Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


ÜLKEDE CURCUNA YAŞANIYOR

ÜLKEDE CURCUNA YAŞANIYOR


Ülkede öyle bir curcuna yaşanıyor ki? Millet kimin söylediğine inanacağını şaşırıyor. Önce dış politikadan başlayalım. Amerika kandildeki PKK üst düzet yöneticilerinde 3 yönetici hakkında yakalama ödülü koydu. Senelerce böyle bir şey olmuyor da şimdi Neden oluyor? İnsanın kafası karışıyor. Suriye de Fırat´ın doğsun da Türk askerleri ile Amerikan askerleri birlikte devriye görevi yapıyorlar. Başka bir bölgede Amerika askerleri ile YPG´lilerle birlikte devriye görevi yürütüyorlar.

YPG´li komutanlara ödül veriyorlar. Bu PYG Öcalan´ın emri ile kurulmuş bir örgüttür. Amerika´nın ne yaptığını anlamak mümkün değil. Amerika´nın kafasında ne olabilir? Olsa olsa PKK´yı bitirip yerine YPG´yi monte etmektir diye düşünüyorum. Bir örgüt daha var. Suriye demokratlar örgütü bu örgütü Amerika kurdurdu. Elemanları YPG ve PYD den toplanmıştır. Eğitimlerini Amerika subayları yaptırıyor. Bu olayları gözden geçirdiğimde, PKK´nın yerini bu örgütler alacaktır.

Bu kandildeki üç yönetici için konan para ödülü Karayılan için 5 milyon dolar. Cemil Bayık için 4 milyon dolar. Dursun için 3 milyon dolar. 12 milyon dolar az para değil! Militanların çoğu para için militanlık yapıyor. Yarı bu üçünü karga tulumba yakalayıp Amerikalılara teslim ederlerse şaşırmayın. Çünkü PKK´nın içerisinde yabancı menşeli çok militan var. Bizim askerlerimizin Amerikalı askerle ile birlikte devriye görevi yapmalarını ben sakıncalı görüyorum.

Bu görevi bizimle yapıyorlar. Öbür tarafta YPG´lilerle ayni görevi yapıyorlar. Ayrıca komutanlarına ödül veriyorlar. Ayni YPG´ ye her türlü yardımı yapıyorlar. Bunlara nasıl güvenilip de birlikte devriye görevi yaptırıyoruz benim aklım ermiyor. Allah korusun bizim askerlerimize tuzak dahi kurdururlar. Ben bunu kesinlikle kabul etmiyorum. İç siyasette durum gerginleşiyor.

AKP genel başkanı ?CHP´yi ve ülkeyi Kılıçdaroğlundan kurtaracağız? diyor. Nasıl olacak bu iş? Onu da söyleseler de bizde öğrensek. Öyle garip olaylar oluyor ki? Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan şimdiye kadar ben türküm dememişti. Andımızın geri getirilmesini içerisine sindiremiyor. Andımızın geri dönmesine izin vermeyeceğiz diyor. Eski vesayetçi zihniyete sahip olanlar andımızı istiyor diyor.

Ve andımızın ırkçılık olduğunu savunuyor. ?Ben Türküm? diyor! Akasından ?Türkçü değilim? diyor. Bu ülkede 60 milyona yakın Türk var. O zaman siz kimin cumhurbaşkanısınız? 81 milyon nüfusun 60 milyonu Türk olduğuna göre. Siz dışarıya karşı Türkleri kurumayacak mısınız? Korursanız Türkçü olmayacak mısınız?  Burada bir tezat yok mu? Andımızda ırkçılık falan yoktur.

Irkçılık yapanlar andımızın kaldırılmasını isteye HDP´dir. Bahçeli bu olaya sert çıkıyor. ?Türkçülük bizim kırmızıçizgimizdir? diyor. Milliyetçi olanlar parmak kaldırsın desek? Acaba kimler parmak kaldırır. MHP, BBP. CHP, iyi parti ve DP parmak kaldırır. Biz her türlü milliyetçiliği ayaklarımızın altına aldık diyen bir iktidar var. İktidarla ittifak kuranlar kimler? MHP ve BBP değil mi? O zaman bu iki partinin milliyetçiliği nerede kaldı?

Türkçüyüm diyenler Parmak kaldırsın desek. Bu partiler yine Türkçüyüz diye parmak kaldırır mı? Evet, yine ayni partiler parmak kaldırır. Pekiyi iktidar ne diyor? ? Bize hiç kimse Türkçülük için gelmesin? dediler mi? Andımız geri gelmesinden dolayı. Tayyip Erdoğan ? ben türküm! Fakat Türkçü değilim? dedi mi? Bunu söyleyen iktidarla.

İttifak yapanlar MHP ve BBP değil mi? İşte ülkede böyle bir curcuna yaşanıyor. Ülkenin bu günkü duruma gelmesinin müsebbibi bulundu. Maalesef ülkeyi bu duruma getiren CHP´nin ta kendisi olduğunu iktidar ilan etti. İnsan el insaf demeden edemiyor. Bu ülkeyi 2002 den beri tek başına AKP yönetiyor. Ülkenin çıkmadık çivisi kalmamış. Hala bu günkü duruma CHP´nin getirdiği söyleniyor. Cemaat ile işbirliği yapanlar iktidar değil miydi?

Ergenekon davalarında davalara müdahil olan iktidar değil miydi? Davalara PKK´nın itirafçılarını gizli tanık yapan iktidar değil miydi? Orduya cemaatle birlikte kumpas kurup, ordudaki komuta kademesine Cemaatin adamları atayıp 15 Temmuzu başımıza bela eden iktidar değil miydi? Bunları unutun ülkenin bu duruma gelmesini CHP´nin üzerine yıkın. Biraz insaf demeyeceğiz ne diyeceğiz? Allah aşkına? Saygılarımla.

Türkiye laiktir laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere! Ne mutlu varlığım Türk varlığına armağan olsun diyenlere!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 07- 11- 2018 Mustafa KOÇAL

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,29% 0,52
  • EURO

    35,13% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2242,99% 0,73
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,42
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44