Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


PAZARTESİ STRESİ

PAZARTESİ STRESİ


Psikologların “Pazartesi Sendromu” dedikleri bu keyifsizlik ve sıkıntı hali, Pazar günleri öğle saatlerinden başlar ve hafta sonu tatili sanki Pazar günleri öğlen bitermişçesine akşam saatlerinde artar.
Bunun nedeni ertesi günün iş-okul günü olmasındandır.
Genellikle çalışanlarda ve öğrencilerde görülür!

Ülke olarak İhvan kafalı ve ahlakı düşük, cahil AKP sayesinde, zaten sıkıntılı günler geçiriyoruz. Hepimizin içi, odun ateşinde yemek pişirilen tencerenin dibi gibi kapkara oldu. Bu yobaz-hırsız takımı iş başına geldiğinden beri, yüzümüz gülmez, birbirimize şaka yollu da olsa takılamaz olduk.
Elbette ki, kara gün kararıp kalmayacak! Dayanışma, birlikte direnme ve yardımlaşma ile demokratik ortamda, bu seccade şeytanlarından kurtulacağız. “DOĞRU Parti Kongreleri” nedeniyle gittiğim yerlerde, ülkemin dört bir yanındaki vatandaşlarımın kafalarından ve gönüllerinden AKP’yi çıkarıp attıklarını görmek, bu kanaatimi doğruluyor.
Bugün, “Pazartesi Stresimizi” biraz olsun hafifletmek sizleri gülümsetmek istedim. İnşallah başarabiliriz;

Hürrem Sultan çok akıllı ve güzel bir kadındı. Geçmişini hiçbir zaman unutmadı!
O dönemde, ülkemizde kıtlık varken, doğduğu yer olan Ukrayna’ya gemiler dolusu buğday göndermişti! Hürrem Sultan yapar da, Först Leydi yapamaz mı?
Eşinin dediğine göre Först Leydimiz Arap’tır ve Arapları hep korur, kollar. Nitekim, Suriye’deki Araplar için 50 bahçeli müstakil ev yaptırıp hediye etti!
Först Leydi, Türk Milletine de yardımdan kaçınmaz. Son AKP Ekonomik krizi nedeniyle açlık çeken vatandaşlarımıza verdiği öğütler, değme beslenme uzmanlarına taş çıkartacak nitelikte oldu!
-Önce “Porsiyonlarınızı küçültün” talimatı geldi, Först Leydi’den! Ülkenin dört bir yanından gelen “Hele Bacı, bu porsiyon dediğin ne ki? Yenir mi?” sesleri, polis zoruyla bastırıldı!
-İkinci talimat, “Yemek yerken, yemek kaşığı yerine, tatlı kaşığı kullanın” emri idi! Böylelikle yemek süresi daha uzun süreceği için, beynimiz doyduğunu sanacaktı!
-Millet yine “Açız, ekmek bulamıyoruz” deyince, Först Leydi, tüm tarihi sallayacak bir talimat verdi; “Bundan böyle yemekler çay kaşığı ile yenecek. Ekmek bulamayanlar da, pasta yiyiversinler yani…”

Menemen Halkı, Belediye seçimlerinde CHP Adayını seçti. Zaten AKP Menemen’de hiç seçim kazanamamıştı ki! Fakat CHP Örgütü ne kadar yapılmayacak yanlış varsa yaptı ve AKP hile ve adam satın alma ile, kura sonucu “Şehit Asteğmen Kubilay’ın yattığı kentin belediyesini ele geçirdi!
Erdoğan, İzmir’de miting yapamayacağı için Menemen’de miting yaptı. Belediye Başkanının çalışanlara, “Her biriniz dört kişi getireceksiniz, yoksa atılırsınız” demesine rağmen istenen kalabalık oluşmadı! İzmir’e gelecek diye iki havalimanını birden kapatan Erdoğan, üzgün ayrıldı!

AKP’ye bir daha ki İzmir veya İlçelerinde yapacakları miting için önerimiz şudur;
Önce Benzin-Mazot-Otogaza zam gelecek haberini yayın. Benzin istasyonlarında kuyruklar başlayınca, seçim otobüsünüzü en kalabalık olan istasyonun önüne çekin! İşte size kalabalık! Yalnız otobüsten sakın inmeyin, sonunda dayak yemek de var…

AKP’den gelen son kıyağı yazıp yazıyı bağlayalım;
Son zamlardan sonra otosuna binemeyen, evinde ısınamayan vatandaşlarımıza, ismini bilmediğimiz, yüzünü görmediğimiz Enerji Bakanı olduğunu söyleyen kişi şu önerilerde bulundu;
-Evinizde kaloriferleri-sobaları yakacağınıza, giyin paltonuzu, kabanınızı hepiniz bir odada birlikte oturun. Hem sohbet olur hem ısınırsınız!
-Yokuş aşağı giderken arabanızı boşa atın, daha az yakarsınız!

Ya işte böyle! İsterseniz ben size çok daha basit bir öneride bulunayım.
Bu ortaçağ kaçkını cemaat-tarikat artıklarına oy vermeyin, hem bunlardan hem sıkıntılarınızın tamamında kurtulun! Ne dersiniz? Soyulmaktan bıkmadınız mı?
Not;
Kerkük diken üstünde! Etrafı Peşmergelerle çevrili! Katar’a Türk Askeri gönderen AKP, Kerkük’ü görmüyor bile! O zaman soralım;
GAZZE SİZE YAKIN, KERKÜK IRAK MI?
ARAPLAR SİZE YAKIN, TÜRKLER TÜRKMENLER IRAK MI?

Sağlık ve başarı dileklerimle 29 Kasım 2021
Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Genel Başkanı

  • BIST 100

    8986,9%2,05
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2282,87% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli

Balıkesir

28.03.2024

  • İMSAK 05:27
  • GÜNEŞ 06:52
  • ÖĞLE 13:19
  • İKİNDİ 16:49
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:54