Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


UYDURALIM BİNALİ BEY

UYDURALIM BİNALİ BEY


Uyanık satıcılar vardır, bilirsiniz. Pantolon almaya gidersiniz, istediğinizi bulamazsınız, uyanık satıcı size şöyle der;
?Pantolon uyduramadık abicim ama gömlek verelim, iç çamaşırı verelim!?
Binali´ciğim de aynen o satıcı gibi;
?Mevcut fiili durum Anayasa´ya uymuyor, Anayasa´ya uygun hale getirilmeli!?

Daha önce söyledik, dinletemedik. Bir daha söyleyelim;
?Eyy Bademler, Anayasa don mu ki, her gelenin kıçına göre uyduralım. Anayasaya siz uyacaksınız, Anayasa size değil??

Sayın Cumhuriyet Savcıları;
Ne tipini ne fikirlerini hiç beğenmediğim Prof. Mehmet Altan için, iddianamede şunu yazmışsınız;
?Kişi Profesör olduğu için, 17/25´in bir darbe olduğunu bilmeliydi!?
Binali Bey Profesör olmadığı için mi, Anayasa´nın onlara değil, onların Anayasa´ya uyması gerektiğini bilmez? Profesör olmadığı için mi, hukukta kanunu bilmemek mazeret sayılmaz diye bir genel kural olduğunu bilmez?
Benzeri sözleri ben söylesem, yazsam anında dava açardınız değil mi?

Eğer sizler Türkiye Cumhuriyeti´nin CUMHURİYET SAVCILARI iseniz, Binali Bey´in sözlerinden şu çıkarımları yapıp, fezlekeleri düzenlemeniz gerekirdi;
-Binali Bey itirafına göre ülkemizin şu anki yönetim durumu Anayasa´ya uymuyor. Yani Anayasa´ya aykırı! Yani Anayasa paspas edilmiş, sizlerin gözleri önünde çiğneniyor!
-Erdoğan açıkça ve bilerek Anayasa ihlal suçu işliyor ve işlemeye devam ediyor! Yani Erdoğan, Anayasa´yı rafa kaldırmış, kafasına göre Türkiye´yi yönetiyor! Görüyorsunuz değil mi?
-Erdoğan mevcut Anayasa´ya göre seçilip, mevcut Anayasa´da yazan metne göre Türk Tarihi ve Türk Milleti önünde yemin etmedi mi?
-Yeni Anayasa Türk Milletinin çoğunluğu tarafından kabul edilip yürürlüğe girinceye kadar hepimiz, ?özellikle hukuk insanları? bu Anayasa´ya uymaya mecbur değil miyiz?
-79 Milyon nüfusumuzla tüm Türk Milleti mevcut Anayasa´ya uyacak, Erdoğan ve Binali Bey uymayacak! Sizin ?Hooop efendiler, sizin ne ayrıcalığınız var? Sizin bokunuzda boncuk mu var? Siz uzaylı mısınız? Siz neden mevcut Anayasa´ya uymuyorsunuz, diye sormanız gerekmez mi?
-Türkiye´de hiç kimse, ?kaynağını Anayasa´dan almayan bir yetki kullanamaz? diyen Anayasa emrine göre, Erdoğan ve Ailesi nasıl ve hangi hakla siyasi güç kullanırlar? Bilal Oğlan veya Sümeyye Gelin hangi Anayasal hak ve yetkiyle
T.C. Devletinin Valilerine kendilerini karşılatırlar ve devlet olanaklarını kullanırlar? Bu devlette Cumhuriyet Savcıları olarak, sizlerin Bilal ve Sümeyye kadar hakkınız yok mu? Yoksa o cübbeleri niçin taşıyorsunuz?

T.C Devletinin Sayın Kadın Cumhuriyet Savcıları;
Erkek meslektaşlarınızın yüreklerini korku salmış! Onlar hiçbir şey yapamaz haldeler. Yapabildikleri, benim gibi muhalif olanlara ve gariban öğretmenlere, işçilere, askerlere ve polislere dava açılmasını istemek ve insanları zindana atarak hayatlarını alt üst etmek!
Suçsuz yere hapishanelere atılan insanların feryatları, ahları sizin kulaklarınıza ulaşmadı mı?
Elinizi vicdanınıza koyun öyle söyleyin;
FETÖ´nü devlete sokan, onu Türk Ordusuna kumpas kuracak kadar, darbe girişiminde bulunacak kadar güçlendiren AKP yetkilileri serbest gezerlerken,
yüz bin den fazla insanı yakalatıp, hapse atmak, hangi hukuk insanının kabul edeceği bir iştir? Bu kişilerin FETÖ için söyledikleri, hangi ihaleleri, hangi kupon arazileri FETÖ´ne verdikleri parmaklarınızın ucunda!
Girin bilgisayara ve sadece ?Erdoğan ve Fethullah Gülen? yazın tümü önünüze dökülecek!
Bunu yapmazsanız yarın Türk Milletinden nasıl saygı bekleyeceksiniz?

Erkek meslektaşlarınızın yapamadığını içinizden sadece bir kadın, bir ana yapsın, inanın Türkiye´de çok şey değişecektir. Türk Milleti, Türk Vatanseverleri sizi başının üstünde taşıyacaktır, emin olun?

Sağlık ve başarı dileklerimle 24 Ekim 2016
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    8986,9%2,05
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2282,87% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli

Balıkesir

28.03.2024

  • İMSAK 05:27
  • GÜNEŞ 06:52
  • ÖĞLE 13:19
  • İKİNDİ 16:49
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:54