Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


SEN NESİN?

SEN NESİN?


Sosyal medyadan aldığım bir paylaşımı aktarıyorum.  Korkmayın! Söyleyin:  Kemalist ideoloji kaybetmiştir. Ne mutlu türküm diyene kaybetmiştir. Bir Türk dünyaya bedel kaybetmiştir. Varlığım Türk varlığına armağan olsun kaybetmiştir. Türkiye Türklerindir kaybetmiştir.

Söyleyen Mehmet Göktaş şimdi bu zata sormak gerekir. Sen nesin?  Soyunu, sofun, ırkını söyle. Bizde senin ne olduğunu söyleyelim. Pekiyi bunları kaybetti kim kazandı onu da söyle. Bu zat 60 milyon Türk´e hakaret etmektedir. Bunun hakkında soruşturma açılmalıdır. Neden? Türkleri aşağılamaya çalışıyor? Korkmayın sizde söyleyin diyor. Kimlerin söylemesini istiyor? Çevresinde kimler var? Kemalist ideoloji kaybetti de hangi ideoloji kazandı? Ne mutlu türküm diyene söyleminden neden rahatsız oluyorsun? Bu ülke Türk milleti tarafından kurulmuştur. Türklere dil uzatan soysuzun tekidir. Biz Türkler adı ile sanı ile Türk milletiyiz.

Bu zata göre Türklük her şeyini kaybetmiş. Türkiye Türklerindir kaybetmiştir. Öyle mi zatı muhterem? Pekiyi Türkiye´yi kim kazanmıştır. Bu ülkenin suyunu içeceksin ekmeğini yiyeceksin. Ülkenin sahibi olan Türkler sayesinde bu ülkede yaşayacaksın? Buna nankörlük derler. Korkmayın söyleyin diyorsun. Perde arkasında karagöz oynatmayı bırak. Böyle ıssız yerlerde söyleme? Tavşan yüreği kadar yüreğin varsa. Bunları bir meydanda söyle. Erkek gibi çık meydanda söyle. Kimin ne kaybettiğini? Kimin ne kazandığını meydanda söyle. Kendi soyunu sofun söyle. Söyleyemezsin! Birilerinin koltuğunun altına sığınmışsız? Meydanı boş bulmuşsun sallıyorsun. Bu ülkede elinin kolunu sallayarak gezebiliyorsan? Türkler sayesindedir.  

Adın Türk ismi değil mi? Bu isminin Türk ismi olmasını o beğenmediğin Kemalist rejime borçlusun. Bunları söylemekle kimi kast ettiğini çok iyi biliyorum. Atatürk ve arkadaşlarını kast ediyorsun. Sakallı birisisin! Kılık kıyafetin dinci geçinenlerden birisi olduğunu gösteriyor. Bildiğimiz dincilerden bir farkın var. Hem Atatürk düşmanısın. Hem de Türk düşmanısın. Ermeni veya Rum tohumu olman kuvvetle muhtemeldir. Fakat ismin neden Türk ismi?  İşte bu beni düşündürüyor. Bu ismi sana rahmetli anan koymuştur. Anan erkek çocuk doğurdum diye sevinmiştir. Ne bilsin senin böyle soysuz olacağını?

Bu ülkede sizin gibi soyu sofu belli olmayanların yeri yoktur. Keser döner sap döner. Devran döner devir döner. Bir gün bunların hesabı da sorulacaktır. Unutma bunu bir kenara not et. Atatürk´e düşmanlığının sebebi? Senin ırkından olanları temizlemesindendir. İşte sen bunların soyundansın. Dinci birisine benzediğini söyledim. Sen Müslüman olsaydın. Ne Atatürk´e?  Nede Türklere düşman olamazdın.

İslamiyet´e en fazla hizmet eden Türklerdir. Türk ismi ile Müslümanlın devamlı birlikte anılmakta dadır.  Atatürk de İslamiyet´e hizmet etmiştir. Peygamber efendimizin mezarı kaybolmadı ise Atatürk sayesindedir. Dünyanın takdirine mazhar olmuş Atatürk´e düşmanlık beslemek insanlıktan nasibini almayanlara mahsustur. Bu zatı muhteremi Türk milleti adına kınıyorum. Saygılarımla.

Türkiye laiktir laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere! Ne Türk milliyetçisiyim diyenlere! Ne mutlu varlığım Türk varlığına armağan olsun diyenlere!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 03-09- 2018 Mustafa KOÇAL

  • BIST 100

    8730,47%0,14
  • DOLAR

    32,33% 0,17
  • EURO

    35,13% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2241,10% -0,09
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44