Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


YENİ VIP LİSTESİ!

YENİ VIP LİSTESİ!


Dönemin Delikanlısı, İstanbul Atatürk Havalimanına geldi.
VIP Salonunu gözleriyle öyle bir kesti ki, salon buz gibi oldu!
O zamanlar daha genç ve sağlam olduğundan, VIP Salonunda olmaması gereken kişileri anında yakaladı ve ?Bana Bakın? diye bağırdı.
Kahve makinaları ve x-ray cihazları bile korkudan tir-tir titredi?

Özel Kalem Müdürüne, sert bir sesle; ?Ne olmuş burası? Dingonun ahırına dönmüş. Ne giren belli ne de çıkan! Yarın burada şahsıma bir suikast tertip etseler, nasıl koruyacaksınız??
Herkes susmuştu! Affedersiniz, biri korkudan abdest bozsa, kokusu olmasa bile sesi duyulacak gibi sessizdi ortam!

Dönemin Delikanlısı emrini verdi;
?Derhal bu işi düzeltin. Adam gibi bir liste yapın, yoksa ben önce aklınızı alırım sonra sizi öyle bir düzeltirim ki, Konya Ovası gibi dümdüz olursunuz??

İşte biz o listenin güncelleştirilmiş halini ele geçirdik!
S-400, Mavi Vatan, Suriye, Irak, Ekonomik Kriz, İşsizlik, Açlık, Trump, Putin problemlerinden daha önemli bu listeyi elbette ki, siz değerli okurlarımızla paylaşacaktık.
Turşusunu kuracak değildik ya! Ahanda paylaşıyoruz;

-Kim ki, benim hayırsever-vatansever kardeşim Reza Zarrab ile iş tutup, ABD´de 32 ay hapiste yatarsa ve şerefsiz Reza gibi gizli tanık olmaz, bizleri satmazsa VIP Salonlarını istediği gibi kullanabilir. İsterse orada çocuklarının sünnetini bile yaptırabilir. Davulcu paraları dahi devlettendir. Ayrıca böyle yiğitleri, Hazinemizin sahibi, Damat Bakan Hazretlerinin karşılaması da şık olacaktır?

-Bildiğiniz gibi Sayın Semra Özal, bir keresinde sanatçı Fatih Ürek´i VIP´ten geçirtmişti. Neler söylemediler ki? Ne dedikodular yapmadılar ki?
Bundan böyle yaşayan Cumhurbaşkanlarımızın eşleri Kibariye´den Tarık Mengüç´e kadar kimi isterlerse VIP´ten geçirebilirler?

-Ebru Gündeş noktasında ise biraz duralım. Reza Zarrab gibi bir hayırseveri bize bağışlayan, Romanların en güzel seslerinden olan Ebru kızımız da hem kendisi geçebilir hem de dilediğini VIP´ten geçirebilir.
Ebru kızımız yanında berberi-manikürcüsü-terzisi-kuaförü-masajcısı olmadan uçamaz ki! Kuşlar bile alayı ile uçarken, Ebru kızımızı tek başına mı uçuracağız?

-Türk Milletinin anasını çok seven Cengiz İnşaat gibi, haram havuzuna katkı koyan yerli ve milli kahraman devlet müteahhitleri de, korumalarıyla beraber VIP´ten geçebilirler?

-Her istediği yerde toplantı yapan, dilediğini elektrik direğine asan, dilediğine pezevenk diye bağıran, devletin kendisine resmi polis eskortu verdiği, mafya bozuntusu asker kaçağı Sedat gibi elemanlar, zaten biz yasaklasak da geçecekleri için, serbestçe VIP´i kullanabilirler. Elleşmeyin yani!

-Ne kadar Arap Aşiret Reisi varsa, karıları-kumaları- sülaleleri VIP´ten geçeceklerdir.
Bunlar ortalık yerde ayak parmaklarını-burunlarını karıştırıp istedikleri yere tükürebilirler. Karışılmasın, bu haller onların fıtratında var! Otantik yani!

Bakın Burası Çok Önemli;
Kimlerin VIP´ten geçebileceğini yazdık. Zamanla yine bakarız.
Amma bir de geçmeyecekler var ki, onlardan biri geçerse Allahualem hepinizi kazığa oturturum.
Çoban Ateşi Hareketi Yöneticilerine toplantı yeri verilmeyeceği gibi, VIP´ten geçemeyecekler! İmamoğlu denen kişi de geçemez, zaten geçemedi!
Efendim eski Bakanmış, Belediye Başkanı imiş ben anlamam arkadaş. Geçemezler. İşte o kadar!
Salarım Ordu Valimi peşlerine, görürler günlerini! Ya sabır, ya sabır?

Yüce Türk Milletine;
Çoban Ateşi Hareketi, partileşip iktidara geldiğinde bu günkü VIP uygulamalarına derhal son verilecektir.
Sadece, Cumhurbaşkanı-Başbakan-görevdeki Bakanlar ve Genelkurmay Başkanı için küçük bir VIP Salonu açılacak, diğer salonların tamamı aynen CIP Salonlarında olduğu gibi paralı hale gelecektir.
VIP hizmet mi istiyorsun kardeşim? Hay hay, bastır parayı, sana özel muamele yapsınlar.
Yoksa, hadi hepiniz vatandaşın yanına, marş-marş?

Sağlık ve başarı dileklerimle 26 Temmuz 2019
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9530,47%-0,18
  • DOLAR

    32,43% 0,09
  • EURO

    34,69% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2480,42% 0,76
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 0,00
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu

Balıkesir

18.04.2024

  • İMSAK 04:49
  • GÜNEŞ 06:20
  • ÖĞLE 13:13
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:20