Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


ŞER GÜÇLER

ŞER GÜÇLER


Kim bu şer güçler? Cumhur ittifakının karşısında olanlar. Yani muhalefette olanlar. Demokrasinin varlığından bahsedenler. Kendilerine muhalif olanları şer güçler olarak değerlendiriyor. Muhalefet demokrasinin olmazsa olmazlarındandır. Şer kelimesi kötü eylemdir. Her türlü melaneti yapabilendir.

Şimdi Sayın Devlet Bahçeliye soruyorum! Seçmenin ve nüfusun yarısından fazlası şer güçler midir? Bir devlet adamının nüfusun yarıdan fazlasını şer güçler olarak görmesi ne derece doğrudur? Bu şer güç olarak gördükleri hangi kötü eylemleri yapmışlardır? Bu kadar milleti şer güç olarak görmek bir devlet adamına yakışmaz. Devlet adamının görevi ayrımcılık yapmak değildir. Her türlü vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamaktır.

Türkiye de siyaset öyle bir hale getirildi ki? Ben olayım bir olayım. Benden başkası olmasın durumuna getirildi. İşte Devlet Bahçelinin bu düşüncesi ülkeyi tek adam yönetimine getirmiştir. Bir zamanlar birbirine düşman görmüş gibi bakanlar. Şimdi can cana, omuz omuza gelerek ülkeyi yalnız kendilerinin yönetmeleri sevdasındadırlar. Onun için muhaliflerini her türlü melanet eylemlerini yapanlar olarak görüyorlar. Aziz Türk milletini şer güçler sınıfına sokmak kimsenin haddine değildir.

Ülke yangın yerine dönmüş nerede ise?  Ülke elden gidecek. Devlet Bahçeli hala kendi ikbalini düşünüyor. Ne imiş? Büyükşehir belediyeleri şer güçlere teslim edilemezmiş. Cumhur ittifakının ruhuna aykırı olurmuş. Böyle bir düşünce ülkeyi ayrıştırıyor. Devlet Bahçeli bu ülkenin altını oyuyor. Milleti birbirine düşman etmekle eline ne geçecek. Bu gemide Türk milleti olarak birlikte yolculuk yapmaktan başka çaremiz yoktur. Bu ülke kimsenin babasının malı da değildir. Ülkeyi çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştırmak herkesin görevidir.

Bu ülke kolay kazanılmamıştır. 96 sene önce yunan ordularını ege denizine dökerek istikbalini kazanmıştır. Devlet Bahçelinin şer güç olarak gördüğü milletin dedeleri bu istikbali elde etmiştir. Allah onlardan razı olsun. Mekânları cennet olsun. Bu gün Devlet Bahçeli mecliste oturuyorsa o dedelerimizin sayesindedir. Devlet Bahçeli eskiden Türkçülük ve milliyetçilik kimliğinde idi. Şimdi kimlik değiştirdi.

Her türkü milliyetçiliği ayaklarının altına aldıklarını söyleyenlerin yanında yer aldı. Ayrıca bizim karşımıza hiç kimse Türkçülükle gelmesin diyenlerle hareket ediyor. Nerede kaldı Bahçelinin milliyetçiliği? Nerede kaldı Türkçülüğü? Bırakın bunları! Şimdi milliyetçi, Atatürkçü, cumhuriyetçi ve Türkçü olanları şer güç olarak görmeye başladı. Andımızdan rahatsız olan, ne mutlu türküm denilmesinde rahatsız olanlarla birlikte oldu.

Devlet Bahçeliye göre kriz çığırtkanlığı yapanlar hain imiş! Ülkede ekonomi kriz olduğu aşikârdır. Bunu dile getirmek neden hainlik olsun?  Elle gelen düğün bayram deyip seslerini çıkamasınlar mı? Demokrasi çok sesliliktir. Elbette yanlışlar söylenecektir. Geçmiş iktidarlar Türkiye´yi konuşan Türkiye yapmak için çok çalıştılar. Ve konuşan Türkiye şimdi konuşamayan ülke haline getirildi. Konuşanlar ya hain damsı yiyor. Ya da FETÖ´cü damgası yiyor. Ya da Devlet Bahçelinin değimi ile şer güç oluyor.

Muhalefet ne şer güçtür! Nede haindir! Cumhur ittifakında olmayan meziyetlere sahiptir. Milliyetçidir, Türkçüdür, Atatürkçüdür, cumhuriyetçidir. Bu ülkenin tek sahibi Türklerdir. Devlet Bahçeli şer güç arıyor ise. İktidarın daha önce kol kola gönül, gönüle olduklarına baksın. FETÖ ile ilgili olarak neden siyasi ayağının bulunamadığına baksın. Bu şer güç diye baktığı kişilerin bu ülkeye ne gibi hizmetler ettiğine baksın. İktidarın sattığı milli servetleri kimler yapmış ona baksın. Muhalefete şer güç denilmesin kınıyor. Saygılarımla.

Türkiye laiktir, laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere! Ne mutlu varlığım Türk varlığına armağan olsun diyenlere!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 16-09- 2018 Mustafa KOÇAL

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,16
  • EURO

    35,16% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2240,47% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44