Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


SONA GELİNDİ

SONA GELİNDİ


Amerika, 12 Eylül 1980’deki oyunundan sonra ülkemizde iki film sahneye koydu. Senaryolar standart olduğu için, iki filmin de konusu aynı idi!
Amerika, bölgemizdeki menfaatlerinin gerçekleşmesine hizmet edecek ve “Federasyon Kovboyu veya Federasyon Eşbaşkan Kovboyu” olmayı kabul edecek kişileri destekleyip işbaşına getirmek.
İlk senaryo bu idi!

5 Haziran 1977 Genel Seçimlerinde, Erbakan’ın adamı olarak bilinen Nakşibendi Turgut Özal Milli Selamet Partisi İzmir Milletvekili adayı olarak girdiği seçimi kazanamamıştı. (Bademlerin İzmir’e olan nefretin esas nedeni budur)

ABD’nin talimatıyla, darbe yapan 5’li çetenin başı Kenan Evren, Özal’a darbe hükümetinde “Başbakan Yardımcılığı” vererek ona iktidara giden yolu açtı.
1983 yılında Özal Başbakan olmuştu! Yani, İzmirlinin milletvekili seçmediği Özal, Evren tarafından Başbakan yapılmıştı. (İzmir bunu hep yapıyor. Tayyip Erdoğan, AKP Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak Binali Yıldırım’ı göstermişti. İzmirli yine Bademi seçmedi. Sen misin seçmeyen! Erdoğan, Davutoğlu’nu kovdu ve İzmirlinin Belediye Başkanlığına layık görmediği Binali’yi Türkiye’ye Başbakan yaptı. Türk Milleti de, demokrasi tarihimizin en zengin İKİNCİ Başbakanına sahip oldu! Birinci kim mi?)

Özal, Amerika’nın ve Kürtçü-Bölücülerin istediği, kendisinin de kafasında olan “Federasyon” fikrini gerçekleştirmek için çok uğraştı!
Ne Semra Hanımın akçeli ilişkileri ne çocuklarının aniden televizyon satın alacak kadar zenginleşmeleri, Özal’ın itibarını fazla sarsmadı. Ama ne zamanki Türk Milleti, Özal’ın ülkenin bölünmesine yol açacak federasyon isteğini anlayınca, oyları %40’lardan %21,75’e iniverdi.
Partisinin durumunu gören Özal kendisini Çankaya Köşküne attı.
İlk ABD filmi, Özal’ın vefat etmesi sonucu, planlanandan daha önce bitti!

İkinci Amerikan filmi gösterime girmeden evvel, Erbakan-Çiller Hükümeti ile bir deneme yapıldı.
Baş rolde İhvan Genel Sekreteri Erbakan ve ABD Temsilcisi Çiller vardı!
Fakat o zaman DYP Milletvekili olan bizler, Refahyol Hükümetini TBMM’de devirdik ve planlarını kafalarına geçirdik. 28 Şubat denince, Bademlerin dipleri yanmış gibi feryat etmelerinin sebebi budur…

İkinci senaryo, RTE Başbakan olmadan evvel ABD Oval Ofiste güncellenmişti.
ABD bu kez işi sıkı tutmuştu. Ilımlı İslam, Dinlerarası Diyalog aldatmacalarıyla senaryo desteklenmiş, Cemaat’in başı CİA tarafından rehin alınmış, tarikatlar, ikinci Cumhuriyetçi liboşlar, Sorosçular, Bölücü Kürtçüler, Hepimiz Ermeniyiz’ciler bir araya toplanmış ve uluslararası sıcak para muslukları sonuna kadar açılmıştı. Türk Milleti sahte bir bolluğa alıştırılmış ve kredi- kredi kartı oyunlarıyla boğazına kadar borçlandırılmaya başlanmıştı.

Türk Ordusunun kahraman subayları, bilim insanları, siyasetçiler, sahte dijital deliller yaratılarak hapse atıldılar. Seçim sistemi ile oynandı ve YSK tarihinde olmamış rezillikler yaşandı.
Yargı, FETÖ’den sonra, tamamen AKP’nin emrine verildi.
Bu arada, reklam niyetine 15 Temmuz darbe girişimi yaptırıldı ve AKP’nin tüm rakiplerini temizlemesi için gerekli ortam yaratıldı.

ABD, Erdoğan’ın gözü önünde Barzani’den sonra, Suriye’de YPG’ye Kürt Devletinin ikinci parçasını da kurdurdu.
Fakat bunlar ABD’yi tatmin etmiyordu. Aç gözlü Kovboy, tamamını istiyordu!

Amerika, yanlış ata oynadığını sonunda anladı.
Çünkü, Eşbaşkan yaptığı kovboy, ata binemiyordu! En uysal atı getirseler de, bindiği gibi tepeüstü düşüyordu. Gözü hep dışardaydı. Bir Putin’e, bir Çin’e, bir AB’ye, bir İngiltere’ye göz kırpıp duruyordu!

Amerika, aynen Erdoğan gibi sadece kendisine biat edilmesini ister. Hele sizin bir açığınızı yakalarsa, sizi esir alır, kullanır ve işi bittiğinde de sizi yok eder. Saddam- Kaddafi vs gibi…

Büyük Atatürk’ün kurduğu Türk Devleti ve demokrasinin hoşgörüsüyle bir yerlere gelip de, Atatürk’e küfreden zavallılara yine onun iki deyişiyle seslenip yazıyı bağlayalım;
-Türk Askerine düşman olan, düşmanın askeri olur!
-İhanetin nedeni olmaz, fakat er geç ve mutlaka bedeli olur…
Anladın mı Badem?

Sağlık ve başarı dileklerimle 17 Haziran 2021
Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Genel Başkanı

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false

Balıkesir

20.04.2024

  • İMSAK 04:46
  • GÜNEŞ 06:17
  • ÖĞLE 13:12
  • İKİNDİ 16:57
  • AKŞAM 19:58
  • YATSI 21:23