Zeyyat SAYGIN -ARADA BİR


Samsun galibiyetini yabana atmayın!....

Samsun galibiyetini yabana atmayın!....


/resimler/2017-1/17/1038423848096.jpg

        Size bir şey söyleyeyim mi, korktuğum maçtı Samsun maçı? Takım Antalya´dan gelmiş, karla kaplı bir zeminle karşılaşmıştı? Feyyaz Hoca ile maç öncesi Erdek´te görüşürken, Feyyaz Hoca´nın ?48 saat önce maçın oynanacağı yere gelmek durumundaydık!..? cümlesinin içinde bile endişe kırıntılarını bulmak mümkündü? Feyyaz Hoca, ağır saha koşullarının oynamaktan çok, oynatmamayı planlayan deplasman takımlarının işine yarayacağının bilincindeydi?

         Maç öncesi bir başka endişem de ara transferlerimizin takıma uyum sürecinde yatıyordu? Neyse ki iki Gökhan da bu endişelerimi oynadıkları oyunlarla boşa çıkardı?

                                  ?Orta alanımız iyi alan daralttı..?

         Maçı Bandırmaspor´a orta alanda Deyvid ve Marimo iyi alan daraltarak getirdiler? Çok çalıştılar? Hele Deyvid,ilk golün ateşleyicisi olarak daha da büyüdü? Feridun o ilk 20 dakikada ne idi öyle?... İlk golümüzü içe kat ederek Bandırmaspor´a, bizlere adeta armağan etti?

         İyi futbolcuyu iyi futbolcu oynatır tezi Samsun maçında da geçerliydi? Baktım Gökhan Karadeniz ile Atabey ve Feridun daha iyi gözükmeye başladılar?

         Bahri Can artık kararlı olmalı? Kendisine güvenmeli? Onun cansiperane oyununa bayılıyorum? Defansın göbeğine attığı yan paslar, maçta Brinner´ın kaşlarını kaldırmaya fazlasıyla yetmiştir sanırım?

                                  ?..Boş bir takımı yenmedik??

         Boş bir takımı yenmedik? Samsun üzerimize zaman zaman iyi geldi? Altı pasta kale çizgimize çok yaklaştı? Bir de Brinner´in çizgiden çıkardığı top vardı ki yüreklerimizi ağzımıza getiren bir pozisyondu? Belki de maçın kırılma dakikası?.

        Şimdi asıl önemli olan, Feyyaz Hoca´nın dediği gibi Samsun galibiyetini unutup, son haftalarda yükselişe geçen Denizlispor´a bakmak? Hele bir de sağ ofansif bir kanat oyuncusu ile oyunu çift yönlü oynayan bir orta alan oyuncusu bulabilirsek Bandırmaspor adına keyfim daha da artar?

                                   ?Altınordu´nun isteğine bak!...?

        Kulağıma  Altınordu´nun  Atabey için takas teklifi varmış.. Vay uyanıklar vay diyesim geliyor? Altınordu´da Atabey ile takas yapabilecek düzeyde bir futbolcunun bulunduğunu zannetmiyorum? Olursa Sertaç için başka bir formül düşünmeli? Hem Feyyaz Hoca´nın beyninde B ce C planları da vardır? Önemli olan zaman kaybetmemek?

                                 ?Oyuncu değişimlerinde geç mi kalındı dersiniz ?...?

       Değişiklikler mi´ Galibiyet gelince küçük ayrıntılar gözden kaçabiliyor? Ağır sahada oyuncu değişikliklerinde geç mi kaldık dersiniz?.. Hele hele Yiğit´in 87 dakika oyunda tutulmasını yorumlamakta zorlandım?  ?Vardır Feyyaz Hoca´nın bir düşüncesi..? diye de geçiştirdim bu soruyu? Kim bilir o bölgeyi bize göstermek istedi diye düşündüm?.

      Havalar güzelleştiğinde bu takım Doğan ile, Yusuf ile, kazanılan bir sağ ofansif ve çift yönlü ön libero ile önce tehlikeli bölgeden uzaklaşacak, daha sonra da bizlere play heyecanı yaşatacaktır?

                      ?..Bu arada bir Hamit Altıntop ismidir gidiyor..?

      Bu arada kulağıma Hamit Altıntop ismi geldi? Kulüpten resmi bir açıklama yok? Ödemeler dengesi adına sıcak baktığım bir konu değil.. Yoksa Hamit Altıntop´un klâsını tartışmıyorum? 3 lira verdiğin bir adamı, 30 lira verdiğin bir adamla oynatmak çok zordur? Ödemeler birbirine yakın olmalıdır derim?

Benden söylemesi?.

      Denizli maçının çok zevkli ve zorlu geçeceğine inanıyor, Bandırmaspor´a şimdiden başarılar diliyorum... Başarı  ve 3 puanın sevinci Bandırmaspor´un yanında olsun.

                                                       ARADA BİR/Zeyyat SAYGIN

/resimler/2017-1/16/1727521444596.jpg

  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,86% 0,39
  • GRAM ALTIN

    2497,77% 0,55
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli

Balıkesir

19.04.2024

  • İMSAK 04:47
  • GÜNEŞ 06:18
  • ÖĞLE 13:13
  • İKİNDİ 16:57
  • AKŞAM 19:57
  • YATSI 21:22