Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


YİNE VE SON KEZ MİLLİ MÜCADELE

YİNE VE SON KEZ MİLLİ MÜCADELE


?Çoban Ateşi? adıyla başlattığımız ?Demokratik Halk Hareketi? tüm vatan sathında örgütlenmeye devam ediyor. 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinden sonra, bu hareketin evrileceği yön hakkında beraberce karar vereceğiz!
Bu hareket ya şimdiki gibi bir fikir platformu olarak sürecek ya da ülkeyi
bu günkü durumundan çıkaracak yeni ve özgün bir siyasi yapıya dönüşecek.

Sosyal medya aracılığıyla ve toplantılarımızda Çoban Ateşinin yüz binlerce taraftarıyla yaptığımız görüşmeler sonucunda alınan karar gereği iki konu bizlerin olmazsa olmazıdır;
-Vatan ortak paydasında, Anayasamızın ilk altı maddesini gönlünde, kafasında kabul etmiş her kişi Çoban Ateşi hareketine katılabilir.
Hepimizi kapsayan ?Türk Milleti? çatısı altında, etnik kökenimiz, inancımız, kültürümüz, mezhebimiz herkesin kendi onurudur ve korunmalıdır.
?Türk Milleti? çatısı ve Anayasamızın ilk altı maddesiyle problemi olanların bu harekette yeri olamaz?

-31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde, Çoban Ateşi hareketinin davranışı şu şekilde olacaktır;
Çoban Hareketine gönül veren hiçbir insanımız AKP+MHP ittifakı adaylarına oy vermeyeceklerdir. Herkes sandığa gidecek, kendi yakınlarını sandığa götürecek ve CHP+İYİ Parti adaylarından namusuna, iş ahlakına, çalışkanlığına güvendiği kişiler desteklenecektir.

01 Nisan 2019 tarihinden başlamak üzere, AKP ve MHP´ye karşı, Türk Siyasi Tarihinin görebileceği en yoğun muhalefet başlatılacaktır. 7 gün 24 saat esasıyla gençlerimizle-kadınlarımızla-tecrübeli arkadaşlarımızla her kapıyı çalıp, derdimizi-çözüm önerilerimizi vatandaşlarımıza yüz yüze anlatacağız.
Vatanımızı-Cumhuriyetimizi-Demokrasimizi-Özgürlüğümüzü-Milli Varlıklarımızı öylesine cesurca savunacağız ki, dünya tarihine geçen ?Kars Savunması?gibi nesilden nesile anlatılacak?

Çoğumuz Kanada´nın Ontario eyaletinde ?KARS? isimli bir şehir olduğunu bilmeyiz! Nedense tarihimizin güzellikleri Türk gençlerinden hep saklanır!
14 Haziran 1855´te (163 yıl önce) Rusların modern silahlara sahip Kafkas Ordusu Kars´ı kuşatır. Fakat Ruslar bir metre bile ilerleyemez. Çünkü az sayıdaki askerin yanında, sivil halk, kadınıyla-çocuklarıyla-yaşlılarıyla ölümüne direnmektedir. Kuşatma 105 gün sürer ve sonunda Ruslar geri çekilir.
O sırada İngiltere adına gözlemci olarak General Fenwick Williams, Kars´tadır.
Kanada ise İngiliz sömürgesidir. Türklerin mücadele gücüne hayran olur ve şunları der; ?Burada kadınlar, çocuklar, yaşlılar askerlerle beraber savaştılar. Böylesi görülmedi.
Türklerin gerçeği, Kartacalıların efsanesini geride bıraktı??

Kanada´da o sıralar Wellington adlı iki şehir bulunmakta idi. Aslen Kanadalı olan Williams Paşanın önerisiyle halkın da oybirliğiyle şehre, KARS adı verilir?

Değerli Okurlar;
Bu dakikadan sonra ne AKP ve MHP demokratik çizgiye çekilebilir ne de AKP önderliği ?Anayasa? üstünlüğünü, hukuk devletini kabul eder.
Haram para ile şişmiş, devlet gücüyle büyüdüğünü sanan Bekaa Koalisyonunun gözünü kan bürümüştür. Kendileri gibi düşünmeyen Türk Milletinin çoğunluğuna İLLET-ZİLLET demekten çekinmemektedirler.

100 yıl önce tüm emperyalist devletler Türk Milletini Anadolu´dan kovmak, Anadolu´da Ermenistan ve Kürt Devletlerini kurmak için beraberce bize saldırdılar.
Allah´ın Türk Milletine en büyük armağanı olan Büyük Atatürk sayesinde, emperyalistlerin planlarını yırtıp attık.

100 yıl sonra tekrar saldırıyorlar. Değişen bir şey yok!
100 yıl önce emperyalistlerin yanında Vahdettin-Damat Ferit-Kürtçü Bölücü hainler vardı, 100 yıl sonra emperyalistlerin yanında Yahudi Cesaret Madalyası sahibi siyasetçiler, Barzani, PKK ve Damat Ferit´in yeni versiyonu var!

Mevcut partiler bunların hakkından gelemez. Zaten böyle bir iddiaları yok!
Demokratik yolla bunların hakkından Türk Milletinin kendi evlatları gelecektir.
Bu defa yapacağımız mücadele aynen Kars Savunmasında olduğu gibi kesin sonuç alıncaya kadar devam edecektir.
Allah, çocuklarımıza bir daha kendi içimizdeki sapkınlarla mücadeleyi nasip etmesin. Öylesine bir mücadele vermeliyiz ki, yavrularımız hem bizlerle gurur duysunlar hem bu cennet vatanda, dünyanın saygın-akıl ve bilimle donanmış-zengin ve yardımsever özgür bireyleri olarak yaşasınlar?

Sağlık ve başarı dileklerimle 17 Ocak 2019
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,17
  • EURO

    35,17% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2246,71% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44