ateşi Hareketi yapabilir.
Denenmişten ve ihanet içinde olanlardan ne bekliyoruz ki?

Değerli Okurlar;
Yıllardır yazıyoruz, konuşuyoruz. Ne yazık ki zaman bizi haklı çıkardı.
Türk Devleti, AKP yönetiminde büyük yara aldı.
Biz Çoban Ateşi Hareketi Gönüllüleri olarak yalnızca parti kurmaya ve hizmete talip değiliz. Aynı zamanda kurucu değerlerinden koparılan Türk Devletini Atatürk´ün fikirlerine dayanarak yeniden kurmaya talibiz.

Bu günler maalesef sona yaklaştığımız günlerdir.
Ya Vatanseverler, Atatürk milliyetçileri, Anayasamızın ilk altı maddesini kabul edenler kazanacağız, ya da Türk Devletini Ortadoğu bataklığında Federe İslam Devletine dönüştürecek tarikat ve cemaat artıkları?
Takdir Türk Milletinindir?

Sağlık ve başarı dileklerimle 28 Eylül 2019
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9027,88%2,51
  • DOLAR

    32,31% 0,19
  • EURO

    35,08% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2278,69% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli

Balıkesir

28.03.2024

  • İMSAK 05:27
  • GÜNEŞ 06:52
  • ÖĞLE 13:19
  • İKİNDİ 16:49
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:54