Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


ÖNÜMÜZÜ KESMEYİN

ÖNÜMÜZÜ KESMEYİN


AKP Genel Başkanı Bağımsız Tarafsız Cumhurbaşkanı, AKP Grup toplantısında ağır silahlı korumasında (!) konuşmasını yaptı ve bizim bir türlü göremediğimiz Türkiyeyi yüzüncü kez anlattı! Silahların gölgesinde yapılan toplantıda, alkışlamaktan başka ne yapılabilirdi ki? Sıkıysa alkışlamayın! Milletvekilleri de onu yaptı zaten!

AKP Genel Başkanının anlattıklarıyla bizim yaşadığımız Türkiye tablosu birbiriyle taban tabana ters! Biz mi yanlış yere bakıyoruz, yoksa Saraydan bakınca her şey güllük-gülistanlık mı görünüyor, anlayamadım.

AKP Genel Başkanı sürekli olarak ?önümüzü kesmeyin, önümüzü keserseniz size nasıl hizmet ederiz? diyor! Salı günü de önümüzü kesmeyin, dedi!
Bu sözü kime söyledi bilmiyorum ama bize yani Türk Milletine söylüyorsa yanlış yapıyor! Çünkü biz sünnetçi filan değiliz, bu bir!
Önünle iş yapacağına aklınla, bilginle, görgünle iş yapmayı bu yaşa kadar öğrenemediyse, biz ne yapabiliriz ki, bu iki?

AKP Genel Başkanı, ekonomiyi anlatırken ?%5 büyümeyi yakaladık. Dünyada üçüncüyüz ama önümüzdekileri de yakında geçeceğiz? dedi!
Türk Milleti olarak biz zenginleşmişiz!
İyi de cebe bakıyoruz tam takır, kuru bakır! Borçlar azalacağına artıyor! Sanayiciler işçi çıkarıyor, yabancı yatırımcı gelmiyor, biz küçüldükçe küçülüyoruz, AKP Genel Başkanı ?büyüdük? diyor! Büyüyenler elbette var, örneğin Binali! Sadece Hollanda´da 140 milyon avroluk gemicikleri ve 7 adet mülkü olduğu açıklandı. Binali nasıl büyüdüğünü bize anlatmıyor ki biz de büyüyelim! Enflasyonu düşürdük diye nutuk atılıyor, mutfakta ve pazarda yangın var. Mutfak enflasyonu yıllık %30´u geçti?

Temel, ?Ha bu enflasyonu ben anlamadım. De bana bakayım, nedir bu? diye sormuş Dursun´a!
Dursun ?Haçan sen yirmi beş sene evvel Fadime´yi aldığında fıstık gibi, vücut ölçüleri 90-60-90 değil miydi?
Temel, ?He valla aynen öyle idi? demiş.
Dursun, ?Fadime şimdi 110-80-120 olmadı mı? Gördüğün gibi rakamlar artmış ama Fadime´nin değeri düşmüş. İşte enflasyon tam da budur.?

AKP´nin enflasyonu da aynen Fadime´nin enflasyonu gibi olmuş! Rakamlar arttıkça artıyor ama paramızın değeri yerlerde sürünüyor!

VAH BAHÇELİ VAH!
Öyle bir yanlışa düştün ki, debelendikçe daha da batıyorsun.
Bu ömrü niye boşu boşuna yaşadın ki!
?Hırsızlıktan Vatan hainliğine, Kandil uşaklığından FETÖ´cu olmaya? kadar suçladığın adamlara baston olup, günahların ve suçların en büyüğünü işledin ya! Kıyakçılığın sonu ayakçılık diye kaç defa söylendi sana ama dinlemedin.
Şimdi de Barzani ?Kürt Devletini kuracağım? dediği için bağırıyorsun!

16 Nisan referandumu için ?Evet? kampanyasında beraber çalışmadınız mı?
Ortağın olan AKP Genel Başkanı onu ?Onur Konuğu? ilan etmedi mi?
Ortağın, Barzani, Şivan Perver, İbrahim Tatlıses ile Diyarbakır´da ?İmralı Canisinin? mektubunu okuyup, alkışlamadılar mı?

Kılıçdaroğlu´na, ?Yiğitsen Amerika´ya kafa tut? diyorsun. Elbette sorabilirsin.
Fakat önce kendine şunu sormalısın;
?Şimdiye kadar 1,5 milyon Müslümanın ölümüne, 7 milyon insanın ülkelerinden kaçmasına, yüzbinlerce Müslüman kadının tecavüze uğramasına, ülkelerin zenginliklerine el konulmasına sebep olan Büyük Orta Doğu Projesinin Eşbaşkanını ben niçin ve nasıl destekleme kararı aldım? Deli miyim ben??

Hiç bağırıp durma Bahçeli!
Sesin o kadar zayıf çıkıyor ki! Nefesi tükenmiş gibisin?

Sağlık ve başarı dileklerimle 14 Haziran 2017
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9530,47%-0,18
  • DOLAR

    32,48% 0,12
  • EURO

    34,69% 0,49
  • GRAM ALTIN

    2480,00% -0,24
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 1,16
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu

Balıkesir

18.04.2024

  • İMSAK 04:49
  • GÜNEŞ 06:20
  • ÖĞLE 13:13
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:20