Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


VURUN ABALIYA

VURUN ABALIYA


Gerçekler ve yalan hiş bir zaman gizlenemez. Mutlaka bir gün ortaya çıkar. İktidarın millete söyleyecek sözü kalmayınca devamlı CHP liderine saldırıyorlar. Neden Zafer Çağlayan konuşmuyor? Neden Muammer Güler konuşmuyor? Neden Egemen Bağış konuşmuyor? Birisi çıksın da bunların hepsi yalan desin. Veya evet ben hata yaptım ülkemi ve partimi küçük düşürdüm desinler. Onu da diyemiyorlar. Fakat bir söz vardır.

Sukut ikrardandır derler. Ne demek? Sukut ikrardandır. Söylenenleri kabul etmektir. Konuşanlar kimler? Bu bakanları mecliste yüce divandan kurtaranlar. İktidardan bir sürü konuşan var. Hepside CHP liderine saldırıyor. CHP de yalnız 3 veya 4 kişi konuşuyor. İktidara birde ortağı Devlet Bahçeli karışıyor. Ya bey efendi? Daha önce bunların hesabını sormazsan namerdim diyen sen değil miydin? Şimdi hesap sorulması için bir adım atılmış. Hiç değilse ağzını açma. Senin muhalefeti acımasızca eleştirmeye hakkın yok.

Benim oğlum bina okur. Döner yine bina okur.  Diye bir söylem vardır. İktidarda dönüyor dolaşıyor. CHP´ liderine sosyal sigortayı o batırdı diyorlar. IMF ye 23,5 milyar dolar borcu biz ödedik deniyor. Devlette devamlılık vardır. Borcuda iktidar öder. Alacağı da iktidar alır. Bu IMF ye borsu geçmiş iktidarlar yapmış diye. Geçmiş iktidarlar kötülenmeye çalışılıyor. İktidar IMF den kendi aldığı. Bir 10 milyar dolar ve 8 milyar doları söylemiyorlar. Şayet buna yalan diyorlarsa. İlhan kesiciye sorsunlar. O anlatır.

IMF ye ödenen 23,5 milyar doların 18 milyon doları iktidarın kendi aldığı borçtur. Geçmişteki İktidarların bıraktığı borcu ödediğinizi söylüyorsunuz da. O geçmiş iktidarların yaptığı milli tesisleri sattığınızı neden söylemiyorsunuz? Şimdi millete söyleyeceğiniz gündemde olan meselelerdir. Geçmişe çamur atarak gündemi kurtaramazsınız. Şimdi gündemde Man adası olayı var. Bu ada hakkındaki söylemler birbirini tutmuyor. Para çıkışı yok. Para gelişi var denildi. Sonra oradaki şirketi sattılar gelen para o para dendi. Sonra yurt içinde bir bankadan öbür bankaya para aktarımı denildi. Hangisine inanmamızı bekliyorsunuz? Önce siz hangisi üzerinde karar verdiğinizi söyleyin. Biz ona inanırız. Bu konular hakkında vatandaşa aydınlatıcı bilgi verilmediğini bir kenara bırakın. Referandumda verdikleri sözler hakkında da bilgi vermiyorlar.

Gündeme CHP lideri Kılçdaroğlunu oturtuyorlar.  Verdikleri dekontlar fotokopi imiş. Onun için konuşmaya değmezmiş. Bir şeyin aslı olmadan fotokopisi nasıl olacak? İşte aslıları dün cumhuriyet savcılığına verildi. Bu olay ifşa edildiği günden beri elinizdeki belgeleri savcılığa verin demenizin tek nedeni var. Bu konu hakkında basın yasağı getirmektir. Tahminime göre belgeler teslim edildikten sonra basın yasağı konulacaktır.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ne ile suçlanıyor. Terör örgütlerine destek vermekle suçlanmıyor mu? Bu filimi her seçimlerde daha öncede izledik. CHP terör örgütü ile ne zaman bir araya gelmiş. Nerede masaya oturmuş. Elinizde buna dair belgeniz varsa koyun ortaya. Terör örgütü ile muhatap olan iktidardır. Birde FETÖ´cü olmakla suçlanıyor.  Cemaatin ortağı olan iktidardır. Senelerce al gülüm ver gülüm yapan iktidardır. Cemaatle birlikte bu yollarda yürüyen iktidardır. Yağan yağmurla beraber ıslanan iktidardır.

Gülen ile boy boy resimleri olan iktidardır. Ne istediniz de vermedik diyen iktidardır. Bu hasret bitsin diye ülkeye çağıran iktidardır. Cemaatle muhatap olan iktidardır. Şimdi bunları unutuyorlar. CHP´yi FETÖ´CÜ olmakla suçluyorlar. Allah aşkın birisine suç ihdas ederken bir defada terör ve FEFÖ´cülükler suçlamayın. Ya da deyin bizden olmayan herkes terörcü ve FETÖ´cüdür deyinde. Herkes bir şey olduğunda ne ile suçlandığını bilsin.

Şimdi Zarrab olayında adı geçenler için. Avukat bunların tekrar yargılanmaları mümkün değil diyor. Sayın avukat bey. Bu bakanlar yargılanmadı ki? Yüce divana gönderilmeleri için mecliste yapılan oylamada AKP´nin oyları ile yüce divandan kurtarıldı. Meclis mahkeme değil ki? Mecliste dokunulmazlıklarının kaldırılması için oylama yapıldı. Mecliste yalnız yüce divana gönderilmesi için dokunulmazlıklarının kalmasının önü kesildi. Yargılanmasınlar da yaptıkları yanlarına kar mı kalsın? Tabi şu an aldıkları paralar dudak uçuklatacak bir iddia. Mahkemenin vereceği karar ne olacak? Belli değil.

Bu iddianın doğruluğu ispatlanırsa ne olacak? ABD görülen mahkemede Türkiye ye ceza verileceğine kesin gözü ile bakılıyor. Bu ceza verilirse bu bey efendilerin yaptıklarının cezasını millet neden çeksin? Nasıl bu hurmaları yedilerse? Cezasını da onlar çeksin. Bu bakanlar hakkında görevini kötüye kullanmak ve ülkenin itibarını zedelemeden dolayı da. İbret olsun diye yargılanmalıdırlar. Suç atacak birisini buldunuz. Vurun abalıya bakalım nereye kadar gidecek. Allah ülkemiz için hayırlı olanı versin. Saygılarımla.

Türkiye laiktir, laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim ditenlere!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 03-12- 2017 Mustafa KOÇAL 

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,29% 0,52
  • EURO

    35,13% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2242,99% 0,73
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,42
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44