Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


TÜRKÇÜLÜK YAPMAK BÖLÜCÜLÜKMÜŞ

TÜRKÇÜLÜK YAPMAK BÖLÜCÜLÜKMÜŞ


Bu ülkede ne Türkçülük, ne de Kürtçülük konuşulmazdı. Bizi Türkçülük yapmaya mecbur eden iktidar olmuştur. Türk ırkını yok saymaya başladılar. Kürtçü parti anayasadan Kürt kelimesi çıkarılsın dedi. Anayasa uyuşma komisyonu başkanı Burhan Kuzu hemen bu isteğe cevap niteliğinde ?ülkede Rumlar ve Yahudiler varken. Anayasada Türk kelimesini kullanamayız? diye beyanda bulundu. Hâlbuki bu ülkede 15 bin Rum ve 20 bin Yahudi var. Bir etnik gurubun isteği üzerine 55 milyon Türk nüfusunu feda etmeyi göze aldılar.

Ve devlet kurumlarından TC´ler kaldırmaya başladılar. Bülent Arınç ?Türklük belli bir noktaya gelmişse. Türk kelimesini anayasada kullanamayız. Ve Türkçülük yapılmasına izin vermeyiz? dedi. Eski milli eğitim bakanı ? olmayan Türklüğü üretmeye çalışıyorlar? dedi.  AKP İstanbul il başkanı Pabuççu ?AKP sayesinde Türk olmaktan kurtulduk? dedi. AKP merkez karar kurulu üyesi bir Profesör ? Türk ırkı diye bir ırk yoktur? dedi. AKP milletvekili Mehmet Metiner ?Türkçülük bizim ayağımızın altıdır? dedi.

Bunlar belli aralıklarla bu kişiler tarafından söylenmeye başlandı. Son noktayı Tayyip Erdoğan koydu. ?Biz Türk milliyetçiliğini ayaklarımızın altına almış bir partiyiz? dedi. Bunlar söylenirken TC´lerin kaldırılmasına tepkiler başladı. Tepkiler üzerine bazı devlet kurumlarından kaldırılan TC tabelaları geri koydu. Ziraat bankasının dekontlarından TC´yi kaldırdılar. Yine Kürtçü partinin isteği üzerine ANDIMIZI kaldırdılar. Ne imiş? Irkçılık içeriyormuş. Onun için kaldırdıklarını ileri sürdüler.  Fakat asıl sebep o değildi. Andımızda Atatürk ve Türk kelimesi geçtiği için kaldırdılar. Bizim bunu anlamayacağımızı zannettiler. Sonra yine Kürtçü parti dağların yamaçlarında ve tepelerde yazılı olan, ne mutlu Türküm diyene! İbaresinin kaldırılmasını istediler.

Onu da kaldırdılar. Şimdi o ibarenin olduğu yerlerde PKK bayrağı dalgalanıyor. Türklüğü aşağılamak ve yok saymak için ellerinden geleni yaptılar. Türk milleti diyemediler ve diyemiyorlar. Benim milletim, bu millet olarak telaffuz ediyorlar. Hâlbuki bu milletin adı Türk milletidir. Tarihin derinliklerinden gelen ve 16 devlet kurmuş 16 devlet yıkmış. Türk ırkını bunlar istediler diye Türklüğümüzü inkâr mı edecektik? Aslını inkâr eden haramzadedir. Türkler hiçbir zaman haramzade olmamıştır olmayacaktır da.

Bu kadar Türkleri yok saymaya ve aşağılamaya karşın elbette bizde Türklüğümüzü savunacaktık. Bu söylemler başlayınca NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! İbaresinde bir patlama oldu. Her yerde bu ne mutlu türküm ibaresi söylenmeye başladı. Eleştiri üzerine eleştiri yapıldı. Bizi Türkçülük yapmaya iktidar mecbur etmiştir. Ne yapacaktın bu söylediklerine karşılık vermeyecektik de sineye mi çekecektik? Bu ülkenin sahibi Türklerdir. Öylede kalacaktır. Neden? Türklerden hoşlanmıyorsunuz. Bu gün bu topraklar üzerinde özgürce yaşayabiliyorsanız?

Bunu asil Türk ırkına borçlusunuz. Birileri Çanakkale zaferi Müslüman ümmetin zaferidir diyerek. Türk milletini bu zaferde sanki payı yokmuş gibi göstermeye çalışılıyor. Çanakkale zaferi Türklerin zaferidir. Müslüman ülkelerden gelen yoktur. Müslüman ülkelerden gelenler. İngiliz ve Fransız sömürgesi olan Müslüman ülkelerden gelenlerdir. Bize karşı savaşmışlardır.

Bir bayramda bayram namazı kılan askerlerimizin tekbir senlerini duyan, o Müslüman ülkelerden gelenler. Biz Müslümanlara karşı savaşıyoruz. Diye İngiliz ve Fransız komutanlara savaşmayacaklarını iletmişlerdir. Çoğunu şehit etmişlerdir. Kaçmayı başaranlar bizim tarafa geçmişlerdir. Ondan sonra bizimle birlikte İngiliz ve Fransızlara karşı savaşmışlardır. Türklerin kazanmış oldukları zaferleri görmezlikten gelemezsiniz.

Bu Türk milleti sayesinde bu gün o koltuklarda oturduğunuzu unutmayın. Küçük sayıdaki etnik guruplarda artık Türkleşmiştir. Onlarında Türkleşmesi ile Türklerin nüfusu 60 milyona yaklaşmıştır. Bu kadar nüfusa sahip olan bir ırkı yok sayamazsınız. AKP iktidarından önceki dönemlerde bu ırkçılık hiç konuşulmazdı. AKP iktidar oldu. Türk düşmanlığı başladı. Atatürk ve kurduğu cumhuriyete düşmanlık başladı. Bir zat kurtuluş savaşını keşke yunanlılar kazansaydı diyebiliyor. Bu zatı muhtereme soruyorum. Yunanlılar kurtuluş savaşını kazanmış olsaydı. Senin babanın kim olduğunu bilir miydin? Bu gün geldiğin makama gelebilir miydin?

O kurtuluş savaşını kazanıp da cumhuriyeti kuran ulu öndere teşekkür edeceğin yerde.  Utanmadan, arlanmada, sıkılmadan hakaret ediyorsun. Benim cenazeme Atatürkçüler gelmesin diyorsun. Ölünün arkasından kötü konuşulmayacağını bilmiyorsan öğren. Senin cenazene gelmeye hevesli değiliz. Kırmızı mumlu davetiye göndersen yinede gelmeyiz. Yeter ki sen öl de bir Atatürk düşmanı eksisin. Yazıyı şöyle bir toparlayalım. Bu ülkede 60 milyona yakın Türk var.

Türk milleti dinine sizden daha sadıktır. Vatanı için kanını canını verir. Çünkü onlar asil Türk milletidir. Türklerde can verilir toprak verilmez. Bu gün üzerinde özgürce yaşadığınız toprakları vatan yapan asil Türklerin kanlarıdır. Bizim anamız, babamız dedelerimiz Türk olarak yaşadılar. Türk olarak öldüler. Mekânları cennet olsun. Bizde, Türk olarak doğduk Türk olarak öleceğiz. Bunu hiç kimse değiştirmeye muktedir olamayacaktır. Yavaş atın çiftesi yaman olur derler. Yavaş oluyorsak devlete saygımızdandır. Biz helvaya havla demesini de biliriz. Türklere uzanan elleri kırmasını da biliriz.  Türk olmak bir onurdur, şereftir herkese nasip olmaz. Siz değerini bilmeseniz de biz biliriz. Saygılarımla

Türkiye laiktir, laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

                                                               21-10- 2017 Mutafa KOÇAL

  • BIST 100

    8794,79%0,88
  • DOLAR

    32,34% 0,18
  • EURO

    35,08% -0,25
  • GRAM ALTIN

    2237,19% -0,27
  • Ç. ALTIN

    3955,10% 0,13
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44