Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


TERÖRE LANET OLSUN

TERÖRE LANET OLSUN


 

Seçimden önce terörden canımız çok yandı. Seçim geçti yine canımız yanmaya devam ediyor. Terörün her türlüsüne lanet olsun. Teröre destek verenlere lanet olsun. Hele terörist yetiştiren Müslüman görünümlü şerefsizlerin Allah bin türlü belasını versin. Müslümanlara Hıristiyan âlemini düşman etmeye çalışan sözde Müslüman terör örgütlerinin Allah belasını versin. Fransa da meydana gelen elim olayı kınamamak insanlık adına bir ayıptır. Çünkü ölenlerde bir insandır. Toprakları bol olsun. Bu dünya etme bulursun dünyasıdır. PKK´ya destek çıkanlardan biriside Fransa idi. Cumhurbaşkanları Leyla Zana´yı makamında kabul etmişti. Yanılmıyorsam bir caddeye ismin dahi vermişlerdi. Yeni cumhurbaşkanları PYD´yi makamında kabul etmişti. PYD bize yardım edin talebinde bulunmuştu. PYD´ ye yardım etmişlerdi.  Bu Fransa´nın sorunudur. Avrupa ülkeleri terör örgütlerine menfaatleri için yardım ediyor. Bizim başımızda zaten belalar var. Bu IŞİD kimden yardım alıyor? Adamlar Ek kaide den ayrıldılar. Bizim sınırlarımızı kullanarak geldiler Suriye´nin kuzeyini mekân tuttular. Kısa zamanda devlet kurdular. Terör örgütü olarak dünya ya seslerini duyurdular. İstedikleri yerde eylem yapar hale geldiler. Şimdi Avrupa ülkeleri ve G-20 ülkeleri şapkalarını önlerine koyup düşünmelidirler. Antalya da yapılacak G-20 toplantısında terör konusunda kesin karar alarak terörle mücadele etme kararı almalıdırlar. Bu konuda da Türkiye´yi kullanmadan mücadele etmelidirler. IŞİD bizim nasıl başımızın belası ise onlarında başının belası olmaya namzettir. IŞİD genelde canlı bomba kullanıyor. Bu canlı bombaları eğitenlerin Allah belasını versin. Bunlara canlı bomba olacakları bulanları Allah iki cihanda yüzünü güldürmesin.

Bir insan bu kadar mantıksız ve cahil olabilir. Elhamdülillah hepimiz Müslüman´ız. Hepimizin kalbinde Allah sevgisi vardır. Allah bir kişiyi öldürmek bütün insanları öldürmekler eş değerde olduğunu ayeti kerimesinde buyurmuştur. Bu IŞİD´a elaman bulanlar ve yetiştirenler. O elemanların öyle beynini yıkıyor ki. O Müslümanlıktan bir haber olanlarda bunlara inanıyor. Şahit olduğum bir olayı anlatayım. 1960´lı yıllarda. Ankara da bir bayram namazına gittim. Karlı bir gündü. Dışarıda kalmamak içi camiye erken gittim. Hoca kürsüde vaaz etmeye başladı. Dönüyor dolaşıyor. Cennette şöyle huriler var. Böyle huriler var diyor. Bir vatandaş ayağa katlı hocam sen bundan başka bir şey bilmiyor musun? Dönüp dolaşıp ayni şeyi söylüyorsun dedi. Hoca söyleyecek söz bulamadı kürsüden indi. Şimdi aynen bu yöntemlerle canlı bombaları eğittiklerini söylüyorlar. Bir genç kız ?IŞİD elemanları ile ilişkiye giren cennete gidecek. Onun için buraya geldim? diyebiliyor. Erkek militanları da cennette size şu kadar huri verilecek. Ne kadar erken cennete giderseniz sizin için o kadar hayırlı olur şeklinde kandırıyorlarmış. Bunlara inanan bu kişiler Müslüman olamaz. Müslümanlıkta böyle bir şey yok. Bu söylenenleri Allah yasaklamış. Bu kandırılan çocukların aileleri çocuklarına Allahın emir ve yasaklarını öğretmemişler. Hadi bunlar cahil insanlar. Pekiyi bunlara bunları söyleyenlere ne demeli? Bunlar sözde Müslüman ve dindar geçinen kişiler. Sarılı, cübbeli, sakallı kişiler. Hatırlayın İstanbul da bayramda açık alanda cihat namazı kılan IŞİD elemanlarını. Bunlar Müslümanlık adına insan öldürdüklerini ileri sürüyorlar. Ve öldürürken de tedbir getiriyorlar. Hem Allah birdir diyeceksin. Yine öldürdüğün kişide Allah birdir diyecek. Ölen kişi Allah birdir. Allah´ım sana sığınıyorum diyor. Adi şerefsizle böyle diyen bir kişiyi Allahın adını anarak öldürüyor. Nerede kaldı sizin Müslümanlığınız? Allah iki durumda insan öldürmeyi caiz kılmıştır. Bir Allah için. İki vatan için. Öldürdüğün kişi Allah´ı inkâr etmiyor. Oda Allahın birliğine inanıyor. Şimdi Allah cennetine ölenimi koyacak? Yoksa öldüreni mi koyacak? Veya öldürmeleri için emir verenleri ve eğitenlerimi cennetine koyacak?  Kimin cennete gideceğini kimsenin bilmesine imkân yok. Allah bir kulunun yaptığı bir şeyden hoşnut olur. Onu cennet ile mükâfatlandırır. Bir kulunun yaptığı bir şeyden hoşnut olmaz. Onu da cennetine koymayarak cezalandırır. Allah her günahı af eder. Af etmeyeceği şeyleri de bildirmiştir. Allah kendisine şirk koşanı af etmeyecektir. Kul hakkı ile huzurun gidenleri de af etmeyecektir. Bir âlim şöyle diyor. ? Bir kişi bütün peygamberlerin ibadetini yapsa, üzerinde tırnak ucu kadar kul hakkı varsa cennete giremeyecek? diyor.

Bu sözde Müslüman geçinip Müslümanlık için. İnsanları öldürdüklerini ileri sürenlerin, üzerinde öldürdükleri kişilerin hakları vardır. Bunların haklarını ödemeleri mümkün değil.  Allah mazlumların haklarını gözetendir. Bu caniler binlerce kişinin ahlarını alıyor. Öldürülen kişin aile efradından tutunda canı yanan herkesin ahlarını almış oluyorlar. Mazlumların ahları hiçbir zaman yerde kalmaz. Son günlerde şehit olan asker ve polislerimize Allahtan rahmet, ailelerine ve sevenlerine sabırlar dilerin. Terörün her türlüsüne lanet olsun. Saygılarımla.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 15- 11- 2015 Mustafa KOÇAL      

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,29% 0,52
  • EURO

    35,13% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2242,99% 0,73
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,42
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44