Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


NE İLE İTHAM EDERSENİZ EDİN

NE İLE İTHAM EDERSENİZ EDİN


Cumhuriyetçileri ve Atatürkçüleri ne ile itham ederler etsinler. Bizi yolumuzdan döndüremeyeceklerdir. İktidarın ithamlarına alıştık. Şimdi kendisini milliyetçi gören bir zatı muhterem Bahçelide itham etmeye başladı. Sayın Bahçeli FETÖ´ nün siyasi ayağını seçmenlerde arıyor. Ne imiş? Cumhurbaşkanlığına aday olmak için 100 bin imza verenler. Gülen tarafından organize edilmiş olabilirmiş. Buları da FETÖ´ nün siyasi ayağı yönlendiriyormuş.

Bu imza verenler araştırılsın diyor. Sayın Bahçeli bütün seçmenleri FETÖ´cülükle itham ediyor. Hem de siyasi ayağı arıyor. Pes doğrusu! Seçmenlerde siyasi ayak aranıyor. Yanlış yerde siyasi ayağı arıyorsun Sayın Bahçeli. Senelerce cemaatle birlikte hareket eden seçmenler değildi. Beraber yürüdük bu yollarda. Beraber ıslandık yağan yağmurda sloganını seçmenler söylemedi. Ne istediniz de vermedik diyen seçmenler değildi. Bir zamanlar bundan cumhurbaşkanı olmaz diyordun. Şimdi ayni kişiyi cumhurbaşkanı yapmak için.

Seçmenleri dahi FETÖ´cü olmakla itham edebiliyorsun. Oldu olacak cumhur ittifakına oy vermeyenlerin hepsi hakkında araştırma yaptır. Ülkede demokrasiden bahsediliyor. Demokrasi yalnız iktidara mahsus başkalarının demokrasi hakkını kullanması mümkün değil. İktidar ile devlet bahçeli birlikte ittifak oluşturuyor. 26 maddelik ittifak yasası çıkarıyorlar. Ve bu yasayı kendi oyları meclisten geçiriyorlar. Bu ittifakın ismini de Bahçeli cumhur ittifakı olarak ilan ediyor. Kendilerinin yerli ve milli olduklarını söylüyorlar. Başkalarının  kurdukları ittifak ihanet oluyor. Ve bu ittifakın hiçbir projesi yokmuş. Tek bir projeleri varmış.

Oda Tayyip Erdoğan düşmanlığı oluyormuş. Kendilerinin kurduğu ittifak ne güzel bir ittifak oluyor. Muhalefetin kurduğu ittifak tu kaka oluyor. İktidarın kurduğu ittifak demokratik hak oluyor. Muhalefetin kurduğu ittifak ihanet oluyor. Hani bu ülkede demokrasi vardı? Demokrasi yalnız iktidara oluyor. Muhalefete gelince demokrasi ortadan kalkıyor. Bu ne bencilliktir böyle rap ban hep bana.

Muhalefette bu ülkenin vatandaşlarının oyları ile seçilmişlerdir. Ve amaçları ülkeye hizmet etmektir. Şimdi seçim dönemi başladı ya. Muhalefetin ülke için yararlı bir iş yaptığı yok deniyor. Pekiyi muhalefetin ülke ve millet için faydalı olacak getirdiği hangi teklif mecliste görüşüldü? Meclis başkanlığına verdikleri bütün önergeler ret edildi.

Sayın Bahçeli bu 100 bin imzaların içersinde ne kadar FETÖ´cü ve PKK´lı var araştırılsın diyor. Bu yazıyı yazmaya başladığımda Meral Akşener için verilen imza sayısı 200 bini geçmişti. Temel Karamollaoğlu için verilen imzada 50 bini geçmişti. İmza süresi bitene kadar, birisi 500 bini diğeri de 100 bini geçecektir. Sayın Bahçeli senin söylediğin rakam çok düşük kaldı. Şimdi bunların hepsi sizce FETÖ´cü ve PKK´lı ise bu ülke bitmiş demektir. Bunlar hiç çekinmeden seçim kurullarına gittiler imza attılar. Bunlar FETÖ´cü veya PKK´lı olsalar.

Resmi bir kuruma gidip de imza atmazlardı. Şimdi çık bu milletten özür dile. Hatadan dönmekte erdemliliktir. Sayın Devlet Bahçeli Bey kendini iktidarın kanatları altına atınca. Kendini dev aynasında görmeye başladığın kanısındayım. Şimdi yüceltmeye çalıştığın kişiler yarın kaybettiklerinde bütün suçlu siz olacaksınız.

CHP´nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce olarak açıklandı. Her ne kadar Kemal Kılıçdaroğlunun tarifine uygun bir aday açıklaması olmasa da. Devlet Bahçelinin Muharrem İnceden çekindiği kendi söyleminden anlaşıyor. ?MHP düşmanı birisi? diyor. Devlet adamlığında düşmanlık söz konusu olmaz. Bu söz yakışıksız bir söylem olmuştur. Neden böyle söylemiş olabilir? Bahçelinin yaptıklarını hiç çekinmeden mitinglerde açıklayacaktır. Onun için şimdiden onun söyleyeceklerine kılıf hazırlıyor. MHP düşmanı olduğu söyledim der.

Cumhurbaşkanlığına adaya olanlara başarılar diliyorum. Ülke için kim hayırlı olacaksa o olsun. Fakat bir gerçek var. Adayların içerisinde bir kişi var tek adam olmak isteyen. Ve 16 senedir denenmiş olan. Diğer adaylar taze kandır. Saygılarımla.

Türkiye Laiktir laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 05-05- 2018 Mustafa KOÇAL

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,16
  • EURO

    35,16% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2240,47% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44