Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


SURAT KÖSELE MİDE İŞKEMBE

SURAT KÖSELE MİDE İŞKEMBE


ABD´de çok fakir bir ailenin çocuğu Tanrı´dan bir bisiklet ister ve der ki;
?Tanrım 100 Dolara ihtiyacım var, bisiklet alacağım, gönder lütfen!?
Posta idaresi zarfın üstünde ?Tanrı´ya? yazısını görünce, mektubu Beyaz Saray´a Başkan Trump´a gönderir. Şova meraklı olan Trump, çocuğa şöyle bir mektup yazar; ?Jim, oğlum! Dileğini yerine getirdim. Mutlu yıllar!? Zarfa da 20 Dolar koyar ve çocuğa gönderir.
Jim, Tanrı´dan gelen mektubun içinden 20 Dolar çıkınca Tanrı´ya bir mektup daha yazar; Tanrım, para göndermişsin teşekkür ederim. Neden doğrudan bana göndermedin de Beyaz Saray aracılığıyla gönderdin? Oradaki hırsızlar ülkeyi soydular doymadılar, onlarda surat kösele mide ise işkembe gibi! Utanmadan benim 80 Dolarımı da çalmışlar. Lütfen bir daha sefere direkt bana gönder??

Haftasonu şekerlemesi niyetine olan bu fıkradan sonra, namazında niyazında bir Müslüman olan Sayın Cumhurbaşkanından birkaç istirhamım olacak.
Bunlara cevap verirse, etrafını saran ve onu da töhmet altında bırakan kötülerden kurtulmuş olacak, inşallah!

-AKP´li Belediye Başkanlarını istifa ettirip kurtarmak ama CHP´li Belediye Başkanlarını tutuklatmak hiç de şık ve adil olmadı. Mesela Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu!
Sizin Necmi Bey ile dostluğunuz, İstanbul Belediye Başkanlığınızdan önce başlar. O zamanlar Necmi Bey garibanın çulsuzun biriydi. Birlikteliğiniz İstanbul Belediyesinde ve sonrasında da devam etti, ta ki geçen haftaya kadar.
Necmi Bey sağlık sebebiyle istifa etti. Artık ne kadar çok çalıştıysa, çalışmaktan hasta olmuş! Bu arada sizin gariban Necmi Bey´in 1500-2000 arasında daire sahibi olduğu basında yazıldı!
Adamcağız görevdeyken neredeyse her gün bir daire almış! Her gün tapu dairesine gidip gelmekten üşütüp hasta olmuş garibim! Şimdi sizin gibi inançlı ve dürüst bir Müslüman´a yakışan, Necmi Bey´in ve yakınlarının üzerine kayıtlı mal varlıklarını Türk Milleti ile paylaşmak olmalıdır. Açıklayın da Türk Milleti olarak bu hırsızları yüzlerine tükürelim, sizi de alkışlayalım?

-Sayın Cumhurbaşkanı;
Sizin kıymetli hayırsever dostunuz Reza Zarrab´ın ABD´de itiraf ettiklerinden başka dümenler de çevirdiğine kuvvetle inanıyorum. Sizin Bakan yaptığınız ?Saatçi Zafer´e-Boyunsuz Muammer´e-Eskort Egemen´e? toplam 60-70 Milyon Avro avanta verdim demişti ya, işte kazın ayağı öyle değilmiş!

Hesap şu;
İran´la yapılan hayali ticaretin toplam tutarı 90 Milyar Dolar. (DOKSAN)
Saatçi Zafer´le yapılan anlaşma da belli; %4 Reza´ya, %4 Zafer tarafına!
90 Milyar Doların %4´ü 3 Milyar 600 Milyon Dolar etmez mi?
60-70 Milyon Dolar nerdeee, 3 Milyar 600 Milyon Dolar nerede?

Bu para Reza denen hayırseverden çıktığına göre nereye girdi? Bir kamyon para buhar olup uçmadı ya? Birileri, hepimizi kandırmış Sayın Cumhurbaşkanı!
Sizi göreve davet ediyorum.
Lütfen hakkımızı koruyun! Bir zamanlar TOP Bakanı genç bir Bakanınıza yaptığınız gibi yapın!
Çağırın bu ağızları mühürlü vicdanları pazara çıkmış eski Bakanları, yer misin yemez misin diye başlayın! Artık Allah ne verdiyse, bulun paraları?

Hakkımızı yiyen, süpürgenin sapını yesin Sayın Cumhurbaşkanı!
Yedirmeyin hakkımızı!

Not;
Sayın Cumhurbaşkanı;
Allah sizi inandırsın, ben 2017 yılından bıktım! Her gün bir şehit, her gün bir rezillik. Bir adet KHK ile 2017´yi yok hükmünde saysak olmaz mı?
Siz isterseniz yaparsınız?

Sağlık ve başarı dileklerimle 23 Aralık 2017
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9530,47%-0,18
  • DOLAR

    32,48% 0,12
  • EURO

    34,69% 0,49
  • GRAM ALTIN

    2480,00% -0,24
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 1,16
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu

Balıkesir

18.04.2024

  • İMSAK 04:49
  • GÜNEŞ 06:20
  • ÖĞLE 13:13
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:20