Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


SENERLERCE TERÖRLE MÜCADELE ETTİK

SENERLERCE TERÖRLE MÜCADELE ETTİK


Türküm, doğruyum, çalışkanım.

İlkem, küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir.

Ülküm, yükselmek, ileri gitmektir. Ey büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim.

Varlığım Türk varlığına armağan olsun.

Senelerce terörle mücadele ettik. Geldiğimiz nokta sıfıra sıfır elde var sıfır. Bu kadar şehidi, gaziyi boşuna vermişiz. Meğer bu şehitleri Kürdistan’ın kurulması için vermişiz. PKK ne ise IŞİD da odur. PKK ne ise PYD odur. Bu tespiti yapan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’dır. PYD Esat karşıtı muhalefetle birlikte hareket etmedi mi? IŞİD Esat karşıtı değil miydi? Katar, Suudi Arabistan ve Türkiye birlikte bu IŞİD da yardım etmedik mi? İktidarın hoşuna gitmeyecek bir tespitte ben yapayım. PKK ne ise Barzani de o değil mi? Zamanında Türkiye de eylem yapıp Barzani’ye sığına PKK’lıları bize verin dediğimizde. “Bırakın PKK’lıları vermeyi Türkiye’ye bir Kürt kedisini bile vermem” diyen. Türkiye için tehdit içeren sözler söyleyen Barzani değil miydi? Bu Barzani’yi AKP kongresine davet edip konuşturan ve Türkiye seninle guru duyuyor sloganı attıran AKP değil miydi? Diyarbakır’a Şiven Perver ile Barzani’yi çağırıp birlikte sahneye çıkaran AKP değil miydi? Bunların bir birinde farkı olmadığı bilinmiyordu?

Hüseyin Çelik kuzey Irak’a ziyarete gitti. Kendisini karşılayan heyetle tokalaşmadı. Çak yaptılar! Çak bir başarı kazandıktan son birbirlerini kutlarken yapılır. Konuşmasında “Osmanlı zamanında da Kürdistan deniyormuş. Benimde Kürdistan dememde bir mahsur görmüyorum” demişti. Bunun anlamı biz burayı Kürdistan olarak görüyoruz demektir. Buları neden anlattım. Bir yere gelmek istiyorum. Şimdi PYD+PKK + Barzani’nin peşmergeleri birlikte bir güç oluşturdular. IŞİD ile mücadele edecekler. Silah ve mühimmat nerden gelecek. Müttefikimiz ABD den ve Almanya’dan. ABD iki senedir gizli görüştüğü PYD’ ye havadan 2 ton silah ve mühimmat yardımı atmış.

  Meclisten çıkarılan tezkerede yer alan maddenin biriside. Yabancı silahlı güçlerin ülkemizde konuşlandırılması idi. Yabancı devlet güçleri değil. Yabancı silahlı güçlerin deniyor. Bu maddeye istinaden Barzani’nin Peşmergelerin ülkemizden geçip PYD’ye ile birlikte IŞİD ile mücadele edecek. Bunlara PKK da karışacak. İşte ABD’nin BOP u böylelikle gerçekleşecektir. Topraklarımızdan bir koridor açılacak bu koridordan peşmergeler rahatlıkla girip çıkacaklar. İktidar bunu önce kabul etmez gibi hareket etti. Tezkere ile bunlara bu imkân sağlanmıştı. Cumhurbaşkanı uçakta gazetecilere PKK ne ise PYD de odur diyor. ABD’nin havadan yardım yaptıkları bilmiyorlarmış  gibi hareket edildi. Bilinmemesine imkân yok bu biliniyordu.  Barzani’nin isteği kabul edilmemiş gibi hareket edildi. ABD başkanı Obama telefon ederek bu isteği yerine getirtti. İktidar gece hemen buna izin verdi. Genelkurmaya gazeteciler soruyor. Bize sormayın dışişlerine sorun diyor. Yani bize danışmadılar. İktidar kendisi karar verdi. Dışişlerine sorun diye onun için diyor olmalılar. Ordunun bu olaydan rahatsız olduğunu tahmin ediyorum.

ABD’nin BOP projesi gelişme göstermiştir. Büyük Kürdistan’ın ilk adımı atılmıştır. PYD, PKK ve Peşmerge güç birliğini gerçekleştirmiştir. Artık bu güç birliği kolay kolay bozulmaz. Savaşmak için her türlü yardım ABD ve Almanya tarafından sağlanacak. Kendilerini daha da güçlendirmek için bu IŞİD ile mücadeleyi bahane edip silah ve mühimmat depolaması dahi yapacaklardır. İleride bu güç birliği bizimde verdiğimiz silahları bize doğrultacaklardır.  Geldiğimiz noktayı görüyor musunuz? İktidar ve iktidar yanlıları ülkeyi bu durumdan nasıl düzlüğe çıkarırız demiyor.

17 Aralık operasyonunda adı geçenleri aklamaya çalışıyor. Bu olaya karışanları kendi vicdanlarında aklayabilirler. Kamu vicdanında aklanamazlar. Tarihte aklanamazlar. Bu 17 Aralık operasyonu tarihteki yerini almıştır. Bir de Allah katında aklanmaları var. Oradaki yargılanmayı hiç kimse ele geçiremez. Hakkı olanlar haklarını orada alacaklardır. Allah oraya kul hakkı ile gidenlerden eylemesin. Saygılarımla.

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti!

Yaşasın Atatürk milliyetçiliği!

Yaşasın Türk milleti!

Yaşasın Atatürk’ün askerleri!

Yaşasın Atatürk sevdalıları!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 21- 10- 2014 Mustafa KOÇAL 

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,29% 0,52
  • EURO

    35,13% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2242,99% 0,73
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,42
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44