Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


ÖNCE KENDİMİZİ BİLECEĞİZ

ÖNCE KENDİMİZİ BİLECEĞİZ


Napoleon Bonaparte;
?İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır. Erkeğin cesur, kadının namuslu olması! Bu iki meziyetin yanında hem erkeği hem kadını şereflendiren bir meziyet vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve faziletlere sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki, Türkler öldürülebilir lakin mağlup edilemezler??

Alman İktisatçı Fritz Neumark;
?Türkler pek farkında değil ama, Avrupalılar şu gerçeğin farkındadır.
Tarihten Türkler çıkarılırsa, ortada tarih diye bir şey kalmaz??

Türk Devletinin kurucusu Büyük Atatürk ne diyor?
?Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır. Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; Sinesinde yetiştirerek, başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asliyi (kökünü-aslını) çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin??

Türkiye Cumhuriyeti Devletini kuran Türk halkına Türk Milleti denir, diyen Atatürk´ü dinlemez de, rastgele birini milletin başına getirirsek ne olur?

Bizim en değerli hazinemiz olan ?Atatürk Milliyetçiliği? ya darbecilerin, ya ruhsal bozukluğu olanların, ya da milliyetçiliği siyasi ranta dönüştürmekten başka bir amacı olmayan cahil ve çapsızların elinde, ayrımcılığın en kötüsü olan
?kafatası milliyetçiliğine? dönüşür ve ülkeye çok zarar verir.

Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler-dervişler-müritler-meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır?, diyen Atatürk´ü dinlemez de İslam Devleti-İhvan savunucusu birini milletin başına getirirsek ne olur?

Önce, ülke insanını boğazına kadar borca sokar. Üretmeyi, sanayileşmeyi durdurur. İnsanları geçim derdinden başka bir şeyi düşünemez hale getirir, sadaka kültürünü uygularlar ve Türk olmadığını söyler. Sonra çalarlar, soyarlar, ülkenin tüm stratejik tesislerini satarlar. Sülalece, milletin üstüne çökerler ve milletin kanını emerler.

Peki, başarılı olabilirler mi? Asla olamazlar. Tarihimiz bu örneklerle doludur.
Atatürk, gerçek Türk Tarihini bildiği için bizi bir asır önceden uyarıyor.
Niçin muvaffak olamazlar biliyor musunuz?

Biz Türkler, en az 15.000 (on beş bin) yıl önce Anadolu´ya gelmişiz.
Tüm medeniyetlere bizler kucak açmışız ve dünyaya armağan etmişiz.
Anadolu 15 bin yıllık Türk Yurdudur. Bugün yaşadığımız sıkıntıların çok daha büyüklerini yaşamışız, yıkılmamışız. Gün gelmiş, küllerimizden yine doğmuşuz.

Türkler, Ergenekon´dan-Estergon´a kadar olan coğrafyayı defalarca dolaşmışlar ve bu büyük coğrafyada tarihe derin izler bırakmışlardır. Bu denli büyük coğrafyada yaşayan başka bir millet yoktur.
Türkler at üstünde ülkeleri fethederken, bugün bize dayatılmaya çalışılan Arap kültürünün sahipleri, kız çocuklarını diri-diri toprağa gömüyorlardı!
Bu meczupların günümüzdeki temsilcilerine mi geçit vereceğiz?

1071 tarihi Türklerin Anadolu´ya ilk gelişleri değil, son gelişleridir.
Bu tarih uydurmadır, batı emperyalizminin ve Vatikan´ın dayatmasıdır.
Atatürk, 1907´de Rumların baskısıyla durdurulan Alacahöyük kazılarını, 1935 yılında tekrar başlattı. Çok değerli eserler bulundu. Bunlar Anadolu Medeniyetleri Müzesinde sergilenmektedir. Bulunan tarihi eserler, Anadolu´nun binlerce yıl öncesinden Türk Yurdu olduğunu ispatlamaktadır.

Atatürk, gerçek tarihimizi yeniden yazdırmak için çalışmalar başlattı, fakat ömrü yetmedi. Ondan sonra, her şey eskisi gibi devam etti.
27 Aralık 1949 yılında İnönü Cumhurbaşkanı, Şemsettin Günaltay Başbakan, Tahsin Banguoğlu M. Eğitim Bakanı iken ABD ile bir eğitim anlaşması imzalandı. Eğitimimiz ABD denetimine bırakıldı. 70 yıldır bu sıkıntıyı düzeltemedik.

Değerli Okurlar; Bu konuda daha fazla bilgilenmek için,
Kazım Mirşan- Servet Somuncuoğlu-Haluk Tarcan-Akif Poroy-Veli Sevin-Selahi Diker-Osman Nedim Tuna-Prof. Arkeolog Fahri Işık-William Mitcheel Ramsay- James Noel Adams-Sümerolog Samual Noah Kramer gibi bilim insanlarının eserlerinden yararlanabilirsiniz.

Ve tabii ki Sümerolog Muazzez İlmiye Çığ.
Ömrünü, Sümerlerin Türk olduğunu ispatlamak için feda eden, dünyanın itibar ettiği Sümerolog! Onun bu konudaki eserleri muhteşem.
Rus bilim adamı Nikosky, ?Anov ve Ur kentlerinde bulunan cesetler üzerinde yaptığı DNA incelemelerinde, Sümerlerin Orta Asya´dan gelen Türkler olduğunu kanıtlamıştır.
Bu bilimsel tespit üzerine Muazzez İlmiye Çığ şöyle demiştir;
?Bugüne kadar, Tarih Sümerlerle başlar deniyordu. Bundan böyle,
Tarih Türklerle başlar? denecektir.?

Değerli Okurlar;
Bu yazılanlar, kesinlikle ırkçılık, ayrımcılık olarak algılanmamalıdır.
Yapılmak istenen, kasten çarpıtılan tarihimizi ve geçmişimizi net olarak ortaya çıkarmaktır.

Önce kendimizi bileceğiz, ama doğru kaynaklardan öğreneceğiz.
Sonra diyeceğiz ki; Eyy Emperyalist Devletler! 250-300 yıllık tarihlerinizle bizi esir alamazsınız. Türklerle dost olun. Bu derin tarihten siz de yararlanın.
Yakında, Türk Milleti kendine gelecek ve kendi öz çocuklarının elinde tekrar dünya medeniyetine yeni armağanlar verecektir?

Sağlık ve başarı dileklerimle 03 Ekim 2019

  • BIST 100

    8986,9%2,05
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2282,87% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli

Balıkesir

28.03.2024

  • İMSAK 05:27
  • GÜNEŞ 06:52
  • ÖĞLE 13:19
  • İKİNDİ 16:49
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:54