Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


YÖNETİM ZAFİYETİ VAR

YÖNETİM ZAFİYETİ VAR


Türküm, doğruyum, çalışkanım.

İlkem, küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir.

Ülküm, yükselmek, ileri gitmektir. Ey büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim.

Varlığım Türk varlığına armağan olsun.

Ülkede yönetim zafiyeti var. Devlet otoritesi diye bir şey kalmadı. PKK terör örgütü öldürülen militanları için şehitlik mezarlıkları inşa etti, ses çıkarılmadı. Kendi öz güvenlik teşkilatlarını kurdular, ses çıkarılmadı. Bu öz güvenlik güçleri yol kesip kimlik kontrolleri yaptılar, ses çıkarılmadı. Vatandaştan haraç topladılar, ses çıkarılmadı. Günlerce Bingöl Diyarbakır karayolunu trafiğe kapattılar. Yolara dozerlerle çukurlar açtılar. Vatandaşların şikâyeti üzerine ancak müdahale edilerek yol trafiğe açıldı. Şirketlerin şantiyelerine baskın yaptılar. Araçları yaktılar, yıktılar ses çıkarılmadı. İşçileri kaçırdılar ses çıkarılmadı. Askeri birliklere taciz ateşi açtılar. Nefsi müdafaa hakkı kullanılarak birlikten karşılık verildi. Asker kışladan dışarıya çıkarılmadı. İkinci Hava taktik komutanlığı binası önündeki bayrak direğinden PKK yandaşları tarafından Türk bayrağı indirildi. Yandaş elini kolunu sallayarak binanın önü kadar geldi. Bayrağı indirdi geldiği yerden yine elini kolunu sallayarak çıktı. Müdahale edilmedi. Bu olaya tepki gösteren olmadı. Bu bayrak indirme olayı nedeni ile ikinci Hava taktik komutanlığı kaldırıldı. Eskişehir birinci Hava taktik komutanlığı bünyesine ilave edildi.  O bölgeden böyle bir askeri kuruluşun kaldırılması yanlıştır. Ne yazık ki genelkurmay bunu kabul etti.

Bu olaylara neden müsamaha edildi?  Orduya, emniyete ve kamu görevlilerine barış sürecine zarar verecek hiçbir eylem içersinde olmayın talimatı verilmiş olmasındandır. İnşa edilen bu şehitlik mezarlıklarından biriside Lice de inşa edilmiştir. Bu şehitliğin girişine ilk eylemi yapan ve sözde ilk askerimizi şehit eden PKK militanının heykeli dikildi. Öcalan posterler ve PKK paçavralarının açıldığı açılıkta. Bu PKK militanı kahraman ilan edildi. Yine ses çıkmadı. Eleştiriler yükselince yerel mahkeme bu heykelin kaldırılmasına karar veriyor. Jandarma kuvvetleri bu heykeli indiriyor. Olaylar çıkıyor. Jandarma birliğine ateş açılıyor. Olaylarda bir ölü iki yaralı olduğu söylendi. Bir uzaman çavuşun şehit olduğu söyleniyor. Tüfeğine doldur boşalt yaparken karnından yaralandığı bütün uğraşmalara rağmen kurtarılamadığı söylendi. Uzman çavuşumuza Allahtan rahmet ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Ben bu olaya inanmıyorum. Bir uzman çavuş doldur boşalt yaparken karnından yaralanıyor. Dodur boşalt bir kum yığınına doğru tüfek doğrultularak yapılır. Bunun şahadeti karşı tarafın tüfeğinden çıkan mermi ile olduğuna inanıyorum. İnfiale yol açmasın diye olayı böyle kapatmak istediklerinden eminim. O yalan bu yalan. Fili yuttu bir yılan, bu damı yalan hesabı gibi olmuş bu olay. Aman barış sürecine zarar verilmesin diye nelere başvuruluyor.

Açılımdan sorumlu başbakan yardımcısı Beşir Atalay açıklıyor. “MİT ve müsteşarımız kandile gidecek” diyor. Öcalan ile herkesin görüşebileceğini çıkardıkları bir kanunlar sağlamışlardı. Şimdide kandil deki elebaşılar ile görüşmeye gidecekler. Sayın bakan kandile gitmelerine ne gerek var. Bunlarla her kim nerede görüşürse görüşsün haklarında soruşturma açılamayacak olduğuna göre. Oraya gitmeye gerek yok. Çağırın onları Ankara’ya burada rahat rahat görüşünler, size kim ne diyecek?

Tayyip Erdoğan ortalarda gözükmüyor. Nerde olduğunu da bilen yok. Yalnız Urla’daki villalarda olduğu tahmin ediliyor. Hükümet tatilde, başbakan yok. Yeni seçilen Cumhurbaşkanımız sıra kadem oldu. Böyle boşlukların olduğu bir ülkede devlet otoritesi olur mu?  Saldım çayıra Mevla’m kayıra. Bindik alamete gidiyoruz kıyamete Allah sonumuzu hayır eyleye. Bu günler iyi günlerimiz. Bu günleri arar hale geleceğiz. Bu kadar şımartılan bir terör örgütü olursa daha neler göreceğiz. Amman sürece zarar verilmesin diye diye bir tepemize çıkmadıkları kaldı. Yakında oda olacak. Dağdakiler eve dönecek. Öz güvenlik güçlerine katılacak. Öcalan örgütü ile buluşacak. Bunun adına da yeni Türkiye denilecek. Yeni Türkiye de sorunsuz bir yaşam süreceğiz. Her şey güllük gülistanlık olacak. Herkes sokaklarda nara atıp eğlenecek. Vur patlasın çal oynasın. Millet refaha kavuşacak. Huzurlu bir şekilde hayatını sürdürecek. Yeni Türkiye ülkemize hayırlı olsun. Saygılarımla.

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti!

Yaşasın Atatürk milliyetçiliği!

Yaşasın Atatürk’ün askerleri!

Yaşasın Türk milleti!

Yaşasın Atatürk sevdalıları!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!  20 – 08 – 2014 Mustafa KOÇAL

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,29% 0,52
  • EURO

    35,13% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2242,99% 0,73
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,42
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44