Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


TAŞIMALI SEÇİM

TAŞIMALI SEÇİM


Özal bir zamanlar ?Orta direğe çağ atlattık? demişti!
Gariban orta direk çağ atladım diye sevinirken, kafası üstü betona çakılmış ve tepe sersemi olmuştu! Fakat o orta direk ilk seçimde, Özal´ın partisini
?Taşımalı Sistemle? barajın altına atıvermişti!

Gel zaman git zaman Erbakan´ın yetiştirmeleri, önce hocalarına kazık atarak, sonra dış destekle ve milleti ?değiştik? diye aldatarak iktidara geldiler.
Erbakan´ı arkasından bıçaklayan AKP kurucuları, Türk Milletine çağı geriye doğru, yani ortaçağa doğru atlattılar ama bir sürü de yenilik yaptılar.
Hiç görmediğimiz olayları yaşattılar, hayatımıza renk kattılar, kararttılar!
AKP´nin 13 yıllık tek başına iktidarında şimdiye kadar görmediklerimizi gördük.
Gözümüz, gönlümüz açıldı, bir de orta direk takımının altı açıldı.
Zengin daha zengin, fakir daha fakir oldu.

Gelin, AKP bizlere ne yenilikler gösterdi, beraber bakalım;
-Taşımalı Cuma Namazı;
İslam âleminde bir ilktir bu!
Dönemin Başbakanı bir sabah kalktı ve Türk Milletine şöyle gürledi;
?Eyy milletim, bu Cuma Namazını Şam´da Emevi Camiinde kılacağız!?
Herkesi bir telaş aldı. Nasıl almasın ki, ilk defa ?Taşımalı Cuma Namazı? kılınacaktı. Sevaba bak sevaba, kamyon-kamyon sevap! Fakat o Cuma bir türlü gelmedi! Lastik mi patladı, Obama mı kızdı ne olduysa oldu, dönemin Başbakanının milletine, Şam´da Cuma Namazı kılmak bir türlü nasip olmadı!
Tüm Avrupa ve Arap basını bizimle çok alay etti, çok?

-Taşımalı Mahkeme;
Bu ise dünyada bir ilktir!
Dönemin Başbakanı´nın has adamı fidan gibi delikanlı, İmralı´da Öcalan ile görüştü ve dedi ki; ?Bak, biz sana yaklaşıyoruz, sen de bize yaklaş. Dağdaki adamlarından en azılılarını gönder. Abim Habur´da taşımalı mahkeme kuracak. Orada bizim Yargıçlarımız olacak. Anında şipşak yapılacak. Gelen geçecek, gelen geçecek. Gelenler kaç tane Türk Askerini, Türk Polisini öldürmüş olsalar da tak gelecekler, şak geçecekler.?
Öyle de oldu! Katiller sinirlenmesin diye ?Taşımalı Mahkemenin? olduğu barakalara Türk Bayrağı ve Atatürk resimleri asılmadı. Adamlar oradaki görevlilere ana-avrat küfür ede ede serbest bırakıldılar.
AKP, bize bir ilki yaşatmış oldu?

-Taşımalı İktidar;
Bu yenilik ne dünyada ne de başka paralel evrenlerde görülemez. Öyle bir yenilik yani!
Türk Milleti 7 Haziran 2015 te seçim yaptı ve %60´ı ?Eyy AKP sana tek başına iktidar yok, doğru koalisyona? dedi. İktidarı Anayasa´ya ve Yasalara rağmen TBMM ve Başbakanlıktan, Beştepe´ye taşıyan Cumhur´un Başı; ?Hoop, bilader hele bi durun bakalım! 7 Hazirandan bir sene önce milletim beni %51,79 oyla seçti. Ben daha kıdemliyim. Yemişim sizin milli iradenizi de, anayasanızı da, baba yasanınızı da be! Ben ne diyorsam o! AKP tek başına seçilinceye kadar seçime devam! Hadi naş!?
Valla billa aynen böyle oldu! Tam 5 aydır yetkisiz, seçimsiz, azınlıktaki AKP Hükümeti Türkiye´yi yöneterek oyun oynuyorlar. Muhalefet liderleri mi?
Onlar efendice seyrediyorlar?

-Taşımalı Seçim;
Her türlüsünü görmüştüm ama böylesini ben de ilk kez görüyorum!
Oy kullanılmasından bir gün önce seçim sonuçlarının ilan edildiğini, kedilerin trafoları patlatıp zifiri karanlıkta seçim-sayım yapıldığını, bilgisayarlarla oy aktarıldığını, Esad´ın veya El-Beşir´in ülkelerinde olduğu gibi oy kullanmadan seçimlerin yapıldığını görmüştüm! Ama böylesini ilk defa gördüm!

Cumhur´un Başı, ?bazı yerlerde güvenlik sebebiyle hem sandıkları hem de seçmenleri taşıyacağız. Kimse merak etmesin, taşıma paraları benden. Kumanyalar Sayın Başbakandan. Yani ikisi de örtülüden. Çaktınız siz onu!
Yiyin, için, gezin oyunuzu verin, gerisini merak etmeyin
? dedi?

Değerli Okurlar;
Taşımalı seçim demek, bu yerlerde TC Devleti YOK demektir.
TC Devleti olarak, biz bu bölgede güvenliği sağlayamıyoruz, demektir.
TC Devleti olarak bu bölgeleri PKK´ nın hâkimiyetine terk ediyoruz, demektir.
Devleti yönetenler, ülkenin bir karış toprağında dahi hâkimiyeti eşkıyaya bıraktılarsa, onlar vatana ihanet suçunu işlemişler demektir?

AKP yetkililerinin Anayasa ve Yasalara uymadıklarını, çiğnediklerini defalarca gördük. Taşımalı Seçim, yasaya tamamen aykırıdır. Seçim Kanunumuza göre sandık birleştirilmesi sadece aynı mahalle içinde yapılabilir.
SANDIK TAŞINMASI diye bir kavram bizim seçim kanunumuzda ve Anayasamızda yoktur. Valilerin seçim kurullarına itiraz hakkı yoktur. Sandıklar seçim bölgesi dışına çıkarılamaz. Tek bir vatandaşın ?Ben oyumu kullanamadım. Oy kullanma hakkım ihlal edildi? şeklindeki şikâyeti, seçimlerin iptalini gerektirir.

Şimdi diyeceksiniz ki, Anayasa´yı ihlal suçunu defalarca işlemekten çekinmeyen AKP yetkilileri, seçim kanununu çiğnemekten mi çekinecekler?
Haklısınız! Bizimkisi zil-zurna sarhoş olmuş bir adama, adres sormaya benzer!
Ben tüm bunları tarihe not düşmek için yazdım.
Ama siz, sizler bindirin bu Bademleri el arabasına, 1 Kasım´da atın tarihin çöplüğüne!
Hem de Taşımalı Seçime rağmen. Haydi hayırlısı?

Sağlık ve başarı dileklerimle 28 Eylül 2015
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2306,14% 1,27
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli

Balıkesir

29.03.2024

  • İMSAK 05:26
  • GÜNEŞ 06:50
  • ÖĞLE 13:18
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 20:55