Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


TERÖRİZME BOYUN EĞDİK

TERÖRİZME BOYUN EĞDİK


Türküm, doğruyum, çalışkanım.

İlkem, küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir.

Ülküm, yükselmek, ileri gitmektir. Ey büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim

Varlığım Türk varlığına armağan olsun.

Ülkemizde ki terör örgütlerinin listesi “emniyet müdürlüğü” kayıtları,

Devrimci halk kurtuluş partisi cephesi (DHKP/C)

Moaist partisi (MKP)

Konferans    (TKP/ML)

Marksist Leninist komünist partisi (MLKP)

Kürdistan halk kongresi (PKK/KONGRA-GEL) (KHK)

Kürdistan devrim partisi (PŞK)

Kürdistan demokrat partisi (PDK/Bakur)

Hiznullah

Hilafet devleti (HD)

İslami Büyük Doğu Akıncılar Cephesi (İBDAC)

Tevhit selam (Kudüs ordusu)

El- Kaide bu terör örgütlerinin tarihi biraz eski. Bu örgütlere El-Nusra,  Hürdapar ve IŞİD’I da ekliye biliriz. Başka ülkelerde bu kadar fazla terör örgütü olduğunu tahmin etmiyorum. Varsa bir de Arap Emirliklerinde vardır. Ülkesinde bu kadar terör örgütü barındıran bir ülke teröre boyun eğmiş demektir. Bunların içersinde ülkeden toprak alarak ayrı bir devlet kurma hevesi olan PKK vardır. PKK’nın uzantısı olan meclisteki BDP ve HDP bunlara gösterilen müsamaha hiç birisine gösterilmemiştir. Mesela eski Diyarbakır büyük şehir belediye başkanını “ meşe ağacının dalları nerene battı sayın iktidar” dediğini hatırlarsınız. Bunu Kürt olmayan birisi söylemiş olsaydı. Tazminat davası açılırdı. Bunun hakkında hiçbir işlem yapılmadı. Başka birisi olsaydı. O dönemin içişleri bakanı derhal görevden alırdı.  

O zamanın BDP’ ye mensup olan milletvekilleri. PKK militanları ile buluştular. Sarmaş dolaş hasret giderdiler. O zaman Tayyip Erdoğan “bunu kabul etmemiz mümkün değildir. Yargıya talimat verildi. Gereği yapılacaktır” demesine rağmen. Hiçbir işlem yapılmadı. Sözde dokunulmazlıkları kaldırılacaktır. BDP’nin kadın milletvekili emniyet amiri polise meydanda tokat attı. Kimsenin sesi çıkmadı. Hattı zatında o tokat. Polise atılmamıştır. Devlete atılmıştır. Ayrıca kandil ve mahmur kampından gelenler krallar gibi karşılandı. Ayakların mahkeme gönderirseniz, bu olaylar genç çocukları terörizme özendirir. Atatürk’ün kitaplarını bir kenara atıp, Çocuklara El-Kadıyı göklere çıkaran ve methiyeler düzen kitapları dağıtırsanız. Çocuklar kendilerine El- Kadıyı örnek alır. Ve onun gibi olmak için ona özenir. IŞİD’a katılmak için yüzlerce Türk gencinin sınırdan Suriye’ye geçtiği iddia ediliyor. Fransa saldırısını destekleyen afiş AKP’li belediyenin panosuna asılıyor.

SELAM OLSUN ALLAH’IN RESULUNUN ÖCÜNÜ ALAN KUAŞİ KARDEŞLERE. ALLAH ŞEHADETİMİZİ KABUL ETSİN. SİZ VURUNCA DEMOKRASİ, BİZ ÖC ALINCA TERÖRİZM. Bunlar iktidarın ses çıkarmamasından kaynaklanıyor.

Bu gün doğuda olan olaylar. İktidarın terörizme boyun eğmesinden kaynaklanıyor. Öcalan’a sayın demek yasaktı. Haklarında soruşturma açılıyordu. Öcalan posterleri taşımak ve asmak yasaktı. Bunları yasak kapsamından çıkaran iktidar olmuştur.  İktidardan tepelerdeki ve dağların eteklerindeki NE MUTLU TÜRKÜN DİYENE! İbarelerinin kaldırılmasını istediler. Kaldırıldı, bu ibarenin olduğu yerlerde şimdi PKK paçavrasını diktiler. Andımız kaldırılsın dediler. İktidar derhal kaldırdı. Hem de “ırkçılık içeriyordu” dediler. Onların isteğini yerine getirdik demeye utandılar. Zaten kaldırmak için bahane arıyorlarmış. Çünkü andımızda Atatürk ve Türk kelimeleri geçtiği için kaldırıldığını sanki biz anlamadık.

Türk kelimesi anayasadan çıkarılsın dediler. Anayasa uzlaşma komisyonu başkanı Burhan Kuzu “ bu ülkede Rumlar ve Yahudiler var. Onun için anayasada Türk kelimesini kullanamayız” deyiverdi.  Bu günlerde doğuda kamu güvenliği diye bir şey kalmadı. Kamu güvenliğini PKK’nın öz güvenlik güçleri sağlıyor.  Yoları trafiğe kapatıp, kimlik kontrolü yapıyorlar. Mahkeme kurmuşlar milleti yargılıyorlar. Ceza kesiyorlar. Asker dahi kimlik soruyorlar. Doğuda çok yerde PKK bayrakları ve Öcalan’ın posterlerinin asıldığı bilgileri geliyor. Bu terörizme boyun eğmek değil de nedir? Terörizme elemanı bir yerde kendimiz yetiştiriyoruz. Çocukların beynini yıkayanlara fırsat veriyoruz. Çocuklar IŞİD’a katılmak için evden kaçan aileler polise başvurduğunda sizin çocuğunuz. Şuradaki IŞİD evine girip çıkıyordu. Kendi isteği ile gittiler bizim yapacak bir şeyimiz yok, dediklerini iddia ediyorlar. Saldım çayıra çocuklarımızı Mevla’m kayır. Saygılarımla.

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti!

Yaşasın Atatürk milliyetçiliği!

Yaşasın Türk milleti!

Yaşasın Atatürk’ün askerleri!

Yaşasın Atatürk sevdalıları!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 12 – 01 – 2015 Mustafa KOÇAL

 

 

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,17
  • EURO

    35,17% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2246,71% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44