Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


YENİLENDİK/ TAZELENDİK

YENİLENDİK/ TAZELENDİK


Aşk ile çıktık yola/ Yenilendik tazelendik/Sevdalıyız bu vatana/ Haydi Bismillah?

Erdemli Hareketin partisi AK-PAK Partinin 1 Kasım seçimleri için hazırlayıp tanıttığı şarkı bu! Gerçekte, 13 yıllık tek başına AKP İktidarının kirlendiğinin-pislendiğinin-eskidiğinin kendi ağızlarından itirafıdır bu şarkı!

13 yıllık tek başına iktidarlarının sonunda temiz kalabilseydiler, yolsuzluğa-harama bulaşmasaydılar, kul hakkı yemeseydiler hiç böyle bir şarkı
yaptırırlar mıydı?

13 yıllık geçmişlerinde, Sıfırla Oğlum çabuk sıfırla-Kupon Araziler benim- Artan parayla Şehr-i Zar Konaklarından Avukatın üstüne 4 Villa alın- Binali, bizim müteahhitlerin tepelerine bin, 630 Milyon Dolar avanta versinler- Saatçı Zafer-Bakara Makara Egemen- Aile boyu avantacı Boyunsuz Muammer- Ben ne yaptımsa Tayyip emrettiği için yaptım diye ağlayan Bakan müsveddesi olmasa,
?Bakın Vallahi de Billahi de değiştik. Biz artık yeniyiz, eskiler gibi değiliz?
derler miydi?

Evet, 13 yıllık tek başına iktidarın, hırsızlık-yolsuzluk-rüşvet-beceriksizlik ve ihanet sonucu bitişinin ve Allah adıyla Türk Milletini yeniden kandırmaya çalışmanın bestesi olmuş bu şarkı!

Cumhur´un Başı´ nın çok sık kullandığı bir söz, bu durumu tam olarak açıklıyor;
Şecaat arz ederken merd-i kıpti, sirkatin söyler! Yani, Çingenenin mert olanı kendisini överken, hırsızlığını metheder?

Bir an için AK-PAK Partinin ?Temizlendik-Yenilendik? iddiasını incelemeye değer bulalım ve bakalım kimlerle temizlenip-paklanmışlar!
-Abdülkadir Uslu, Ali Babacan, Beşir Atalay, Bülent Arınç, Mehmet Şimşek, Hüseyin Çelik, Sadullah Ergin, Salih Kapusuz gibi isimler ?Kaka Çocuklar? oldukları ve ortalığı pislettikleri için listeye alınmamışlar.

-Hukuk Devleti İlkesini yerle bir ettiği ve yargıyı tek kişinin emrine verdirdiği için yenilenmeye ve temizlenmeye, yaylanarak yürüyen Bekir Bozdağ´dan başlamışlar!

-Kayınçosunun yolsuzluğunu örtmek için Cumhuriyet Savcılarını ve Emniyet Müdürlerini darmadağın eden, Haram Havuzu mucidi Milyonali Binali ile temizlenmeye-yenilenmeye ihtiyaç duymuşlar!

-Emniyet Müdürüne; ?Ne Savcısı ulan, gönderirim 3-5 adam o Savcıyı da içeri aldırırım. Dinlemeyin onu. Bilal´in evine yaklaşan olursa vurun, acımayın derhal vurun? diyen kara gözlü delikanlı Efgan Ala ile yenilenelim, temizlenelim demişler!

-AKP gelinceye kadar hepimiz zorla Türk´tük. Çok şükür kurtulduk, diyen Bulgar kovalamasıyla yenilenmeye- temizlenmeye karar vermişler!

-Kıçındaki donu bile eski partisine aldıran Soylu Süleyman ve yeni Karun Kurulmuş Numan ile bir güzel aklanıp, paklanmışlar!

-Hiçbiri yetmemiş, yırtık donla dolaşan Denizli Horozunun bir anda Boğazda Yalılara zıplaması ile Boğazda yıkanıp, arınmışlar?

Adam köy kahvesinde arkadaşlarıyla pişpirik oynarken, aniden yellenmiş!
Sesi duyulmasın diye de, hem öksürmüş hem de iskemleyi gıcırdatmış.
Arkadaşı, gözünü kâğıtlardan ayırmadan şunu demiş; Hadi sesini sakladın diyelim, ya kokusunu ne yapçen?

Eyy listesi Saray tarafından paramparça edilmiş Davutoğlu!
Hadi kongre salonundaki delegeleri kandırdın diyelim. Türk Milletini bu defa nasıl kandıracaksın? Sen kendi listeni bile yapmaktan acizsin, sana ve Saray Tetikçisi ekibine kim inanır ki?
Geçti Bor´un pazarı, sür eşeğini Niğde´ye?

Temizlenmek kim, yenilenmek kim, siz kimsiniz?

Sağlık ve başarı dileklerimle 15 Eylül 2015
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9046,92%2,73
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,04% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2296,12% 0,83
  • Ç. ALTIN

    3841,94% -0,33
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli

Balıkesir

28.03.2024

  • İMSAK 05:27
  • GÜNEŞ 06:52
  • ÖĞLE 13:19
  • İKİNDİ 16:49
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:54