Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


ÜLKENİN ÇİVİSİ ÇIKMIŞ

ÜLKENİN ÇİVİSİ ÇIKMIŞ


Türküm, doğruyum, çalışkanım.

İlkem, küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir.

Ülküm, yükselmek, ileri gitmektir. Ey büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim.

Varlığım Türk varlığına armağan olsun.

Ülkenin çivisi çıkmış! Kimse ne yaptığını bilmiyor. İktidar da ne yaptığını ve ne yapılmak istendiğini bilmiyor. Ne yapılacağını bilen bir tek Tayyip Erdoğan var. Herkes onun peşinden gidiyor. Gittiklerin yolun sonunda ne olduğunu ve olacağını yalnız Tayyip Erdoğan biliyor.

Vatandaş da ne yaptığını bilmiyor. Tayyip Erdoğan’ın estirdiği rüzgârın peşine takılmışlar gidiyorlar. Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyasına para yatırmak için kuyruklar da bekleyen vatandaşlar var. Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir diyen.  Peygamber efendimizin bu sözüne kulak asmadan Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyasına para yatıranların amacı ne olabilir? Devletin bütün imkânlarını kullanan, Örtülü ödeneği istediği gibi harcayan, yedi sülalesinin dünyalığını yapmış. Olan bir kişiye yardım edeceklerine. Çevresindeki veya yaşadığı yerdeki yoksullara yardım etmiyorlar. Hiç ihtiyacı olmayana yardım ediyorlar. Buna vatandaşın ne yaptığının bilincinde olmadığının göstergesidir.

Gelelim iktidarı durumuna. Musul konsolosluğunda çalışanların rehin alınmasının üzerinden bir aydan fazla zaman geçti. Hiçbir gelişme yok. Bu konuda da basın yasağı kondu. Telefer de Türkmenler yok ediliyor. Bunlarla ilgili hiçbir gelişmeden haberimiz yok. Şimdi bütün gözler Gazzeye çevrilmiş durumda. Buraya hiçbir yardım edilemiyor. Çünkü ambargo var. Gazze olayları için üç gün yas ilan edildi. Yapılmasına hiç kimsenin diyecek bir şeyi olamaz. Bakın biz buraya bu kadar çok önem veriyoruz demektir. İç siyasete malzeme yapılıyor. Hatay da ki patlamada o kadar vatandaşımız öldü. Soma faciasında 301 vatandaşımız hayatını kaybetti. Neden o zaman kendi vatandaşlarımız için yas ilan edilmedi? Bizim vatandaşlarımızın hiç mi değeri yok?

Tayyip Erdoğan her şeyi eline almış. O ne isterse o oluyor. Hiçbir bakan ve partili bir şey söyleyemiyor. Bu olay sizlere gittiğimiz yolun doğru bir yol olmadığını göstermiyorsa diyecek bir şeyimiz olmaz. Şimdi bir operasyon başlatıldı. Kime karşı? Paralel yapıya karşı değil mi? 17 Aralıktan sonra emniyet ve yargı hallaç pamuğu gibi dağıtıldı. Sır geldi güç göstermeye. Önemli yerlerde görev yapanlar gece operasyonu ile tek tek gözaltına alınıyor. Kim bu gözaltına alınanlar 17 Aralık operasyonunu yapanlar. Bunun anlamı bu operasyonun üzerini kapatma operasyonudur.

Şimdiye kadar duydum dersem yalan söylemiş olurum. Yeni duyduğum ve yaptıkların öğrendiğim. Bir örgüt var. Adı selam tevhit bu örgüt dinlenmiş. Ve yaptığı birçok olay hakkında rapor hazırlanmış. Adam öldürmüşler, kundaklama yapmışlar, cansusluk yapmışlar. Bu örgüt bir terör örgütü olarak kayıtlara geçmiş. Bu örgüt için takipsizlik kararı veriliyor. 17 Aralık operasyonunu yapanlar gözaltına alınıyor.

Sınırda PYD militanları ile askerler çatışmaya giriyor. Üç askerimiz yaralanıyor. İkisi şehit oluyor. Allah şehitlerimiz rahmet etsin. Vali bey kaçakçılarla çatışmaya girmişler diyor. Genelkurmay ise teröristlerle çatışmaya girdiklerini söylüyor. Teröristler ile çatışmaya girdikleri neden gizlenmeye çalışılıyor?

Tayyip Erdoğan’dan başka bu olayları bilen yok. Çünkü her şeyi kendisi yönlendiriyor. IŞİD çok tehlikeli bir şekilde sınırda bir şeyler yapma girişiminde. Yakında başımızın belası olacaktır. Bir şeyler yapılıyor da kimin ne yaptığından haberi yok. Tayyip Erdoğan muhalefeti suçlamak İsrail’e bağırıp çağırmadan başkan bir şey yaptığı yok. Bağırıp çağırmaklar bir şey olmuyor. İcraat gerekir! IŞİD’e rehineleri bırak diyor. Tayyip Erdoğan’ın sözleri havada kalıyor. Ne rehineleri bırakan var. Nede yaptıklarından vazgeçen var. Olayları saldık çayıra Mevla’m kayıra. İşte ülke bu kadar sorun yaşarken. Cumhurbaşkanı seçimine gidiyoruz. Tayyip Erdoğan seçilmiş bir başbakan ile cumhurbaşkanı bu ülkeyi uçurur diyor. Doğru söylediğine inanıyorum. Ülkeyi yardan aşağı uçurur.

Çivisi çıkmış bu ülkeye. Çivileri yerlerine oturtacak bir babayiğit aranıyor. Bütün milliyetçilerin hem fikir olduğu ve desteklediği Ekmeleddin İhsanoğlu bunu başaracak gibi görünüyor. Söylemleri ülkeyi aydınlığa çıkaracak söylemler. Tayyip Erdoğan’ın söylemleri ve yapmak istedikleri ülkeyi karanlığa doğru sürükleyeceğini gösteriyor. Bu ülkenin çivilerinin yerine oturtulmasını istiyorsanız. Sandığa gideceksiniz ülkenin geleceği ve çocuklarımızın geleceği için. Elimizi vicdanınıza koyup oyunuzu kullanacaksınız. Saygılarımla.

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti! Yaşasın Atatürk milliyetçiliği! Yaşasın Türk milleti! Yaşasın Atatürk’ün askerleri! Yaşasın Atatürk sevdalıları! Bindik alamete gidiyoruz kıyamete Allah sonumuzu hayır eyleye.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 23 – 07 – 2014 Mustafa KOÇAL

 

  • BIST 100

    8730,47%0,14
  • DOLAR

    32,33% 0,17
  • EURO

    35,13% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2241,10% -0,09
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44