Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


ÜLKE ARAPLAŞMAYA DOĞRU GİDİYOR

ÜLKE ARAPLAŞMAYA DOĞRU GİDİYOR


Ülke Araplaşmaya doğru gidiyor. 1970´li yıllarda imam hatipleri arka bahçesi gibi kullananlar. Şimdi eğitimi tamamen imam hatipliğe çevirdiler. Pozitif ilim bir kenara bırakıldı. İmam hatiplerde dini eğitime önem verildi. 1970´li yıllarda arak bahçe gibi kullanılan imam hatipler şimdi arka bahçe değil dört tarafı imam hatiple çevrilen bir ülke haline geldi. Bu işin içersine tarikatlarda girince yetişen nesil dini eğitimle yetişir haline geldi. 5-6 yaşındaki çocuklar toplanıyor.

Tarikat evlerinde eğitime tabi tutuluyor. Bu tarikatlar parayı nereden buluyor? Her birinin altında lüks arabalar var. Koç holding de bunlarda çalışan eleman kadar eleman yoktur. Bu iktidar döneminde din siyasete alet edildi mi?  Edilmedi denilemez. Eski diyanet işleri başkanı kısa süre önce. Bu iktidarı din üzerinden siyaset yapmakla eleştirdi. Bırakın dinin siyasete alet edilmesini! (Tövbe ya Rabbim) Allah siyasete alet edilmeye başlandı. Demediler mi ?bu Arkadaşımıza oy verirseniz. Yarı ahrette elinizde vesika olacaktır? diye. ?Emaneti bize verirseniz, Allah hesap sormayacak? demediler mi?

1970´lerin imam hatipleri şimdi senede iki mahsul veren bir bahçe haline geldi. Çoğu tarikatların içerisindedir. Bunlardan birileri ?AKP ye oy vermeyen kâfirdir? demedi mi?  Artık Türkiye de iki din uygulanıyor. Birisi Allahın indirdiği din. Elhamdülillah bizler Allahın indirdiği dine iman eden kişileriz. Birde bu cemaatlerin icat ettiği din var. Bu icat edilen dine göre her şey mubah sayılıyor. Bir Müslüman´ın bir defa hırsızlık ve yolsuzluk yapma hakkı vardır, diyen olmadı mı? Hırsızlığın ve yolsuzluğun biride birdir. Bininde birdir. Bir tarikat mensubu Tayyip Erdoğan´ı met eden sözler söylüyor. Arkasından da ?ben el öptürmeyi sevmem. Fakat ikaz edildim. Senin elini öpen cennete girecek diye uyarıldım.

Şimdi 40 tane elim olsa hepsinde öptürürüm? diyor. Acaba bu kişi kim tarafında ikaz edildi? Acaba kendisinden daha üstün bir âlimi mi var? Yoksa (tövbe ya Rabbim) Allah mı ikaz etti. Allah aşkına camilerde her Cuma vaaz ediliyor. Peygamber efendimizin yaşantısını o kadar anlatırlar. Hiçbir zaman peygamber efendimiz elini öptürürdü diyeni duydunuz mu? Ben duymadım. Hiçbir kitapta da okumadım. İşte bu elini öpenlerin cennete gideceğini söyleyen zatı muhterem kendini bu din cahillerinin içersinde yüceltmek için milleti kandırıyor. Böyle tarikat şeyhlerinin abdest aldığı su şifalıdır diye o suyu içenler var. Bir yere geldiğinde karşılamada önüne yatıp üzerlerine basarak geçmesini ona ibadet sayanlar var.

Bunlar bu ülkeyi din cahilleri sayesinde Araplaştırmaya doğru sürüklemeye çalışıyorlar. Birisi kalkıyor. Atatürk´ü kötülemek için. ?Gece rüyamda Atatürk´ü cehennemde yanarken gördüm. Beni görünce kafasın öbür tarafa çevirdi. Sonra tekrar bana doğru döndü. Tayyip Erdoğan peygamberdir? dedi diyor. Yine birisi ? Manisa´nın etrafında deprem bulutları dolaşıyordu. Allah bana sordu. Sallayayım mı dedi. Sallama dedim deprem doğuya gitti? diyor. Daha ipe sapa gelmeyen çok söylenenler var. Onların hepsini yazama kalkarsam bir hafta ayni konuyu yazmam gerekir. Şimdi yazıyı özetleyelim.

İslam dini son dindir. Hazreti Muhammed (S.V.S) son peygamberdir. Peygamber efendimiz Miraç´a çıktığında. Allah en çok sevdiği Resulü ile dahi perde arkasından görüşmüştür. Cenneti, cehennemi Resulüne göstermemiştir. Bu kendilerini bir şey zannedenler mi Atatürk´ün cehennemde yandığını rüyasında gördü. Bizler Allahın birer aciz kuluyuz. Bunları söyleyenler şirk koşmuş oluyorlar. Allah her şeyi af ederim. Yalnız iki şeyi af etmeyeceğini buyuruyor. 1- Şirk koşanları, 2- üzerinde kul hakkı olanları af etmeyeceğini buyurmaktadır. Bu şirk koşanlara inananlarda şirke ortak olmuş sayılacaktır.

Bunlar dünya menfaati için. Ahretlerini karartanlardır. Bunları kimsenin bu saatten sonra ıslah etmesi mümkün değildir. Çünkü bunlar dünya hayatına kendilerini iyice kaptırmış kişilerdir. Bunları Allah ıslah etsin demekten başka söylenecek bir şey yoktur. Allah bizleri bunların yolundan gidenler eylemesin. Âmin! Saygılarımla. 

Türkiye laiktir, Laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere. Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenler! Ne mutlu varlığım Türk varlığına armağan olsun diyenlere! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!   02-05- 2019 Mustafa KOÇAL

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,17
  • EURO

    35,17% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2246,71% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44