Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


SAHTEKAR DEMOKRATLAR;

SAHTEKAR DEMOKRATLAR;


Bildiğiniz gibi, AKP’nin faşist dikta yönetiminde, basın özgürlüğü tamamen yok edildi.
İktidarın, haram para ile ve hile ile satın aldığı basın kuruluşları her türlü yalanı, yalan haberi
utanmadan söylemeye, tetikçilik yapmaya devam ediyor.

Bizler DOĞRU Parti yetkilileri olarak, bu haram medyasına çıkmama, yazmama kararı aldık.
Hiçbir zaman bu basın müsveddelerini, meşrulaştırmak olarak sayılabilecek böyle bir eylemin parçası olmayacağız.

İşin daha acı tarafı ise şudur; Çok az sayıda muhalefet yapıyor “muş” gibi davranan tv kanalları var ya, Saray’ın tehditlerine boyun eğip onlarda bize ambargo uyguluyor!

Bizler, demokrasimizi-cumhuriyetimizi- özgürlüklerimizi, Türk Tarihinin en karanlık ve suçlu
iktidarı olan yalancı AKP iktidarına karşı yiğitçe savunduk ve savunmaya devam edeceğiz.
Sesimizi mutlaka tüm Türk Milletine duyuracağız. Bunun gayreti içindeyiz.

5 Milyonu ülkemizde, 4 milyonu sınırımızda toplam 9 milyon Suriyeliyi, yıllardır Türk Milletine besleten iktidar, milletten hıncını alamamış olacak ki, şimdi de ülkemizi Afganlılara peşkeş çekmekte, çocuklarımızın hakkı olan kaynaklarımızı utanmadan harcamaktadır.
Bu konuda DOĞRU Parti bir basın bülteni hazırladı. Sizlerle paylaşmak istedik. Saygıyla!

AFGANİSTAN KONUSUNDA DOĞRU PARTİ’NİN BASIN BİLDİRİSİ

Bilindiği gibi ABD’deki yönetim değişikliği sonrasında bu ülke Afganistan’daki güçleri geri çekmeye karar verdi ve bu konuyu son NATO Zirvesi’nde dile getirdi. Bu karar sonrasında Afganistan’ı dünyaya bağlayan tek kapı olan Kabil Hamit Karzai Havaalanının güvenliği sorunu gündeme geldi. Maalesef Türkiye hemen ileti atılıp Havaalanını korumak için Türk Askeri Kartını ortaya attı. ABD ise bundan çok mutlu oldu. Savunma Bakanlığı sözcüsü John Kirby; dün, Türkiye’nin bu konuda istekli olmasından “minnet” duyduklarını belirtti. Evlatlarımız, Suriye ve Orta-Doğu bataklığından sonra şimdi de Afganistan bataklığına saplanıp kalacak. Son derece gelişmiş silahlara sahip “Taliban Güçlerinin” saldırılarına karşı yabancı topraklarda savaşacak. ABD askerlerinin aşamalı biçimde çekilmesi ile başlayan bu süreçte Taliban Güçleri günümüzde Kabil’e yürüyüşünü hızlandırdı. Şimdi Türkiye’deki “Şahsım Hükümeti” hangi nedenle olduğu bilinmez, Mehmetçik’i Taliban’a karşı Afganistan’a ve özellikle de Kabil ve havaalanına sürüyor. Sormak gerekir neden ve ne çıkarımız var bu “Afgan Bataklığına” pırıl, pırıl evlatlarımızı sürmek için? TC Hükümetini bu soruya yanıt vermeye davet ediyoruz. Taliban’ın Kabil yürüyüşü ve yaşanan son gelişmelerle birlikte her gün 1.500-2.000 Afgan erkeği, kadın ve çocukları ülkede bırakarak, İran’ı bir şekilde geçip bizim sınırlardan içeri dalmaya başladılar. Neden ülkemize sızma harekâtı kontrol edilmiyor? Türkiye “yolgeçen ülkesi mi? Üstelik 9 milyon Suriyeliyi ağırlamak yetmedi mi? İşsizliğin kasıp kavurduğu ülkemizde bir de bu erkekler nerede iş bulup çalışacak? Yoksa Hükümetin bu Afganlar için yeni istihdam alanları açmak konusunda başka düşünceleri mi var ki onlar elini kolunu sallayıp ülkemize sızmalarına göz yumuluyor… Bu konuda Hükümetten açıklama bekliyoruz.

DOĞRU PARTİ olarak siyasi iktidarı ve yetkilileri, bu ardı arkası kesilmeyecek göç dalgasını durdurmak için acilen İran sınırını kapatmaya ve illegal yollarla Türkiye’ye giren bu Afganları sınır dışı etmeye çağırıyoruz.

Bugün 5’nci sezon 15 Temmuz tiyatrosunu tekrar seyrediyoruz. Dünya darbeler tarihini çok iyi inceleyen ve ülkedeki yapılmış tüm darbelere muhatap olup, onlara direnmiş biri olarak, böyle ne darbe ne de darbe girişimi görülmemiştir. Önümüzdeki dönemde gerçekler ortaya çıkacaktır.
Arkadaşından dayak yiyip çenesi kırılan sahtekarların Gazi sayıldığı, fanilasıyla tankın egzozunu tıkayıp tankı durdurduğunu söyleyen dolandırıcının kahraman ilan edildiği, darbe girişiminden haberi olmadığı için darbeyi eniştesinden öğrendiğini söyleyen CB’nın cesur yürek olarak takdim edildiği, yaveri tarafından yere yatırılıp boğazına basılan zavallının Bakan yapıldığı ilginç dönemin olaylarını önümüzdeki dönemde açığa çıkaracağız.

Türk Milletinin dertlerine çözüm aramak için kullandığımız zamanı ve enerjimizi, böyle tiyatrolarda harcayacak kadar aklımızı kaybetmedik çok şükür!

İçişleri Bakanına, “Senin boğazına tasma takıp dolaştıracağım” diyen birine tek söz söylemeyen kişi mi, gerçek darbeye dayanacak? Lütfen güldürmeyin insanları…

Sağlık ve başarı dileklerimle 15 Temmuz 2021 Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9539,08%0,09
  • DOLAR

    32,49% 0,14
  • EURO

    34,74% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2488,08% 1,06
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli

Balıkesir

19.04.2024

  • İMSAK 04:47
  • GÜNEŞ 06:18
  • ÖĞLE 13:13
  • İKİNDİ 16:57
  • AKŞAM 19:57
  • YATSI 21:22