Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


VATANSEVERLERİ SUSTURAMAZSINIZ

VATANSEVERLERİ SUSTURAMAZSINIZ


Değerli Okurlar;
Bir yazarın kendinden bahsetmesi, hoş bir şey değildir. Fakat konu toplumu ilgilendiriyorsa, okurları bilgilendirmek, yazarın görevidir.
Benim yazılarım 20-25 haber sitesinde yayınlanır, yüzbinlerce insan tarafından okunur. Ayrıca kendi adımla yayınlanan bloğumda-Twitter’ da ve Facebook’ta toplam 20 Bin kişi tarafından okunur. Sitelerden hiçbir ücret talep etmem.Yazılarım sebebiyle bir maddi tazminat ödemek gerekirse, hem kendimin hem de yazdığım sitenin tazminat tutarını ben öderim.
Bir müddet önce YURT Gazetesinin sahibi, Genel Yayın Yönetmeni ve iki yazarı, haftanın iki günü gazetelerinde yazmam için ricacı oldular.


Ücret almamak ve yazılarıma dokunmamak şartıyla kabul ettim. 2-3 ay kadar yazdıktan sonra bir yazımda Yaşar Kemal ve kendi kendine “Aydın” diyen bir grup “Kürtçüyü”, “Ya arkadaş, siz ne biçim aydınsınız ki, hep PKK’ yı savunursunuz? Sizleri bir defa olsun, bir ŞEHİT cenazesinde göremeyecek miyiz? Siz Türk Milletinin tamamını kucaklamak zorunda değil misiniz?” diye eleştirince, yazımı koymadılar. Ben de orada yazmayı durdurdum. Komediye
bakın ki, benim yazımı engelleyen Merdan Yanardağ adlı yönetici daha sonra
AKP iktidarı tarafından Silivri’ye kapatıldı…

İzmir’de “Ege’de Son Söz” adlı bir site var. Yazmamı rica ettiler. Senelerdir bu sitede yazdım. Dün yazımı koymadılar. Niçin diye sorduğumda, “Rifat Bey, arkadaşlar korkuyorlar. Tazminat cezası gelebilir, dediler.”
Kendilerine, tazminat tutarını ben öderim, dememe rağmen, AKP Yerel yöneticilerinin, Kayınbiraderi demet-demet dolarları çantaya atarken yakalanan
ve İzmir’de seçimi kaybeden Binali’nin baskısına dayanamayacaklarını lafı kıvırarak ifade ettiler. Bu site ile de bugünden itibaren ilişkimizi kestik.

AKP dikta yönetimi ve Hırsızlar İmparatoru ne yaparsa yapsın Vatanseverleri
susturamaz. Korkakları, poposu çöplü olanları korkutabilirler, bizlerin yazmasını engelleyebilirler. Fakat korkakların her gün öldüğü, cesur ve vatanını seven insanların bir kez öldüğü gerçeğini değiştiremezler. Sonunda biz kazanacağız ve öz vatanımızda başımız göklere değecek kadar dik olarak dolaşacağız.
Ya sizler, gölgelerinden korkup hırsızların emrine girenler, sizler dolaşabilecek misiniz?

Bu gün sizlere, sayısı 60’ ı geçen davalarımdan biri için verdiğim savunmamı
takdim ediyorum. Her adımda Türk Tarihine iz bırakıyoruz. Bizden sonraki nesiller, bu yazılanları mahkeme zabıtlarında okuyacaklar ve bir zamanlar bu aziz vatanda neler yaşandığını öğrenecekler…

SULH CEZA HÂKİMLİĞİNE- ÇEŞME

Dosya No:2014 / 65

Sayın Yargıç;
Savunmama başlarken ülkemizin içinde bulunduğu durumun ve bir aydın olarak hangi şartlarda yazdığımın kayda geçmesi ve gelecek nesillere ibret olması açısından bazı tespitlerde bulunmak istiyorum.

Anayasa Madde 2:
Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.

Anayasamızda böyle yazmasına, Anayasanın herkesi bağladığının bilinmesine, Anayasanın halen yürürlükte olmasına rağmen, ben Rifat Serdaroğlu nasıl bir Türkiye’de yargılanıyorum?
-Başbakan defalarca Türkiye’de, Devlet içinde yuvalanmış Yargıç-Savcı-Polislerden oluşan bir paralel yapı olduğunu söylemedi mi?
Şimdi ben; “Beni, Devletimin Yargıcı mı-Cemaatin Yargıcı mı- AKP’nin Yargıcı mı, yargılıyor diye düşünsem, bu düşüncemden dolayı da yargılanır mıyım?
-Anayasasında “Lâik Cumhuriyet” diye yazan ülkemde, bir illegal Cemaatin
TC Devletinin en hassas birimlerinde yuvalandığı, Başbakan tarafından her gün söylenmiyor mu?
-Başbakan, televizyon canlı yayınlarından her gün insanlara en ağır hakaret ve küfürleri etmiyor mu?
-Devleti yönetenlerin bizzat Savcılar tarafından sorgulandığı ve suçlandığı, haklarında ciddi deliller ve fezlekeler olduğu halde, suçlananların elini-kolunu sallayarak gezdiği ülkemde, defalarca Bakanlık yapmış biri olarak ben, sorumluluklarını yerine getirmeyen Kamu Görevlilerini, anlayacakları dilden uyardığım için mi yargılanacağım?
-Yargıç ve Savcıların dahi teminatının olmadığı, Başbakan ve Adalet Bakanının bir sözü ile sürülen yargı mensuplarının yerine getirdikleri, kendi yargıçlarının yapacağı yargılamaya güvenmemekle suç mu işlemiş sayılacağım?
-Bugün, Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgemizin çok yerinde, Askeri Birlikler ve Resmi Dairelerin dışında hiçbir yere Türk Bayrağı asamazsınız. Bu yerlerde PKK Narko-Terör Örgütünün bayrakları ve Bebek katili Öcalan’ın posterleri asılı durmaktadır. Bunun sorumluları kimlerdir?
-Bölgede “Ne Mutlu Türküm Diyene” ilkesini hiçbir yerde göremezsiniz.
Türk Bayrağı göremezsiniz ama: Van Kalesinde PKK Bayrağı, Cudi sırtlarına çizilmiş PKK Bayrağını görebilirsiniz.
-Bölgede, PKK tek tip kıyafetli kendi Asayiş Kuvvetlerini oluşturmuştur.
-Bölgede, PKK kendi “Vergi Dairelerini” kurmuş, vergi adı altında “Haraç” toplamaktadır.
-Bölgede, PKK’nın “HUKUK ve KADASTRO MAHKEMELERİ” “Meydana Kolya” Yaylasında, “İCRA ve CEZA MAHKEMELERİ” ise “Laleş” Yaylasında takır-takır çalışmaktadır.
Temyiz Mahkemesi ise “KANDİL’ de” bulunmaktadır.
-Türk Askerini-Türk Polisini-Türk İnsanını katleden ve bu yüzden öldürülen PKK Militanları, kapılarında silahlı nöbetçilerin bulunduğu, beton korunaklarla çevrili
PKK Şehitliklerinde bulunuyor. Tabii ki PKK bayrakları ve Öcalan resimleriyle beraber.
-Ülkemizin Güney sınırı aynen Peşaver gibi El-Kaide militanlarının hâkimiyetine verilmiş durumda.
-BDP Sözcüleri, 30 Mart Yerel Seçimlerinden sonra, Özerklik ilan edeceklerini söylüyorlar.
-Bölgede Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları, esnaftan alışveriş yapamıyorlar. PKK’ dan korkusuna esnaf, askere-polise mal satmıyor. Genelkurmay Başkanlığı yayınladığı bildiride; “Biz askeri araçlarla personelimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz” diyor. Tıpkı, yabancı bir ülkedeki silahlı işgal güçleri gibi!…

Bu yazılanların tamamı gerçektir. Bu durumda TSK, Türk Askerinin eline saz ve darbuka verip, Kürtçe türküler okutuyor ve yaptığı işle övünüyorsa, bu davranışları Türk Milletinin aklı- vicdanı ile alay etmek ve aziz şehitlerimize hakaret etmekle eşdeğerdir. Bunların sorumluları kimlerdir?
Benim bu günkü suçlanma nedenim;
Türk Askerine, saz ve darbuka çaldırtıp, Kürtçe türküler söyleten
TSK yetkililerine bir öneriden kaynaklanmaktadır. Madem çalıp-söylüyorsunuz, bir de zenne bulup oynatın, terör daha çabuk biter diye yazmamdan kaynaklanmaktadır.
Türk Askerinin eline saz ve darbuka verip türkü söyletenler ile Türk Milletine ve Türk Devletine açıkça hakaret eden Şivan Perver denen teröristi sahneye çıkaranlar arasında hiçbir fark yoktur.

Ayrıca ben; Zenne de oynatın, derken kimseyi belirtmedim.
Üzerinde “Hırsız Var” yazan pankart için Başbakan’a Hakaret Davası” açılmasıyla, benim zenne de oynatın diye yazmamı, “Gel bakalım, sen nasıl Genelkurmay Başkanına hakaret edersin” denilmesi arasında hiçbir fark yoktur.

Sayın Yargıç;
Ben 66 yaşındayım. Türkiye’nin her sıkıntılı dönemini gördüm. Fakat bu dönemdeki gibi Türk Devletinin itibarının, siyasi iktidar ve görevini yapmayan Askeri-Sivil Kamu yöneticileri tarafından yerlerde süründürüldüğünü ilk kez görüyorum. Bu üzüntü bana yeter de artar bile.
Genelkurmay Başkanı hakkındaki düşüncelerimi yakında onun yüzüne karşı söyleyeceğim.

Sayın Cumhuriyet Savcısı Ali Fuat Taşkın(23946) tarafından bu dava için, aynı tarihte (18.2.2014), “Rifat Serdaroğlu hakkında, suç işlemeye alenen tahrik etme suçundan kovuşturmaya yer olmadığına dair ek karar verilmiştir”denilmiştir.

Sayın Savcının bu kararının göz önüne alınmasını ve “Zenne” olarak belli bir kişiyi belirtmediğim için beraatımı saygılarımla arz ve istirham ederim.
25 Mart 2014

İşte bu, görüyorsunuz nelerle ve kimlerle uğraşıyoruz.
Eyyy Tayyip, eyyy Bilal oğlan; Sizler, evinizdeki-zulalarınızdaki haram paralarınıza güvenip, vatanseverleri susturacağınızı mı zannediyorsunuz?
Avucunuzu yalarsınız, avucunuzu…

Sağlık ve başarı dileklerimle 04 Nisan 2014
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9073,5%-0,07
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli

Balıkesir

29.03.2024

  • İMSAK 05:26
  • GÜNEŞ 06:50
  • ÖĞLE 13:18
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 20:55