Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


TAYYİP Mİ LO

TAYYİP Mİ LO


Gençlerimizin espri yeteneklerine hayran olmamak mümkün değil.
Yukarıdaki başlığı yazıp soruyorlar; “Tayyip, Olimpiyatı niçin istiyor? Yanıt; Başlığı tersten okuyun anlarsınız!”

İstanbul’un AKP yönetiminde Olimpiyatları alabileceğine inananları hayretle izledim. İstanbul elbette ki, Olimpiyatlar gibi dünyanın en saygın bir organizasyonuna layıktır ve bunun üstesinden başarı ile gelecek insan gücüne-bilgiye-görgüye ve maddi güce sahiptir.


Fakat bu tip organizasyonları alıp gerçekleştirmek için Olimpiyat ruhuna inanan çağdaş dünya ile aynı paralelde düşünmeniz gerekir.
İşin özü, AKP kafasıyla size Olimpiyat değil, otoparkta yer bile vermezler.
Siz de, çoğu küçücük ada ülkeleri olan delegelere el altından verdiğiniz paralar karşılığı aldığınız oyla kalırsınız!

Olimpiyatları Tayyip Bey kaybettirmiştir. Nedenlerine beraberce bakalım;
*Olimpiyatlar, ülkelere değil şehirlere verilir. Kadir Topbaş orada “süs biberi” gibi oturuyor, şehrin trafik probleminin çözümünden, mastır planlarına kadar her soruya Tayyip Bey yanıt veriyor! Madrid ve Tokyo Belediye Başkanları konuşma yapıyorlar, Topbaş konuşturulmuyor bile.

*İstanbul Gezi olayları, anında tüm dünya tarafından şaşkınlıkla izlendi. Gezi olayları esnasında Başbakan’ı polise “vur” emri verirken, Vali Paşayı ise her dakika polislerle birlikte tüm dünya gördü, fakat esas proje sahibi
“Şehr-i Emin” Kadir Bey’i kimse görmedi. İstanbul’daki kâr getirecek tüm imar uygulamalarının Tayyip Bey’in onayından geçtiğini biliyorduk ama demek ki Tayyip Bey hala Belediye Başkanlığı görevini de yürütüyormuş!
Bu tarz, insan hakları ihlallerinin yaşandığı, insanların öldüğü, gözlerin çıkarıldığı, binlercesinin yaralandığı bir şehrin Belediye Başkanı, bu olayların olmasını engelleyemiyorsa, o şehre Olimpiyat değil, selam bile vermezler.

*Olimpiyatların özü, dünya barışına katkıda bulunmaktır. Siz bir taraftan Olimpiyatlara talip olacaksınız, diğer taraftan tüm dünyayı Suriye’de savaşa çağıracaksınız!


Bir taraftan Olimpiyatları bize verin diyeceksiniz, diğer taraftan dünya üniversiteleri içinde “tek ve en saygın” üniversiteniz olan ODTÜ’de öğrencileri Toma-Biber Gazı-Cop ile dövüp, kafalarını kıracaksınız!
Size Olimpiyat değil, elma şekeri bile vermezler.

*Olimpiyatların bir işlevi de kadın-erkek eşitliğine vurgu yapmaktır.
Siz “Kadın-Erkek eşitliği yaradılışa ters” derseniz, daha on beş gün evvel, “Kadın ve Erkeklere ayrı-ayrı olimpik havuz yapacağız ve bu ahlaksızlığa son vereceğiz” diye devam ederseniz, size değil olimpik havuz, çamaşır teknesi bile yaptırmazlar.

Bak Tayyip Bey; (kendisi insanlara böyle hitap eder)
Bu kafa ile giderseniz sizi medeni dünyanın kapısına bile yanaştırmazlar.
Tarihe, en büyük Müslüman katliamına geçit veren Müslüman Başbakan olarak geçeceğiniz için, sizi Müslüman dünyasına da sokmazlar.
Bu kafa ile gitmekte inat ederseniz bastığınız yerde ot bitmez.
Size Olimpiyat vermeyecekleri gibi, bu kafa ile giderseniz sizi Kasımpaşa Olimpiyat Hamamına bile sokmazlar!

Türkiye’ye ve Türk Milletine verdiğiniz zararlar yetmedi mi?

Not; Bildiğim kadarıyla “Örtülü Ödenek” denen yere konan para Türk Milletinindir. Dedeniz Bakatoğlu Teyyüp Bey’in olmadığına ve “devlet sırrı” bulunmadığına göre, Olimpiyatlar için bu fasıldan kaç para harcadığınızı, paranın sahibi Türk Milletine açıklar mısınız?

Sağlık ve başarı dileklerimle 09 Eylül 2013
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,54% 0,29
  • EURO

    34,72% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2492,20% 0,33
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli

Balıkesir

19.04.2024

  • İMSAK 04:47
  • GÜNEŞ 06:18
  • ÖĞLE 13:13
  • İKİNDİ 16:57
  • AKŞAM 19:57
  • YATSI 21:22