Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


OLAĞANÜSTÜ MUHALEFET!

OLAĞANÜSTÜ MUHALEFET!


Tüm dünyada çökmüş, insanlara refah ve huzur yerine ızdırap ve ölüm veren Siyasal İslam, İhvancılık Türkiye’de muhalefetin desteğiyle hala sürüyor.
Muhalefetin bu desteği devam ederse daha da süreceğe benziyor!

Muhalefet Partilerimiz, bazı Büyükşehir Belediyelerini kazandılar ya, keyifleri maşallah yerinde. Sanki CHP ve İYİ Parti seçimleri sadece kendi oylarıyla kazandı! Bizim gibi, AKP’ye oy vermemek için Millet İttifakının adaylarına
oy veren milyonları ve HDP seçmenlerini de yok saymaya başladılar.
Zannediyorlar ki, bu hep böyle devam edecek! Türk Milletini zora sokup, ölümü gösterip, sıtmaya razı edecekler ve kerhen de olsa oylar yine bunlara akacak?
Bu şımarıklıkları, “Biz nasılsa iktidar oluyoruz” havaları sürerse, sonuçlarını beraberce çok acı ödeyeceğiz!
Biraraya gelelim konuşalım, bir planlama yapalım, ivedilikle ele alınması gereken konular, kurulması şart olan kurumlar var, diyoruz, önümüze cehaletten kaynaklanan engellemeler çıkartılıyor!
Biz o toplantılarda olursak, cehaletleri ortaya çıkacak diye çekiniyorlar.
Halbuki biz insanların cehaletini yüzlerine vurmayız! Onlara sadece yol gösteririz. Anlarlarsa ne ala, anlamamakta direnirlerse, döner millete şikayet ederiz.

2021 yılının sonuna doğru geldiğimiz bu günlerde, illegaliteyi birinci gündemi yapmış, yargıyı esir almış, mafyayı ve her türlü kaçakçılığı özel işi olarak kabul etmiş zorba bir iktidarı, bakkal-fırıncı- lokanta gezerek alaşağı edebileceklerini sanan bir muhalefet var!

Milletvekillerinin düşürülmesini sağlayan Anayasa değişikliğine CHP destek vermişti! Niye verdi bilen yok! Hem destek verdi, hem de bu değişiklik yüzünden hapse atılan milletvekillerini dışarı çıkartmak için uğraştı durdu!

Diğerinin şu günlerdeki en önemli konusu, CB Erdoğan’ın onları Kıbrıs’a davet edip etmemesi oldu! Davet etseydi, İYİ Parti olarak katılacaktınız demek ki! Gönderdiğiniz iki Genel Başkan Yardımcınıza verilen değeri görmediniz mi?

Olağanüstü Hal yönetiminin yasaklarını uzatan yasa değişikliğinde de muhalefet yine aldandı! Sözüm ona bazı yetkiler 1 yıla indirildi! Kamudan ihraçlar 3 yıl değil, 1 yıl sürecekmiş!
Gözaltı sürelerinin uzatılması, şehirlere giriş çıkış yasakları, özel şirketlere kayyım atanması gibi birçok Ohal yetkisi korundu!

AKP, 6 yıldır ülkeyi Ohal şartlarında yönetiyor. Muhalefet bunu en sert şekilde engellemek yerine, sesini bile çıkaramıyor. Halbuki, Ohal yönetiminde yapılacak bir seçimde AKP denen organize suç örgütünün neler yapabileceğini tahmin etmek hiç de zor değil. Örnekleyelim mi?

2017 referandumu ve 2018 seçimlerinde yapılan seçim ihlallerini unuttuk mu?
Oylar kullanıldıktan sonra, mühürsüz oylar yasaya rağmen geçerli sayılmadı mı?
Anadolu Ajansı seçim sonuçlarını çarpıtıp, veri akışını durdurmadı mı?
Oylar çalınmadı mı?

Valilerin durumu belli!
Güneydoğu bölgemizde, belli bölgelere belli kişilerin girmesini 15 gün süreyle yasaklayan Vali’ye kim dur diyecek? Önemli siyasi kişilerin 4’er gün olmak üzere 12 gün gözaltına alınmalarını muhalefet nasıl engelleyecek?
Böyle korkunç bir yetkiyi nasıl olur da AKP-MHP’nin eline verirsiniz?
Seçimlerden 3 ay önce İstanbul-Ankara-Adana-Mersin gibi Büyükşehir Belediye Başkanlarının Ohal yasasına göre görevlerinden alınması, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu için zor bir karar mı olacaktır? Nasıl durduracaksınız?

AKP, iktidarı demokratik yolla devretmekten, her geçen gün uzaklaşmaktadır.
Bu kanun, temel hak ve özgürlükler üzerinde ciddi kısıtlama ve engellemeler getirecek, toplumda baskı yaratacaktır. Bu kanun TBMM’den geçerken hiç direnmeyen muhalefet, seçim sırasında kendi il-ilçe Başkanlarının- milletvekili adaylarının gözaltına alınmalarına nasıl engel olacak?

AKP-MHP’nin Olağanüstü Hali normalleştirme gayretine, muhalefet partileri maalesef “olur” vermişlerdir. Bu büyük bir hatadır, bizleri çok zora sokacak bir davranıştır.

Bakın Sayın muhalefet;
Bu seçim Demokrasimizin son seçimidir. Ya demokratlar olarak bizler kazanacağız, ya da Atatürk Cumhuriyetinin tabutuna son çiviler çakılacak.
Sizlerden bir şey isteyen yok. İktidar da, koltuklar da nam da, şan da, saraylar da sizlerin olsun. Bu sizlere son çağrımızdır. Kimseyi küçük görmeden, insanların haysiyetleri ile oynamadan bir araya gelip kazanmalıyız. Yoksa sonuç şimdiden bellidir…

Aziz Türk Milleti;
İşimiz öylesine zor ki! Sadece önümüzdeki seçimleri kazanmak bize yetmemeli!
T.C Devletini, Atatürk ilke ve devrimlerine göre yeniden inşa etmeliyiz.
Bizler yani DOĞRU Partililer, her türlü fedakarlığı yaparak, desteğe ve yardıma hazırız. Yeter ki, ekmek verdiğimiz eli ısırmasınlar.
Her şey senin önünde gerçekleşecek. Kimler senin dostun, kimler değil ortaya çıkacak. Sadece izleyin…

Sağlık ve başarı dileklerimle 25 Temmuz 2021
Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Genel Başkanı

  • BIST 100

    9550,18%0,21
  • DOLAR

    32,52% 0,23
  • EURO

    34,83% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2487,91% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 0,00
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu

Balıkesir

18.04.2024

  • İMSAK 04:49
  • GÜNEŞ 06:20
  • ÖĞLE 13:13
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:20