Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


OPERASYON

OPERASYON


Demokrasinin kural ve kurumlarını hazmetmiş, üzerine yemin ederek göreve başladığı Anayasasına bağlı siyasetçi, vatandaşına tuzak kurulması ve sindirilmesi için devletin Adalet- Emniyet ve Maliye görevlilerine baskı yapmaz.

Gerçek Hukuk Devleti ilkesinin yürürlükte olduğu ülkelerde devlet görevlileri, devlet gücünün siyasetçiler tarafından kullanılarak vatandaşına tuzak kurulmasına izin vermezler. Kendilerinin yasalarla belirlenen yetki ve sorumluluklarını siyasetçilerin eline “Rakibini öldürecek silah” olarak veremezler.

Birinci paragraftaki siyasetçiler ve ikinci paragraftaki devlet görevlileri, aksi şekilde davranırlarsa ağır suç işlemiş olurlar.

2002 yılında kurulan AKP-Cemaat Koalisyonu, “BERABERCE” Hukuk Devleti ilkesinin altını üstüne getirdiler.
Ne mi yaptılar? Basit bir örnekle anlatmaya çalışalım;
Siz, AKP-Cemaat Koalisyonu için “Riskli-Tehlikeli” biri olarak belirlenirseniz, tezgâh çalışmaya başlar. Sizi, tüm yaşantınızı incelerler. Takılacak kulp bulamazlarsa, onlar size uygun bir kulp yaratırlar.
Örneğin sizin dededen kalma antika-çalışmayan bir tüfeğiniz var.
Polis aramasında tutulan zapta, o çalışmayan antika tüfek için, “Ruhsatsız Otomatik Ağır Silah” diye yazılır.
AKP-Cemaatin Savcısı, tutuklama talebiyle sizi mahkemeye sevk eder. Yargıç önüne gelen dosyaya göre karar verir. Yargıç dosyaya bakar ve orada “Ruhsatsız Otomatik Ağır Silah” görünce sizi tutuklar ve doğru cezaevine gönderir.
Siz o silahın, Polis tutanağındaki gibi olmadığını, antika- çalışmayan
bir hatıra tüfek olduğunu Avukatınızla anlatıncaya kadar en az bir yıl hapis yatmış olursunuz.
AKP-Cemaat jargonuna göre siz artık “ezilmiş” bir rakipsinizdir.
Yaşadığınız acıları ve özgürlük kaybını bir daha yaşamamak için susturulmuş biri olarak kenara atılırsınız. Köşe yazarıysanız, işten çıkartırlar, işadamı iseniz Maliye tepenize çöker, hiçbir şey bulamazlarsa, üretilmiş bir CD ile bir anda terörist oluverirsiniz…

Bu, Hukuk Devletinin- Kişi Hak ve Özgürlüklerinin-Demokrasinin katledilmesidir. Bu yöntem antidemokratik- Faşist bir dikta yöntemidir.
Asker-Sivil tüm insanlarımızın Hukuk Dışı yollarla çektikleri bu çilelerin hesabı mutlaka sorulmalıdır.
Bu kanunsuzlukların sorumlularının isimleri, polis raporlarında ve mahkeme zabıtlarında mevcuttur.

17 Aralık Yolsuzluk-Hırsızlık-Rüşvet olayından sonra AKP-Cemaat Koalisyonu çöktü. Savcıların ortaya çıkardığı Cumhuriyet Tarihinin en büyük yolsuzluk olayı, bu menfaat evliliğini bitirdi ve aralarında savaş başladı. 30 Mart seçim sonuçları da Erdoğan’ı diktatörlüğe doğru itelemiş görünüyor.
Erdoğan’ın bizzat kendisi, Hukuk Devleti için çok büyük bir tehlike haline gelmektedir. Önümüzdeki günler bu yüzden çok kritik günler olacaktır.

Erdoğan’ın Hukuk Devletine bakışının son örneğini son AKP Grup Toplantısında gördük. Erdoğan 8 Nisan Salı günü aynen şunu söyledi; “Paralel Yapının sonlandırılması talimatını verdim.” Bunu söyleyen kafa “Hukuk Devletini” anlamamış, demokrat olmayan bir kafadır.

Erdoğan’a soralım; “Sayın Başbakan, hangi makama ve kime talimat verdiniz? Cumhuriyet Savcısına mı, Polise mi? Siz hangi yetkiyle, hangi kanuna dayanarak böyle bir talimat verebiliyorsunuz?” Anayasanın 138. Maddesini nereye kaldırdınız? O madde de sizin için “YOK” hükmünde midir?”

İşin gerçeği şudur;
17 Aralık öncesi, Vatanseverlere-Aydınlara-Milli Ordumuzun Kahraman Komutanlarına, Cemaat ile birlikte yaptıkları tezgâhı, şimdi AKP tek başına eski ortağına yapacak. Önümüzdeki günlerde, yine yargısız infazları, yine düzmece sahte dijital delilleri, tutuklamaları, insanların özgürlüklerinin ellerinden yalan ile iftira ile alındığını göreceğiz. Takma isimlerle yapılacak saçma-sapan operasyonları izleyeceğiz. Dindar geçinen iktidarın, binlerce insana zulmedeceğini, kul hakkı yiyeceğini yine göreceğiz.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Değerli Savcıları;
Başbakan Erdoğan’ın “Paralel Yapı” ile ilgili iddialarını lütfen ciddiye alın.
Ama işi taaa baştan tutun. 11 sene Türkiye’yi beraberce yöneten “AKP-CEMAAT” Paralel Yapısının tüm icraatlarını inceleyin. Korkmayın, baskı görürseniz lütfen basın toplantısıyla Türk Milletine anlatınız. Biz, Türk Milletinin bilinçli bireyleri sizleri korur ve başımıza taç yaparız.
Unutmayın ki sizler Atatürk Cumhuriyetinin “Cumhuriyet Savcılarısınız.”

Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz, elbette ki Hak galip gelecektir.

Sağlık ve başarı dileklerimle 09 Nisan 2014
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9539,08%0,09
  • DOLAR

    32,49% 0,14
  • EURO

    34,74% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2488,08% 1,06
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu

Balıkesir

18.04.2024

  • İMSAK 04:49
  • GÜNEŞ 06:20
  • ÖĞLE 13:13
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:20