Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


TERÖR KONUSUNDA ÇOK ŞEY SÖYLENİYOR

TERÖR KONUSUNDA ÇOK ŞEY SÖYLENİYOR


Terör olaylarının sorumlusu olarak iktidarı gösterenler. Terörün destekçisidir denildi. Yani muhalefet terörün destekçisi olarak lanse edildi. AKP´nin her seçimde alışkanlık haline getirdiği bir suçlamadır. Sanki örgütle gizli görüşmeleri muhalefet yapmış. Muhalefet örgütle görüşüyorlar dediğinde. En ağır dille muhalefete yüklenildi.  Günlük yaşamımızda böyle durumlarla çok sık karşılaşırız. Bir kişi bir konuda hakaret edici cümlelerle ve yüksek sesle kendisini savunmaya kalkıyorsa. Bilin ki suçunu bastırmak içindir. Hani bir söz vardır. ?Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış derler? aynen suçlu kişide böyle davranır. İktidar da kendi yaptıklarını görmüyor. Terörün destekçisi olarak muhalefeti suçluyor. Yalnız muhalefeti değil. Diğer partilerde bunu içerisine giriyor. Bu gün tarafsız olan kişiler dahi. Bu günkü olayların sorumlusu olarak iktidarı gösteriyor.

Cumhurbaşkanı kendisi açık oturumda itiraf etti. ?Valilere operasyon yapılmasın diye emir verdik. Örgüt belki kendini gelir. Diye böyle bir karar aldık? dedi. Bu olayların belgesi basında yer aldı. Asker birkaç yere PKK´nın saldıracağın tespit etmiş. Yazı ile bu tespitlerini valiye intikal ettirerek operasyon izni istemiş. Vali verdiği cevapta, a-Karakolda görevli personelin mevzi dışına çıkmaması b- her hangi bir saldırı olduğunda misli ile karşılık verilmesi talimatı verilmiştir. Bu iki cümle askerin valiliğin verdiği cevaba karşılık düzenlediği tutanaktan alınmıştır. Genelkurmayda bunun gibi yüzlerce belge varmış. Bu olaya benzer bir olay mahalli seçimlerden öncede yaşanmıştı. Doğu Anadolu ve güney doğu Anadolu illerinin valilerini içişleri bakanı toplamıştı. Mahalli seçimde ne gibi bir emniyet tedbiri alınacağı hususunda yapılan bu toplantıya. O bölgelerden sorumlu jandarma komutanı da katılmıştı. Jandarma komutanı söz alıyor. İçişleri bakanına ?efendim PKK militanları köylere yerleşti. Şehirlerin ve kazaları 25-20 kilometre yakınlarında dolaşıyorlar. Emir verin bunları oralardan def edelim? diyor. Aldığı cevap! ? Sakın ha barış sürecine zarar verecek bir eylemde bulunmayın? diyor. Bu açıkça PKK´yı korumak kollamak değil midir? Bu gün Barzani bana göre Türkiye´nin baş düşmanlarından birisidir. Kuzey Irakta yüzlerce PKK militanı barınmak tadadır.

PKK ve PYD terör örgütü müdür? Evet, bu gün PKK ne ise PYD de aynıdır.  Ülke olarak PYD´ye yardım ettik mi? Yardımın alasını yaptık. Kuzey Irak peşmergelerini PYD´ye yardım etsin diye. Bizim topraklarımızdan geçmesine izin vermedik mi? Bu geçen peşmergeler kendileri silahlı geçtikleri gibi. Araçları ile tonlarca mühimmat götürdü. Bunların emniyetini de Türk silahlı kuvvetlerine yaptırdık. Bu gün ülkemizde kullanılan roketler Amerikan yapımı roketler olduğu söyleniyor. Bunlar PKK´ya Barzani ve PYD tarafından verilmekte dedir. PKK terör listesinden neden çıkarıldı? Barış sürecinde terör listesinden çıkarıldı. Şimdi terör örgütü diye bas bas bağırılıyor. PYD´ye özgür Suriye ordusu da yardım ediyor. Biz özgür Suriye ordusuna, yardımın alasını yaptık. Şimdi özgür Suriye ordusu PYD´ye yardım ediyor. PYD PKK´ya yardım ediyor. Amerika Barzani´ye yarım ediyor.

Barzani hem PKK´ya yataklık yapıyor. Hem de PYD´ye yardım ediyor. Türkiye yurt içerisindeki PKK depolarını istediği kadar bombalasın. Onlara yardım yağmur gibi yağıyor. Hem da AKP´nin kongresinde şeref konuğu olan, Türkiye seninle gurur duyuyor sloganları ile kürsüye çıkarılan Barzani tarafından. Biz hala terör örgütüne güvenilmeyeceğini bir türlü idrak edemedik. İdrak edemdik mi? Yoksa için içerisinde menfaat ilişkileri mi var? Bilhassa Barzani ile bu kadar içli dışlı olmak neye dayanıyor? Barzani değil miydi? Kendisinden bir operasyondan sonra kuzey Irak´a kaçan PKK militanların verilmesi istenmişti. Ne demişti? ? Bırakın PKK militanını vermeyi. Türkiye´ye bir Kürt kedisi dahi vermem? dememiş miydi? Hala bu kişi ile gurur duyuyorlarsa yazıklar olsun. Ülkemizin politikası işte böyle dengesiz bir politikadır. Bilhassa dış politikamız iflas etmiş durumdadır. PKK´yı kendi elimizle ve bilebile güçlendirdik.  Söylenecek çok söz var. Bu günkü olayların sorulusu iktidardır diyen muhalefet. Yerden göğe kadar haklıdır. Bu eleştirenleri terör örgütü destekçisi göstermek suçu başkasının üzerine yıkmaya çalışmaktır. Saygılarımla

         NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!  28- 09- 2015. Mustafa KOÇAL

/resimler/2015-9/29/1014412414855.jpg

  • BIST 100

    8794,79%0,88
  • DOLAR

    32,34% 0,18
  • EURO

    35,08% -0,25
  • GRAM ALTIN

    2237,19% -0,27
  • Ç. ALTIN

    3955,10% 0,13
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44