Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


OLMAZ OLSUN SİZİN GİBİ MÜTTEFİK

OLMAZ OLSUN SİZİN GİBİ MÜTTEFİK


Olmaz olsun sizin gibi müttefik bizimle oynuyorlar. Süper gücün başında böyle birisi hiç yakışmıyor. Yalan bu TRAMP da diz boyu. Bu kadar sözünden ne demek istediği anlaşılmayan bir lider gelmedi. Böyle kişi ile müttefikliği sürdürmek imkânsızdır. Çünkü bu gün söylediğini ertesi gün unutup başka şey söylüyor. Suriye´den çekilmenin zamanı geldi. ?Askerlerimiz Suriye´den çekiyoruz? dedi. Ben o zaman şöyle bir soru sormuştum.

Hangi askerleriniz çekiyorsunuz? Geri plandaki askerlerinizi mi? Yoksa cephedeki askerinizi mi? Demiştim! Çünkü yeni bir örgüt kurmuşlardı. Suriye demokratları örgütü kurdular. Bu örgüte eğitimi Amerikan askerleri veriyor. Bu örgütün kuruluşunu tamamlamadan çekilmezler demiştim. Bu garip TRAMP şimdi ben hemen çekileceğiz demedim diyor. Danışmanlarından BOLTON ağızlarında ki baklayı çıkardı. Kürtleri kuruyun ondan sonra çekileceğiz dedi. Sizin 1500 tır yardım ettiğiniz PYD ve YPG terör örgütüdür.

Bu örgütün Kürtleri temsil ettiğini mi zannediyorsunuz? Kürtlerin bu örgütlere ihtiyacı yoktur. Türkiye Kürtlerle değil. Terör örgütleri ile mücadele ediyor. PKK´nın geçmişini bir araştırın. Kürtleri nasıl katlettiklerini öğrenin. Köyleri bastılar beşikteki bebekleri bile katlettiler. Onun için PKK hiçbir zaman Kürtlerin temsilcisi olmamıştır. PYD ve YPG de Suriye de PKK´nın koludur. Kürtler ile PKK´lıları karıştırarak hareket etmeniz bilgisizliğin ta kendisidir. Ey kendini bilmez BOLTON Kürtler Türkiye´nin koruması altındadır. Bu BOLTON denen danışman birçok Müslüman ülkeyi dolaştı. Amaç bu ülkelerden Arap ordusu kurduracak.

Bu ordu sınırımız da oluşturulacak güvenli koridoruna yerleştirilecek. PYD ve YPG Fırat´ın doğusuna yerleşecek. Burada bir devlet kuracaklar. Bu bölge petrolün en çok olduğu bir bölgedir. Şimdi sınırımıza neden gözetleme kuleleri kurdukların anladınız mı? Araplarda olan orduyu güvenlik koridoruna yerleştirecek. Biz devamlı Müslüman kardeşlerimiz dediğimiz ülkelerden hangileri bu Arap ordusuna asker verecek göreceğiz. Hattı zatında yukarıda bahsettiği Suriye Demokratlar örgütü bu amaç ile kurulmuştur.

Bu örgüt PYD ve YPG´yi koruma amaçlı kurulmuştur. Arap ordusu bu örgüte takviye olacaktır. Bu kendini bilmez Amerika yönetimi Türkiye´yi oyuna getirmek istiyor. Bizimde incirlik hava üssünü ve kürecik radar üssü kozunu ortaya koymamız gerekir. Bilhassa kürecik radar üssü Amerika için çok önemlidir. Çünkü bütün orta doğuyu kontrol edebiliyor. Bu kürecik radar üssünün kurulmasının amacı İsrail´i koruma amaçlıdır. Amerika PYD ve YPG sayesinde Suriye deki Petrol yataklarını kendi amacı için kullanacaktır. Hem bize İŞDI temizleyin diyor.

Arkamızdan da kuyumuzu kazıyor. Olmaz olsun böyle müttefik. Bizim için müttefik kelimesini ağızlarından düşürmemelerinin tek sebebi. İncirlik hava üssü ile Kürecik radar üssüdür. Yaptıkları ortada böyle bir ülkeye müttefik demek mümkün- müdür?  Bunlar binmeyeceği eşeğin önüne ot atmazlar. Bizim ittifak yaptığımız Rusya ve İran ne oldu? Üçlü ittifak yapmıştık? Bunların bir şey söylediğini duyan var mı? Hem Rusya hem de İran Esat´ın yanında. Biz Esat´ın karşısındayız. Rusya PYD ve YPG´ ye sıcak bakıyor. Bu konuda İran´ın tutumu ne olacak? Fakat İran´dan gelen PKK´lıların bu karmaşık bir dönemde askerlerimize saldırması ve bir askerimizi şehit etmeleri bana manidar geldi.

Şu yapılan olayların sebebi GOP´UN gerçekleşmesi içindir. Artık bunu anlamamız gerekir. Müslüman ülkelerde ordu oluşturmalarının sebebi de budur. Bakalım Müslüman ülkelerden hangi ülkeler asker verecek. Biz ne kadar Arap ülkelerine Müslüman kardeşlerimiz diyoruz. Fakat Türkleri tarihte hiç sevmeyen ülkeler Araplardır. Bize şimdiye kadar toplu iğne başı kadar faydaları olmamıştır. Kuzey Kıbrıs cumhuriyetini tanıyan bir tek Arap ülkesi yoktur. Uluslar arası toplantılarda bizim yanımızda oy kullanmamışlardır.

Merak ediyorum bu Arap ordusuna hangi ülkeler asker verecek. Çünkü Arap ülkelerin çoğu Amerikan yanlısıdır. Bence bu Suriye olayının çözülmesinin tek yolu var. Madem Suriye´nin toprak bütünlüğünün korunmasını istiyoruz. Suriye, Rusya, İran ve Türkiye işbirliği yapıp Amerika´yı Suriye den çıkarmak ve terör örgütlerini yok etmektir. Ancak bu mesele böyle çözülebilinir. Bu benim kendi düşüncemdir. Saygılarımla

Türkiye laiktir, laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere! Ne mutlu varlığım Türk varlığına armağan olsun diyenlere!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE 08-01- 2019 Mustafa KOÇAL  

  • BIST 100

    9073,5%-0,07
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli

Balıkesir

29.03.2024

  • İMSAK 05:26
  • GÜNEŞ 06:50
  • ÖĞLE 13:18
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 20:55