Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


NELER OLUYOR?

NELER OLUYOR?


Duayen Gazeteci Orhan Uğuroğlu, eski AKP’li yeni Gelecek Partili Selçuk Özdağ
ve KRT Program yapımcısı Afşin Hatipoğlu’na yapılan çirkin saldırılar üzerine herkes birbirine soruyor; Neler oluyor ya?
Soru yanlış! Doğrusu, neler oluyor değil, “bundan sonra neler olacak” olmalıydı!
Çünkü olanlar oldu, zaten!

Neler olduğunu sorular sorarak birlikte hatırlayalım;
-Bugün, AKP Genel Başkanı Erdoğan, Anayasaya aykırı bir emir verse, kendisine;
“Sayın CB, bu verdiğiniz emir Anayasaya aykırıdır. Ben bu emrinizi uygulayamam” diyecek bir Genelkurmay Komuta Heyeti var mı?

-Silahlı selefi gruplar büyük şehirlerde bir kalkışma başlatsalar ve AKP Genel Başkanı Erdoğan “Polis bu işe karışmasın, karakollardan hiçbir polis çıkmayacak” diye emir verse, kendisine “Sayın CB, verdiğiniz emir uygulanamaz. Kanunsuz bir emirdir. Ben bu emre uyup vatandaşlarımızın ölümüne sebep olamam” diye direnebilecek Emniyet Genel Müdürlüğü kadrosu var mı?

-AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın verdiği kanunsuz emirler için, “Sayın CB, yanlış yapıyorsunuz. Verdiğiniz emirler Anayasaya aykırı ve can kaybına neden olabilecek emirlerdir. Lütfen geri çekin” diyecek bir Yüksek Yargı Heyeti kaldı mı?

Bunların hiçbiri maalesef yok. Şeklen varlar ama Türk Milletinin, demokrasinin, laik cumhuriyetin yanında değiller. Sarayın emrindeler!

Bu günlerin geleceğini 2007 yılından beri ısrarla söyledik, anlattık, konuştuk!
AKP, Türk Milletinin tüm dinamik güçlerini “Vesayeti kaldırıyoruz” diye darmaduman etti. Orduyu, Yargıyı, İdareyi!
Türk Milleti, AKP’nin asla demokrat olamayacağını çünkü biat istediğini ve menzilinin FETÖ ile aynı olduğunu (Erdoğan kabul etti) anlamak istemedi.

Ne zaman ki, ekonomik durum insanların canlarını yakmaya başladı, “Eyvah, nasıl anlamadık, açız” diye bağırmaya başladılar.
AŞI yapılması sıralamasında bile kendi partililerini, Türk Milletinin önüne geçirmekten utanmayan bu yüzsüz iktidar, zor günlerde mi Türk Milletini düşünecek?

Suriyeli sığınmacılara her türlü maddi yardımı yapan, radikal örgüt militanlarına ev hediye eden AKP İktidarı, Türk Milletine gelince “Bütçede para yok” diyor!

Çare var mı? Var!
Tüm demokratik güçler, Siyasi Partiler-STK’lar- Sendikalar-Üniversiteler-Aydınlar, Kadınlar, Gençler, köylüler-çiftçiler “DEMOKRASİ VE HUKUK BİRLİĞİ” olarak biraraya gelmeli, ülkeyi AKP’nin dikta yönetiminden kurtarmak için çalışmalıyız. AKP’nin yönetimde kaldığı her an Türk Devleti ve Türk Milleti için çok ciddi kayıptır. Türk Milletine anlatılmalı, ayağa kaldırmalı ve ülkeyi seçime götürüp demokratik rejim içinde bunları geldikleri yere göndermeliyiz.

DOĞRU Parti, AKP zulmüne son vermek için kurulmuştur. Bu konuda üzerine düşecek her görevi derhal yerine getirecektir.
Yeter ki Türk Milletinin yüzü gülsün!

Not; Dün bu ülkede bir rezillik yaşandı, hala da devam ediyor! Dünkü saldırılar,
haber dahi yaptırılmadı. NTV gibi bir televizyon bu çirkin saldırıyı alt yazı geçerek bile duyuramadı! Sosyal medya olmasa idi, haberimiz dahi olmayacaktı!
Yuh olsun böyle haberciliğe, yuh olsun böyle yönetime!
Demek ki, interneti ve elektriği kesseler, darbe ile rejimi İran tipi bir rejime dönüştürseler, bizlerin haberi bile olmayacak.
Bunun adı faşist diktadır ve mutlaka yıkılmalıdır…

Sağlık ve başarı dileklerimle 16 Ocak 2021
Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Genel Başkanı

  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli

Balıkesir

28.03.2024

  • İMSAK 05:27
  • GÜNEŞ 06:52
  • ÖĞLE 13:19
  • İKİNDİ 16:49
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:54