Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


UYGUN İKLİM OLDUĞUNDA!

UYGUN İKLİM OLDUĞUNDA!


Cumhurbaşkanı Başdanışmanı “İslam Anayasası” hazırladıklarını ilan etti.
Mehdi gelecek, Mehdi gelinceye kadar biz hazırlık yapıyoruz, dedi.
Başkenti İstanbul, resmi dili Arapça olan bir İslam Devleti kuracağız, dedi.
Bu törene AKP Milletvekilleri, AKP’li Belediye Başkanları, AKP Parti yetkilileri, devlet kurumları ve Anayasa madde 136’ya göre “Laiklik ilkesi doğrultusunda, bütün siyasi görüş ve düşünüşlerin dışında kalarak” görev yapması gereken Diyanet İşlerinin Başkanı da katıldı, konuşma yaptı.

2004 yılı MGK toplantısında Cemaat “Laik demokratik cumhuriyet rejimini yıkmak için kurulmuş tehlikeli bir örgüttür” uyarısını duymazdan gelen AKP, Yargıtay Genel Kurulunun “FETÖ, Türk Devletini yıkmak için kurulmuş, dış destekli, silahlı bir terör örgütüdür” kararını da çiğneyerek, FETÖ’ye yardım ve yataklık yaptı. AKP’li Dışişleri Bakanı tüm dış temsilciliklerimize “Cemaate yardım edin” diye resmi yazı yazdı!

FETÖ, gitti Menzil ve diğerleri geldi. AKP, laik cumhuriyet karşıtlarıyla iç içe oldu.
Ortağı ile “Mafyayı İktidar Ortağı” yapıp, gazeteci ve siyasetçileri dövdürdüler”
AKP TBMM Grup Başkan Vekili, Erdoğan’ın istediği anayasayı “Yeni Anayasa Yeni Kuruluş” olarak niteleyerek, yeni bir devlet kurmak istediklerini ilan etti.

AKP’nin larvaları Babacan ve Davutoğlu da “Hiç olur mu şaptan şeker, cinsine sövdüğüm cinsine çeker” deyişinde olduğu gibi içlerinde gizledikleri duyguları kustular.
Babacan; “Uygun İklim Olduğunda” Türk Devletinin temeli olan, Anayasanın ilk dört maddesinin değiştirilmesinin konuşulabileceğini söyledi!
Diğeri, Kürtçenin ikinci resmi dil olabileceğini söyledi!

TBMM Başkanlığı yapmış AKP’li İsmail Kahraman “Laiklik, Anayasadan çıkarılmalıdır” dedi.
Ayasofya Başimamı denen yobaz, “Laiklik, Anayasadan çıkarılsın” dedi.
AKP’li İçişleri Bakanı ile resim dağıtan bir sapık AKP’li genç, uzun namlulu silahlarla poz verip, Boğaziçi Üniversitesindeki öğrencileri ölümle tehdit etti.

Tüm bu Anayasa ve Yasa ihlalleri suçlarını işleyen, 2008 yılında Anayasa Mahkemesi tarafından “Laiklik karşıtı eylemlerin odağı” olduğu kabul edilen SABIKALI AKP’dir…

AKP Genel Başkanı canlı televizyon yayınında söylediği, FETÖ ile aynı olan MENZİLİNE adım-adım yürüyor. Bu hedefini hiç saklamadan açık-açık yapıyor.

Türk Milletine hizmet edip, Anayasal görevlerini yapmak zorunda olan Cumhuriyet Savcıları ise, Türk Tarihine karşı mahcup durumdalar.

Peki, Muhalefet Partileri ne yapıyor?
CHP ve İYİ Parti, ısrarla ve inatla AKP larvası olan iki partiyi parlatmaya çalışıyor!
Akılları sıra bunlara destek vermekle Cumhur İttifakından oy koparacaklarını zannediyorlar.
Türk Milletinin büyük çoğunluğu olan, vatansever-demokrat-cumhuriyetçi-Atatürkçü-özgürlükçü-çağdaş- milliyetçi-inancını Allah rızası için dilediği gibi yaşayan-helal kazanca inanan- Türk Milleti için, yeri geldiğinde canını seve seve veren insanlarımızın gönüllerini incittiler!

MHP kendini inkar etmekte ısrar ediyor. HDP ise hala ve ısrarla Türk Milletinin tümünün partisi olmamakta direniyor.
Muharrem İnce ve Mustafa Sarıgül’ün niçin parti kurduklarını herkes biliyor.

İşte DOĞRU Parti, bu gerçeklerden yola çıkarak kuruldu.
DOĞRU Parti, hiçbir grubun, cemaatin, tarikatın, kişinin veya zümrenin partisi değildir. Sadece ve sadece Türk Milletinin partisidir. Silahsız Kuvayı Milliye vazifesi görmektedir.
Türk Devletinin başına üşüşen bu ortaçağ yarasalarını defetmek, Cumhuriyetin kurucu değerlerinin yeniden Türk Devletine hakim olmasını sağlamak, artık çöp olmuş siyasi sistemi kaldırıp atmak ve halkın katılımını sağlamak için, vatanseverlerin kurduğu öz partinizdir.

Sürekli söylediğimiz gibi, siyasette mucize insan, mucize kadro yoktur.
Birleşik akla, bilime, çalışmaya, üretmeye ve hakça paylaşmaya inanan Atatürk Milliyetçilerinin huzur içinde vatana hizmet edebilecekleri, eşit yarışma koşullarını sağlayacak bir partiyiz.

Bizler, Türk Vatanını bir Çöl Devleti haline döndürmek için çalışan emperyalist devletlerin uşaklarına karşı tüm gücümüzle mücadele ediyoruz.
Gayretimizin öncelikli hedefi İhvancı AKP’ye karşı “Demokrasi ve Hukuk Birliği” adı ile bir birliktelik sağlamak ve Tek Adam diktasını sandıkta yenip, tarihin çöplüğüne atmaktır.
Bu konuda üzerimize düşen her fedakarlığa da hazırız. Takdir Türk Milletinindir.

Ne Mutlu Türküm Diyene ve Sözünden Dönmeyene…

Sağlık ve başarı dileklerimle 13 Şubat 2021
Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Genel Başkanı

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,54% 0,13
  • EURO

    34,87% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2434,65% 0,09
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli

Balıkesir

24.04.2024

  • İMSAK 04:39
  • GÜNEŞ 06:11
  • ÖĞLE 13:12
  • İKİNDİ 16:58
  • AKŞAM 20:02
  • YATSI 21:29