Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


VAH TÜRKİYEM VAH

VAH TÜRKİYEM VAH


Türküm, doğuyum, çalışkanım.

İlkem, küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir.

Ülküm, yükselmek, ileri gitmektir. Ey büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim. Varlığım Türk varlığına armağan olsunu.

Türkiye yangın yerine dönmüş. İçeride ve dışarıda IŞİD belası ülkemize musallat olmuş. Üniversitelerimize kadar girmiş. PKK gemi azıya almış. Bunlar unutulmuş başbakan Ahmet Davutoğlu Samsun da toplu açılış yapıyor. Konuşmasında bu konulara hiç değinmiyor. Ortaokullarda başörtüsünün serbest bırakılmasından bahsediyor. Aynen ustası gibi muhalefet partilerini eleştiriyor. Musul konsolosluğumuzdaki vatandaşlarımızın 101 gün sonra kurtarılmasını büyük bir başarı olarak nitelendiriyor. IMF’ye borç para veriyoruz. Demeyi de ihmal etmiyor.

Dindar ve kindar nesil yetiştireceğiz demişlerdi. Üniversite de IŞİD’ı protesto eden pankart açılıyor. Bundan tabii bir şey olamaz. Ülkesini seven herkes bunu yapar. Yapması da demokratik hakkıdır.  Hem ülkesi için hem de Müslümanlık adına tehlikeli gördüğü bir terör örgütünü protesto etmesi gayet doğaldır. Bu ülkenin ekmeğini yiyen üniversitesinde tahsilini yapan bir gurup çıkıyor ortaya. O pankartı indirmeleri için süre veriyorlar. Süre dolunca da yüzleri peşe ile kapalı ellerinde çivili sopalarla saldırıya geçiyorlar. Kime karşı IŞİD’ı protesto edenlere. Neden saldırıya geçiyorlar? IŞİD’a destek verdikleri için. Düşüne biliyor musunuz? Ülkemiz için ve Müslümanlık için tehlikeli olduğunu dünyanın kabul ettiği bir terör örgütüne destek oluyorlar. Bu öğrenciler Müslümanlığı nasıl öğrenmişler merak ediyorum.  Dindar ve kindar olarak yetişecek nesil bunlar olmasın?

IŞİD Müslümanlığı itibarsızlaştıran bir terör örgütüdür. Müslümanlık adına Müslümanları öldürmek diye bir şey olur mu? Peygamber efendimiz bir kişinin öldürülmesi bütün insanların öldürülmesi ile eş değerdedir. Bir kişinin ölümden kurtarılması bütün insanlığın kurtarılması ile eş değerdedir, buyurmuşlardır. Böyle bir dine inanmış olan birisi nasıl olurda insanları öldürebilir. Ve tarihe işkenceci olarak geçen Hitleri dahi geride bırakmışlardır. Toplu katliamlar yapmak bunların dünyaya saldığı bir vahşetin göstergesidir. Hiçbir terör örgütünün öldürdüğü kişini kalbini çıkarıp yediği görülmemiştir. İşte böyle bir olayı Müslüman olduğunu iddia eden bu terör örgütü IŞİD yapmaktadır.  Bir insanı koyun boğazlar gibi boğazlayıp. Gövdesinden ayırdığı kafa ile futbol oynamak yalnız bu örgüte mahsustur. Bir Müslüman ne kadar kötü olursa olsun. Öldüğünde cenazesine saygı gösterilir. Fakat bu örgütte böyle bir saygıyı görmek mümkün değildir.

Kadınlar erkeklere Allahın emanetidir. Cennete girmekte erkeklerden bir adım öndedirler. Peygamber efendimiz cennet kadınların ayaklarının altındadır, buyurmuştur. Kadınları erkeklerden üstün tutan bir dine inanan insan kadınları sermaye olarak kullanmaz. Gerin görün ki Müslüman olduğunu iddia eden bu örgüt. Kadınlara mal muamelesi yapıyor. Liderleri olan kişi “bizim militanlarımız ile cinsel ilişkiye giren kadınlar cennete gideceklerdir” diyerek. Müslüman kadınları kandırıyor. Ayrıca şehit olan militanlarımıza cennette 70 huri verilecek. Bu hurilere de hizmet etmeleri için 70 huri verilecektir. Bu hurilerin hepsi şehide hizmet edeceklerdir diye. Müslüman geçleri kandırıyor. Cahil Müslümanlar bunlara inanarak IŞİD’a katılmak için Suriye’ye gidip bu örgüte katılıyor. IŞİD’ın lideri ve örgüt mensupları Allaha şirk koşmaktadırlar. Kimlerin cennete gideceğini ancak Allah bilir. Dünyadaki biz aciz kulların bunu bilmesi mümkün değildir.  Müslümanlıkla ilgisi olmayan bu örgüt Müslümanları kandırıyor.   Müslümanlığı kullanarak Müslüman ülkelerde yardım aldığı gibi birde kendisine taraftar buluyor. Bu örgüt Müslümanlığı itibarsızlaştırıyor. Hâlbuki İslam dini dinlerin içersinde en yüce dindir.

Yöneticisi ile yöneticilerine inanarak terör örgütünü destekleyen ülke olmamızdan dolayı. Vah Türkiye’m vah demeden kendimi alamadım.  Bu ülkenin nimetlerinden faydalananların böyle bir örgütü desteklemeleri insanı düşünceye sevk ediyor. Saygılarımla.

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti!

Yaşasın Atatürk milliyetçiliği!

Yaşasın Türk milleti!

Yaşasın Atatürk’ün askerleri!

Yaşasın Atatürk sevdalıları!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!  28 – 09 – 2014 Mustafa KOÇAL

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,16
  • EURO

    35,16% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2240,47% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44