Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


PEMBE PAŞA / MOR ÇATI PAŞASI

PEMBE PAŞA / MOR ÇATI PAŞASI


Sayın Paşa, sizin bana karşı açtığınız davalara galiba bugün bir yenisi daha eklenecek. Bu sizin en doğal hakkınızdır. Siz kendinizi savunduğunuzu zannediyorsunuz, ben ise tarihe ve gelecek nesillere not bırakıyorum. İnanıyorum ki, önümüzdeki yıllarda bu mahkeme zabıtları “Harbokullarında” ders olarak okutulacaktır. Sizden ricam, bundan böyle mahkemelere sizin de varlığınızla şeref vermenizdir.
Sizi Türk Mahkeme Salonlarında, Bağımsız Türk Yargısının huzurunda görmek, bendeniz için büyük saadet olacaktır. Sizden daha kıdemli olan bir büyüğünüzün bu kadarcık bir ricasını kırmazsınız herhalde!
Ne demiş atalarımız, “Dağ sana gelmezse, sen dağın yanına git.”
Mahkemeyi “Habur’da sizin yaptığınız gibi” ayağınıza getirme gücüm maalesef yok, sizin Yüce Mahkemenin huzuruna gelmeniz daha doğru olmaz mı?

Milli Güvenlik Kurulu Toplantısını geçen gün hayırlısıyla yaptınız. MGK Bildirisini dikkatle okudum.
Ne, BDP’ lilerin son günlerde gazetelerde çarşaf-çarşaf ilan ettikleri “özerklik” konusunda, ne “Anadil de, eğitim-öğretim” konusunda, ne “Ayrı Bayrak” taşıma taleplerinde, ne de eski PKK militanlarından oluşturulmakta olan “Kendi Öz Savunma Birlikleri” konusunda tek satır göremedim.
Zaten bu konular sizi değil, Erdoğan-Öcalan “Sınırlı Sorumlu Yıkım Kooperatifini” ilgilendiriyor, değil mi? Siz lütfen seyretmeye devam edin!

İki Uzman Askerimizi gündüz gözüyle, devlet yolunda PKK aldı götürdü.
Siz sadece seyrettiniz! Türk Milletini günlerce “Arama-Kurtarma” çalışmaları yapılıyor, yakında müjde vereceğiz diye kandırdınız. Sizi sallamayan Narko-Terör Örgütü, siyasi temsilcisi olan BDP’ lileri çağırdı ve iki askeri teslim etti.
Onlar da askerleri, sanki Kaymakamlık Yazı İşlerinde çalışıyorlarmış gibi götürüp doğrudan Kaymakam’a teslim ettiler. Siz yine seyrettiniz!

Türk Milleti para veriyor, siz planlıyor ve korunaklı karakol yaptırıyorsunuz. Terör örgütünün kışkırtmasıyla üç-beş çakal biz “Kalekol istemiyoruz” diyorlar, askerimizi taşa tutuyorlar, siz hükümetin baskısıyla geri adım atıyorsunuz.
Siz olayları sadece seyrediyorsunuz.

Tunceli’de Komutan’ ın geçtiği sırada bomba patlatıyorlar, büyük bir facia kıl payı ile atlatılıyor, siz yine sadece seyrediyorsunuz.

Hakkâri’de Belediye Başkanına ait araçta 16 kutu torpil patlayıcı, 15 Gaz tüpü, 1 fırlatma rampası, bomba malzemeleri bulundu. Hatırlar mısınız, yine Hakkâri’de iki istihbaratçı astsubayın araçlarında iki otomatik tüfek bulundu diye (Başka ne bulunacaktı ki), çocukları 36 yıl hapse mahkûm etmişlerdi. Onlar hala zindanda, Belediye Başkanı da makamında, zehir kusmaya devam ediyor.
Ne güzel manzara değil mi? Siz sadece seyrediyorsunuz.

Sayın Paşa;
Kimse size darbe yapın, demokrasi dışı davranın demiyor.
Size söylediğimiz, yasalarla size verilen “emrinizdeki silah arkadaşlarınıza sahip çıkma” görevinizi yapmıyorsunuz, hiç olmazsa bu görevinizi yapın, diyoruz.

Türk Ordusuna “KUMPAS” kurulduğunu, Cemaat ’in eski ortağı Başbakan Erdoğan ve onun beyninin yarısı olduğunu söyleyen akıl hocası Yalçın Akdoğan söylemedi mi?
Sizden istenen, silah arkadaşlarınıza tuzak kurup, onların hayatlarını karartan aşağılık pislikleri yakalayıp, adalete teslim etmenizdi. Eğer bunu da yapamıyorsanız, o koltukta “KOMUTAN” olarak niçin oturduğunuzu, lütfen bize anlatır mısınız?

Bunu yapamazsanız ve Türk Ordusu, hainler tarafından göz göre-göre biçilirken seyretmeye devam ederseniz, emekli olunca sizi “PEMBE PAŞA” diye çağıracaklar, haberiniz olsun.
Şiddete uğrayan kadınlarımızı korumak için kurulan ve çok faydalı hizmetler veren “MOR ÇATI” Derneğine de “Komutan-Danışman” olarak alınmanız için tüm gayretimizle çalışacağımız iyi bilinmelidir.

Sayın Paşa;
Murat Albay’ın cenazesine katıldınız mı?
Katılamadınız değil mi? Korktunuz mu? O mübarek insanların, o günahsız yavruların yüzüne bakmaya yüreğiniz yetmedi değil mi?
Kendi komutasındaki silah arkadaşlarından utanan, onların cenaze namazını kılmaktan korkan adama “KOMUTAN” diyenin aklından şüphe ederiz, biz.
Deniz Kuvvetleri Komutanına sor, Türk Milleti sizin için ne düşünüyor, diye.
O gayet güzel öğrendi. Haydi şimdi doğru mahkemeye…

Sağlık ve başarı dileklerimle 03 Mayıs 2014
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli

Balıkesir

29.03.2024

  • İMSAK 05:26
  • GÜNEŞ 06:50
  • ÖĞLE 13:18
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 20:55