Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


SOYKIRIM

SOYKIRIM


Ermeniler ne istiyor önce ona bakmak gerekir. Doğudan toprak istiyorlar. Bunun içinde PKK terör örgütü ile işbirliği yapıyorlar. İşte ispatı. Almanya´nın 1915 de ermeni soy kırımı yapılmıştır kararından sonra. Meclisteki HDP meclisin kararına uymamıştır. Bu ekmeğini yediği ve üzerinde yaşadığı topraklara ihanettir. Asala bir terör örgütü idi. Bizim büyükelçilerimizi, konsoloslarımızı şehit etmişlerdir. Bu asala PKK´ya kurulduğu zaman yardım etmiştir. Eğitimlerine yardımcı olmuştur. Silah yardımı yapmıştır. PKK´yı yetiştirdikten sonra eylemlere başlatıp kendisi terör saflarından çekilmiştir. Fakat siyasi faaliyetlere başlamıştır.

Ülkelere soy kırımı kabul etmeleri için faaliyetlere başlamıştır. Amaç birleşmiş milletlere üye olan ülkelere soykırımı kabul ettirmektir. Yarıdan fazlasına kabul ettirdikten sonra tazminat davası açarak para almaktır. Tazminatı aldıktan sonra biz şuralarda soykırıma uğradık bu topraklar bizimdir. Diyerek tekrar mahkemeye giderek toprak talebinde bulunacaktır. HDP´liler onun için meclisteki karara imza atmayarak birde sevinmişlerdir. Asala ermeni lobisi olarak faaliyet gösterirken biz buna karşı hiçbir tedbir almadık. Artık bu iş Amerika´nın kabul etmesine kalmıştır. Tahminime göre Almanya´nın bu tasarıyı meclisten geçirmesinde Amerika´nın parmağı var gibi geliyor. Almanya başbakanının oylamaya katılmamasın sebebi bunu gösteriyor.

Almanya tarihe Yahudi soykırımı yapan ülke olarak geçmiştir. Bizi de soy kırım yapan ülke olarak yanlarına almak istemeleridir. Soykırım yapmış bir devletin başka bir devleti soykırımla suçlaması utanç verici bir olaydır. Aynaya baksalardı Yahudileri fırınlarda nasıl yaktıklarını göreceklerdi. Kendi gözlerindeki merteği görmüyorlar. Başkasının gözünde çöp arıyorlar. Almanların soykırım yaptığını bütün dünya biliyor. Bizim durumumuzda kim olsa ayni şeyi yapardı.

Ermeniler doğuda yabancı ülkelerin askerlerine yardım etmişlerdir. Türk köylerine baskın yapıp çoluk çocuk kadın erken demeden hepsini katletmişlerdir. Birçok yerde topu mezarlar bulunmuştur. Fakat ne hikmetse hiç ermeni toplu mezarına rastlanmamıştır. Soykırım yapılmış olsaydı. Toplu mezarlara rastlanılırdı. Türk devletine ihanet etmişlerdir. PKK´nın bu gün yaptığını o tarihlerde Ermeniler yapmışlardır. Halkımıza zulüm etmişlerdir. Ekmeğini yedikleri, suyunu içtikleri, üzerinde yaşadıkları ülkeye ihanet etmişlerdir.

Ruslarla birlik olmuşlardır. Ülkemize ihanet ederek Ruslarla birlikte hareket etmişlerdir. Böyle bir azınlık gurubuna boyun mu eğecektik? Topraklarımızı korumak için. Ne yapılması gerekiyorsa o yapılmıştır. Suçlular cezalandırılmıştır. Geri kalanları gönderilmiştir. Şayet soykırım yapılmış olsaydı. Hiç birisi dışarıya gönderilmezdi. Çoluk çocuk demeden hepsi öldürülürdü. Bu kadar kazı yapıldı. Bir tane ermeni toplu mezarına rastlanmadı. Ama Türklerin toplu mezarların rastlandı. Ruslarla bir olacaksınız. Türk vatandaşlarına zulüm edeceksiniz. Ülkeye ihanet edeceksiniz.

Kim olsaydı bizim yaptığımızı yapardı. Ruslar ile birlik olanlara ağamsın paşamsın mı diyecektik? Türkiye toprakların korumuştur. Almanlar gibi önüne geleni toplayıp fırınlarda yakmamıştır. Almanya soykırım arıyorsa önce kendisine bakacaktır. Soykırımda yanına arkadaş arıyorsa başka kapıya gidecektir. Almanya bu hareketi ile Türkiye ile tarihten gelen dostluğuna da darbe vurmuştur. Türkiye´nin yaptığı iyiliği hiçbir ülke yapmamıştır. Buda tarihten gelen dostluktan dolayıdır. Berlin duvarı yıkılmadan önce. Kendilerinin uçaklarında silah kullanma yasağı vardı. Türkiye ye uçak filoları gelirdi. Uçaklarına bizim uçakların tüfekleri takılırdı. Bizim pilotlarımız eşliğinde. Atış eğitimi yaparlardı. Böyle bir dostluğu dahi bozmuşlardır.

Bu ermeni konusunun bu duruma gelmesinde bizde de hatalar vardır. Asala ermeni lobisi oluştururken biz hiçbir tedbir almadık. Bu ermeni lobisi öyle çalışmış ki. Karar oylanırken dahi mecliste idiler. Bir ara bir âlimler gurubu çıktı. Ermenilerden özür dilemeye hazırız diye. İmza kampanyası dahi başlattılar. Hepimiz Ermeni´yiz diye slogan atıp gösteri dahi yaptılar. Bizi önce içimizdeki yabancı âşıkları içeriden çökertiyor. Bizde hiçbir zaman ermeni düşmanlığı yapılmamıştır.

Ermeniler her fırsatta Türk düşmanlığı yapmışlardır. Türk bayraklarını mı yakmadılar? Gösteri yaparken ayaklarının altın koyup Türk bayrağını mı çiğnemediler? Ermenilere karşı dış politikada çok yavan kaldık. Artık bizimde bir şeyler yapmamız gerekiyor. Almanları bu yaptıklarında dolayı kınıyorum. Artık dostlukta hançerlenmiştir. Türkün, Türk´den başka dostu yoktur. Hem dışarıda hem de içeride. İktidar bu olayı göz önünde bulundurarak, Türklerle uğraşmaktan vazgeçmelidir. Saygılarımla.

Türkiye laiktir, laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 06 ? 06 ? 2016 Mustafa KOÇAL 

  • BIST 100

    8730,47%0,14
  • DOLAR

    32,33% 0,17
  • EURO

    35,13% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2241,10% -0,09
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44