Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


ÜÇ ASKERİMİZİ KİM ŞEHİT ETTİ?

ÜÇ ASKERİMİZİ KİM ŞEHİT ETTİ?


Türküm, doğruyum, çalışkanım,

İlkem, küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir.

Ülküm, yükselmek, ileri gitmektir. Ey büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim.

Varlığım Türk varlığına armağan olsun.

21 Temmuz tarihinde üç askerimizi şehit ettiler. Bu askerlerimizi kim şehit etti? Şanlıurfa valisi “kaçakçılarla çatıştılar” dedi. Genelkurmay PKK şehit etti dedi. PYD de PKK dedi. PKK üç askerimizin şehit edilmesini üslendi. 28 Temmuz ramazan bayram namazı çıkışında. Gazeteciler başbakana üç askerimizin şehit edilmesini sordular. Başbakan “siz yanlış biliyorsunuz. Üç askerimizi PYD şehit etti. Onlardan da 6 kişi öldürüldü” dedi. Üç askerimizi şehit edenlerin kim olduğunu dahi doğru dürüst öğrenemiyoruz. Devletin valisi kaçakçılarla çatıştılar diyor. Valiye göre kaçakçılar şehit etti. Ayni gün genelkurmay PKK şehit etti diyor. Genelkurmay kendi kayıtlarına bu üç askerimizin PKK taraf şehit edildiğinin kayıtlarına geçti. Tarihe bu üç askerimizi şehit edenlerin PKK olduğunu geçti.

Şanlıurfa valisi iktidardan çekindiği için kaçakçılar dedi. Çünkü iktidar valilere barış sürecini etkileyecek beyanlarda bulunmayın talimatı vermiştir. Başbakan barış süreci bozulmasın diye PKK’ya toz kondurmuyor. PKK’ya toz kondurursan Öcalan belki de gücenir. Onlardan da 6 kişi öldürüldü demekle acaba bu olayı yapan örgütü masumu göstermek istiyor. Bin tanesinin öldürülmesine dahi. Bir şehidimin tırnağını dahi feda etmem. O üç şehidimiz bu vatan toprakları için şehit oldular. Sizin mecliste rahat oturmanız için canlarını verdiler. Şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine ve sevenlerine sabırlar dilerim. Türk milletinin başı sağ olsun. Allah böyle şehit acılarını ülkemize bir daha göstermesin. Bir makam uğruna PKK’yı korumak, PKK’ya toz kondurmamak bütün şehitlerin kemiklerini sızlatır. Makamlar, mekânlar gelip geçicidir. Baki olan vatandır!

Gelelim şu eli kanlı dünyanın en acımasız ne oldukları belli olmayan IŞİD terör örgütüne. Başbakan terör örgütü diyemiyor. Çünkü beslediğimiz bir örgüte terör örgütü dersek. Dünya bize ne der? Terörist bir örgüte yardın ediyorsanız? Siz terörist bir devletsiniz derdi. IŞİD tarafından Musul konsolosluğumuzdan rehin alınan konsolosluk personeli 2 aydır ellerinde. Büyük devlet bu iş bu kadar uzatmaz. Gereken ne ise onu yapar. İsrail üç gencin öldürülmesini ileri sürerek neler yapıyor. Birde bu olay için basın yasağı konuyor. Rehinler hakkında hiçbir bilgi almıyoruz. Başbakan IŞİD’e elindeki rehineleri bırak diye rica ediyor.

IŞİD bir yerleşim merkezinin meydanından 25 Türkmen kardeşimizi kurşun diziyor. İktidardan ses soluk çıkmıyor. Hiçbir şey yapamıyorsanız kınayın bari bunu da yapamıyorsunuz. IŞİD denen bu terör örgütünden bu kadar mı korkuluyor.  Yoksa bu örgütle Türkiye’nin bir kan bağımı var. Böyle bir kan bağının olması mümkün değil. Müslümanlıkla ilgili bir kan bağı olduğu düşünülüyorsa ise. Bu örgüte Müslüman denilemez. Yaptıkları olayların hiç birisi Müslümanlıkla bağdaşmıyor. Ölen insanların ölüsüne saygı gösterilir. Bunlar ne dirilere, ne de ölülere saygı göstermiyor. Öldürdükleri birisinin kafasını bedeninden ayırıyorlar. O öldürdükleri kişinin kafası ile futbol oynuyorlar. Videoya alıp dünyaya servis ediyorlar. Bu hangi Müslümanlıkta var. İnsan eti yiyen bu ahlaksızlarla Müslümanlıkla da bir kan bağımız olamaz. Türkiye bize Esat’ı devirmemiz için her türlü yardımı yapıyor demelerinden mi korkuluyor?  Esat’ı devirmek için terör örgütlerine yardım ettiğimiz devamlı söyleniyor. IŞİD diye bir devlet kurulurken dışişleri bakanı Ahmet Davutoğlu “ böyle bir devletin kurulmasına izin vermeyiz” demişti. Ne oldu? Söylenenler lafta kaldı. Devlet kurdukları gibi toprak istila ediyorlar. Türk konsolosluğundaki görevlileri rehin alıyorlar. Birde 25 Türkmen kardeşimizi kurşuna diziyorlar. Şoförlerimizi rehin alıyorlar. Irakta Alevileri ve Türkmenleri toprak istila etmek için acımasızca öldürüyorlar. Biz öldürülenlerin bizimle kan bağları yokta. Öldürenlerin kan bağı varmış gibi sesimizi dahi çıkamıyoruz. Bir kuru kınama dahi yapamıyoruz. Ülkesinde bizim kadar terör örgütü barındıran bir ülke yoktur. Aklımdan geçen bazı kuşkularım var. Amma bundan tam emin olamadığım için şimdilik söylemiyorum. Aklımdan geçeni birazcı bir ışık gördüğümde sizlerle paylaşacağım. Saygılarımla.

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti! Yaşasın Atatürk milliyetçiliği! Yaşasın Türk milleti! Yaşasın Atatürk’ün askerleri! Yaşasın Atatürk sevdalıları! Ne mutlu Türküm diyene!  Sayın okurlarım. Ben bu deyimleri her yazımda neden yazıyorum?  Çocuklarımıza milli şuur aşısı yapan andımız kaldırılırdı. Sebep ırkçılık içeriyormuş. Yalan Atatürk ve Türk kelimesi geçtiği içindir. T.C kaldırılmaya kalkıldı. Onun için yaşasın T.C diyorum. Türk milliyetçiliğini ayaklarımızın altına aldık dediler. Yaşasın Atatürk milliyetçiliği. Türk ırkı yok dediler. Yaşasın Türk milleti. Atatürk’ün askerleriyiz diye slogan atanlar horladılar. Bunu için futbol takımlarına ceza verdiler. Atatürk’ü itibarsızlaştırdılar. Onun için yaşasın Atatürk sevdalıları diye yazıyorum. Bindik alamete gidiyoruz kıyamete Allah sonumuzu hayır eyleye. Saygılarımla. 31 – 07 – 2014 Mustafa KOÇAL 

  • BIST 100

    8730,47%0,14
  • DOLAR

    32,33% 0,17
  • EURO

    35,13% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2241,10% -0,09
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44