Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


SANDIĞA GİDİYORUZ

SANDIĞA GİDİYORUZ


Beklenen gün geldi. Sandığa gidiyoruz. İnşallah ülkemiz için hayırlı olur. Lütfen herkes vatandaşlık görevini yapmak için oy kullanmayı ihmal etmesin. Bir oy çok şey değiştirir. Keşke sandığa gitseydim diyecek durum yaratmayın. Bu seçim ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için önem arz ediyor. Bir yerde olmak veya olmamak durumu söz konusudur.

Seçimde iki tercih var. Bir tarafta bize hiç kimse Türkçülükle gelmesin. Biz her türlü milliyetçiliği ayaklarımızın altına aldık. 1919 tarihini ret eden, Atatürk ve kurduğu cumhuriyeti hedef alan, Türk ırkı diye bir ırk yok diyen. 60 milyon Türkü yok sayan bir iktidar. Kendisi gibi düşünmeyenler içi her türlü ithamı mubah sayan bir iktidar. Cemaat ile senelerce kol kola olan ve birlikte milli ordumuza kumpas kurup. Atatürkçü, cumhuriyetçi.

Vatansever komutanları tasfiye etmek için Ergenekon davalarının cemaat tarafından açılmasına göz yuman. Bu davalara müdahil olan bir iktidar, bu davalara gizli tanık bulan ve ben bu davaların savcısıyım diyen iktidardır. Bu mahkemeler neticesinde ordu kadrolarlarından tasfiye edilen komutanların yerlerine cemaatin adamlarını atayan iktidardır. Bir ülkenin kozmik odalarına cemaati sokan iktidardır. Bu kozmik odadan alına bilgilerin ışığında çeşitli ülke ve örgütlere yerleştirile 385 kişi ifşa olmuştur.

Boşalan kadrolara atananlar başımıza 15 Temmuz kalkışmasını bela etmişlerdir. Ülkenin bütün milli varlıkları satılmıştır. En son şeker fabrikaları satılmıştır. Milyonlar bu fabrikaların satışına karşı çıkmasına rağmen satıştan geri adım atmamışlardır. Yunanistan 18 adamızı göz göre göre işgal etti. İktidar siz ne yapıyorsunuz diye tek kelime etmedi. Arap baharı olaylarında Libya´nın isyancılarına uçaklar dolusu para yardımı yapıldı. Suriye ile ABD´nin gönlü olsun diye düşman olduk. Terör meselesi ile ciddi mücadele edilmedi.

Barış süreci dedikleri süreç yıkım süreci oldu. Bu iktidarı PKK kandırdı. Barzani kandırdı. FETÖ kandırdı. ABD kandırdı. Şimdiye kadar yapılan seçimlerde iktidar yalnız milleti kandırdı. Artık bu kadar kandırılan bir iktidara dur deme zamanıdır. İktidarın bu kadar olumsuzluklarına rağmen, milliyetçi ve Türkçü geçinen MHP ve BBP iktidarla birlikte oldu. Bu üç parti cumhur ittifakını oluşturdu. Bu ittifakın karşısında CHP, İYİ P, DP. SP bir araya geldiler millet ittifakını kurdular. Bunların bir araya gelmesinin sebebi tek adama ülkeyi teslim etmemek. Rafa kaldırılan demokrasiyi raftan indirmek, bozulan devlet yönetimini tekrar rayına oturmaktır.

Atatürk ve kurduğu cumhuriyete sahip çıkmaktır. Türk kelimesi ile oynanmayı ortadan kaldırmaktır. Vatandaşın refahını sağlamaktır. Fikir ve düşünce özgürlüğünü  sağlamaktır. En önemlisi parlamenter sisteme geri dönmektir. Ülkeye huzur getireceklerdir. Kendileri cumhur ittifakını kurdular. Millet ittifakını kurdular aman yarabbi siz misiniz bu ittifakı kuran? Söylemedik laf itham etmedikleri şey kalmadı. Ne FETÖ´cülükleri kaldı. Ne terör yandaşlıkları kaldı. Ne hainlikleri kaldı. Pislik dahi dediler. Bu kadarı da ayıptır.

Şimdi benim partim millet ittifakının içerisinde. Ben terörist miyim? Onlardan olmadığım için. Terörist oluyorum öylemi? Bana terörist diyenin anlını karışlarım. Bana terörist diyeler mutlaka kendileri teröristtir. Ben FETÖ´cümüyüm? Cumhur ittifakında olanlara göre öyle mi? Beyler önce bir aynaya bakın kimi göreceksiniz? Eğer o aynada beni görürseniz mesele yok. Başka birisini görürseniz işte o FETÖ´cüdür. Ben hainiyim? Cumhur ittifakındakilere göre hainim öyle mi? Ben ne yolsuzluk yaptım. Nede devletin bir kuruşuna tenezzül ettim. Neden milli varlıklarımıza zarar verdim? Nede iktidar gibi milleti ayrıştırdım. Nede askerlikte çürük raporu aldım. Bana hain diyen kendisinde mutlaka bir şeyler vardır.

Sandığa giderken çok iyi düşünün. Önce Türklüğünü düşün. Atatürkçü olup olmadığını düşün. Cumhuriyetçiliğini düşün. Ülkenin geleceğini ve çocuklarının geleceğini düşün. Kararını ona göre ver. Keşke demenin hiçbir anlamının olmayacağını düşün. Paraya, erzaka, her hangi bir seçim rüşvetine kendini, ülkenin ve çocuklarının geleceğini değişme. Bu ülkenin tek şansıdır. Ya Türklükten, Atatürk´ten, cumhuriyetten, demokrasiden, parlamenter sistemde vazgeçeceğiz. Tek adam rejimine teslim olacağız. Karar sizin sonra eyvah ben ne yaptım demeyeceksiniz. Kendim ettim kendim buldum türküsünü söyleteceksiniz. Saygılarımla.

Türkiye laiktir laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 21- 06-2018 Mustafa KOÇAL

  • BIST 100

    8794,79%0,88
  • DOLAR

    32,34% 0,18
  • EURO

    35,08% -0,25
  • GRAM ALTIN

    2237,19% -0,27
  • Ç. ALTIN

    3955,10% 0,13
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44