Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


YAPILACAK SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ

YAPILACAK SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ


31 Mart’ta yapılacak seçim çok önemli bir seçim olacak. Ya hilafet diyeceğiz. Ya da cumhuriyete devam diyeceğiz. Demokrasi bizim için bir amaç değil araçtır. Amacımıza ulaşana kadar demokrasiye bağlıyız. Demokrasi bizim için tramvay istediğimiz durağa geldiğimizde trenden ineriz. 

Türkiye dinsiz laik bir memleket haline getirilmiş. Türkiye’yi bir din ve şeriat devleti haline getirmek için.  Çalışacağıma söz veriyorum. Kısa zamanda ümmet esasına dayanan şerit devletinin kurulmasını sağlayacağım. Bu söylemler o zaman söylendi. Orada kaldı. 2023 senesi hedef seçildi. Fakat hedefin ne olduğu açıklanmadı. Artık hedefin ne olduğu son günlerde açığa çıktı. Meğer hilafet olayı imiş. 

Zaten iktidara geldikleri günden beri. Bu hilafet için gayret sarf ediyorlardı. Sokaklarda şeriat istiyoruz diyenler arttı. Artık yolun sonu göründü. Bu yapılacak mahalli seçimlerde alınacak oy. Ülkenin geleceğini belirleyecektir. Bir mahalli seçimde alınacak oy. Ülkenin kaderi olacaktır. Eğer istenilen oy alınırsa. Belirlenen hedefin kapısı açılacaktır. Ülke öyle bir hale geldi ki? Borç para bile bulamıyorlar. Araplar bile borç vermiyor. 2-3 Hastanenin yabancılara satıldı olayı söyleniyor. Artık bazı şeyler el altında satılıyor. 

 Yer altı servetlerimiz yabancılara satıldı. Şu gabar dağından şu kadar petrol çıkarıldı deniyor. Ayni gün benzine zam yapılıyor. Hiç değilse 2 gün sonra Benzine zam yapın ki? Hiç değilse o söylediğiniz boşa gitmesin. Bu gabar dağından epey zamandır petrol çıkarıyoruz. Fakat hiçbir zaman piyasada benzinden 10 kuruş düşmüyor. Hemen hemen her hafta benzine zam geliyor. 

Sıcak paraya ne zaman ihtiyaç duyulsa akaryakıta zam yapılıyor. Çünkü akaryakıt zammı çok kısa zamanda ellerine geçiyor. Artık piyasanın durumunu takip edebilmek öyle kolay değil. Bir aldığın şeyin aynisini iki gün sonra aynı paraya alamıyorsun. Artık milletten istemeye başladılar.  İtibarda tasarruf olmaz diyorlar.

 Üç ülkenin makam araçlarına bir bakalı Almanya’nın makam araç sayısı 8 (sekiz) bin. Japonya’nın makam araç sayısı 9 (dokuz) bin. İtibarda tasarruf olmaz diye Türkiye de makam araç sayısı 158 000 (yüz elli sekiz) bin. 

Diğer iki ülkenin makam araç sayısı. Dört rakamlı Türkiye’nin makam araç sayısı altı rakamlı. İtibarda tasarruf olmaz. Bu ülkeler milletini ve vatanını düşünüyor. Bizim yöneticilerimiz ise itibarlarını düşünüyor. AKP 2002 de nasıl bir ülke teslim aldı ise. O günkü ülkenin durumunun dörtte birini şu an göstersin ben bir şey istemiyorum. 

O tarihte bu ülke dünyada kendi kendine yete bilen 7 (yedi) ülkeden birisi idi. Bizi kıskanıyorlar diyorlar! Evet kıskanıyorlar. Ama iktidarı değil! Bu asil Türk milleti kıskanıyorlar.  Çünkü kendi ülkelerinde Millet iktidarı terletiyor. Gösteriler yapıyorlar. Bağırıp çağırıyorlar. İktidara istediklerini yaptırıyorlar. 

Hadi bizde bir gösteri yapılsın bakalım. Sokağa çıkmadan emniyet yollumuzu keser. Direnenler hemen tutuklanır. Ülkede fikir özgürlüğü diye bir şey kalmadı. Allah bu milletin yardımcısı olsun. Hakikaten geçinmek çok zorlaştı. Zamlara yetişmek mümkün değil. Ben Adnan menderes mahallesinde oturuyorum sanayide işim olduğunu düşünelim. 

15 tl toplu taşıma.  15 de sanayi etti 30.  30 da geliş etti 60 TL kısadan hisse asgari ücretle çalışan birisinin durumunu siz düşünün. Derdimiz çok fakat derdimizi düşüne yok. Hani derler ya düşenin dostu olmaz. Şimdi milletin durumu buna benziyor. Allah sonumuzu hayır eylesin. Saygılarım.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! NE MUTLU CUMHURİYETÇİYİM DİYENLERE! NE MUTLU ATATÜKÇÜYÜM DİYENLERE!

Mustafa KOÇAL 20 Mart 2024.

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Balıkesir

27.04.2024

  • İMSAK 04:23
  • GÜNEŞ 06:00
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 20:03
  • YATSI 21:34